Nyah...jóccakát mindenkinek!

Bocsássa meg nekem kedwesem...
...deee nm bírom abbahagyni...ez 1 ilyen nap...majd csak kiengesztelem magácskát...ugye..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:11

röhögsz??? neked ez nevetséges??? én majdhogynem a szívemet teszem eléd, te meg röhögsz????

röhögsz??? neked ez nevetséges??? én majdhogynem a szívemet teszem eléd, te meg röhögsz????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:08

Pesze,hogy zrt. ez a mi agyszüleményünk...
...Zelli a tied...de Pruniella hercegnőért akár "kardot" is rántok...rántok..rántooook...ooooh...bocsika...de úgy röhögök a wégén még fel kel a párom...

ne hülyülj már...egy olyan segg után? gyurci még egy aktot sem küldött magáról
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:04

Most eggyeztünk meg, hogy személyi ügyekben sem veszünk össze. Ha Neked a Gyuri a szimpatikus...
ám legyen...

Pesze,hogy zrt. ez a mi agyszüleményünk...
...Zelli a tied...de Pruniella hercegnőért akár "kardot" is rántok...rántok..rántooook...ooooh...bocsika...de úgy röhögök a wégén még fel kel a párom...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:01

Most zsírozom az állásod, Te meg el akarod rontani?
Zrt. vagyunk ugye Gyurikám?(elég kettőnk között összhangot találni!)
XC90. Hidd el terepen G Merci!
Mondjuk autóról még korai beszélni, még a fényképes önéletrajzod se érkezett meg hozzám!
Mondjuk autóról még korai beszélni, még a fényképes önéletrajzod se érkezett meg hozzám!

Most eggyeztünk meg, hogy személyi ügyekben sem veszünk össze. Ha Neked a Gyuri a szimpatikus...
ám legyen...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Most zsírozom az állásod, Te meg el akarod rontani?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:43

De gázos-főnöx!
Azt mondtam kávét szívesen főzök, és a szivarozásban benne vagyok!
Ez most Rt? Mert akkor rész/t/vényeket akarok venni!
Nekem a Volvo-terepjárója a kedvencem. (Valami 9-es szám van benne.) És Én is akarok szolgálati autót!

Nekem a Volvo-terepjárója a kedvencem. (Valami 9-es szám van benne.) És Én is akarok szolgálati autót!

Charl néném!
Most wálaszolok...a mai sikerélményem:
-szétröhögtem ma magam...már rég röhögtem ennyit...
legjobb tudásom szerint wálaszoltam...kérem...khmmm...a néném az ugye picit durwa a maga korában...de helytálló...kérem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:02

Most wálaszolok...a mai sikerélményem:
-szétröhögtem ma magam...már rég röhögtem ennyit...
legjobb tudásom szerint wálaszoltam...kérem...khmmm...a néném az ugye picit durwa a maga korában...de helytálló...kérem...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mai sikerélményem:
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!
Nektek mi a mai sikerélményetek?
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!
Nektek mi a mai sikerélményetek?

Magácska???...álmomban nm gondoltam wolna...
...amit csak szeretne...kiskezit csókolom...meg lejjebb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...izééé...itt van a munkafelvétel?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:36

Igazad wan...elragadott a héw...
Zellit intézd Te...nm akar a titkárnőm lenni...majd keresek mást...
...de attán máá hiába könyörög TÉRDEN állwa...

De gázos-főnöx!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:36

G.merci...hmm...wan sütni walód...
...legjobb terepjárója a mercinek...még gondolkodom...kezdésnek drágállom...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:26

Monterey-t???
Legalább 10 éve nem gyártják! Múzeumban se találsz 200.000 km alattit! Tudod Te mibe kerül egy ilyen autó fenntartása?
Ha sóher vagy a G Mercire, és ragaszkodnál a japokhoz, akkor egyezzünk ki egy Landcruiserben.
Már ha a monterey alapján olyan autót akarsz nekem, amivel a világ végére is el tudok menni.
Zelli? Nos interjú velem és olyan titkárnőd lesz, aki néha nekem is kell segítsen. Legalább akkor, amikor Te pénzügyekben egyeztetsz!

Legalább 10 éve nem gyártják! Múzeumban se találsz 200.000 km alattit! Tudod Te mibe kerül egy ilyen autó fenntartása?
Ha sóher vagy a G Mercire, és ragaszkodnál a japokhoz, akkor egyezzünk ki egy Landcruiserben.
Már ha a monterey alapján olyan autót akarsz nekem, amivel a világ végére is el tudok menni.

Zelli? Nos interjú velem és olyan titkárnőd lesz, aki néha nekem is kell segítsen. Legalább akkor, amikor Te pénzügyekben egyeztetsz!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:31

Nana! Barátom! Igaz, hogy Te vagy a főnök, de ez a cég - talán még emlékszel - közös szerzeményünk és 50-50 % tulajdonrészünk van benne!
De talán nem is kéne ilyen dolgokon összerugnunk a port és kenyértörésre vinni a jól induló cégünket... P...UNCI
Mi lenne, ha ketten mennénk Zelli-t interjuztatni?
De talán nem is kéne ilyen dolgokon összerugnunk a port és kenyértörésre vinni a jól induló cégünket... P...UNCI

Nana! Barátom! Igaz, hogy Te vagy a főnök, de ez a cég - talán még emlékszel - közös szerzeményünk és 50-50 % tulajdonrészünk van benne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Monterey-t???
Zelli? Nos interjú velem és olyan titkárnőd lesz, aki néha nekem is kell segítsen. Legalább akkor, amikor Te pénzügyekben egyeztetsz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:18

Zelli? Nos interjú velem és olyan titkárnőd lesz, aki néha nekem is kell segítsen. Legalább akkor, amikor Te pénzügyekben egyeztetsz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Kapsz egy fullos monterey-t...megfelel?
Zellinek muszáj bejönnie BUDÁRA mert ő lesz a titkárnőm...

Én nem vagyok alkalmas titkárnőnek!
Én a kreatívabb munkaköröket szeretem!
Kávét azért szívesen főzök, természetesen szivarozással!
Te is átugrottál! Te "Kente Kunta Kinte"!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a kreatívabb munkaköröket szeretem!

Kávét azért szívesen főzök, természetesen szivarozással!

Te is átugrottál! Te "Kente Kunta Kinte"!

MIINGGGYÁÁÁ KIRÚGOM MINDAKETTŐT...az én hsz-em átugorwa??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez óriási dilemmát okoz!
Nem tudom eldönteni, hogy Barbadosra, vagy a Bahamákra menjünk!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:17

Nem tudom eldönteni, hogy Barbadosra, vagy a Bahamákra menjünk!

Na csak figyeld meg, hogy milyen főnök a gyuri! A kicsinyes sóher főnök pl. suzukit adna. Most majd minden KIDERÜL!
Nem érdekes, hova költözöl! A cég állja az utam, megyek utánad! (1 hónap valami déltengeri szigeten? Neked belefér?)

Nem érdekes, hova költözöl! A cég állja az utam, megyek utánad! (1 hónap valami déltengeri szigeten? Neked belefér?)

(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:02

Jól van főnök, de amíg nincs munkaerő, nincs is mit eladni, tehát az elsődleges feladatomra kell koncentráljak: FELVÉTELEK!
Innen üzenem kedves Zelli, a főnök azt szeretné, hogy vidékre járjat, tehát nem kell bejönnöd interjura, én megyek hozzád!
Ja és főnök! Mi lesz a cégautóm? Ennek marketing szerepe is van ám! Mégse járhatok kispolszkival!
Innen üzenem kedves Zelli, a főnök azt szeretné, hogy vidékre járjat, tehát nem kell bejönnöd interjura, én megyek hozzád!
Ja és főnök! Mi lesz a cégautóm? Ennek marketing szerepe is van ám! Mégse járhatok kispolszkival!

Na csak figyeld meg, hogy milyen főnök a gyuri! A kicsinyes sóher főnök pl. suzukit adna. Most majd minden KIDERÜL!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:07

Lehet, hogy addigra már elköltözök!
BMW, VOLVO, AUDI TT. Csak javaslatok!

BMW, VOLVO, AUDI TT. Csak javaslatok!