Basszus! Erre nem is gondoltam... Én mindig leveszem a szemüveget.
Mindkettőnkről
(#16086)inkább mint fordítva. Na gyere, aggyy egy csókot
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:09
Mindkettőnkről

(#16086)inkább mint fordítva. Na gyere, aggyy egy csókot

gyakorolni-gyakorolni!
persze, természetesen!
de hát a szembe is inkább a feltett szemüveg miatt ne kerüljön!
mily gyönyörű is úgy befejezni a szeretkezést, h a nő kéjesen kielégül, majd folytatja szájjal a farkam ingerlését, majd amikor érzi, h lövök kiveszi a szájából és rá az arcára, a szemüvegére! és ahogy csöppenni akar a szemüvegéről lefelé nyújtja ki a nyelvét, h az a csepp is a szájába kerüljön, majd az ujjaival azutolsó cseppig letörli magáról és mind lenyalja róla!
persze, természetesen!
mily gyönyörű is úgy befejezni a szeretkezést, h a nő kéjesen kielégül, majd folytatja szájjal a farkam ingerlését, majd amikor érzi, h lövök kiveszi a szájából és rá az arcára, a szemüvegére! és ahogy csöppenni akar a szemüvegéről lefelé nyújtja ki a nyelvét, h az a csepp is a szájába kerüljön, majd az ujjaival azutolsó cseppig letörli magáról és mind lenyalja róla!

sárl kérdezte a tegnapi sikerélményem:
surdapapa #15923 | tegnap 10:43
Gyerekek ez az utolsó napom közöttetek! Az oka a 2106-os hsz-ben található!
én már mikor betettem ezt kuncogtam magamban, de a reakciótok miatt röhögőgörcsöt kaptam! nekem az a legnagyobb sikerélményem ha meg tudok nevettetni valakit!
a mindennapi sikerélményem pedig, h látom a gyermekeim, és látom, h milyen tüneményesek!!!
és az is sikerélmény, h népszerű vagyok a nappalis hölgyek körében, mint férfi, nappalis /gg-s/ férfiak körében, mint jóbarát!
surdapapa #15923 | tegnap 10:43
Gyerekek ez az utolsó napom közöttetek! Az oka a 2106-os hsz-ben található!
én már mikor betettem ezt kuncogtam magamban, de a reakciótok miatt röhögőgörcsöt kaptam! nekem az a legnagyobb sikerélményem ha meg tudok nevettetni valakit!
a mindennapi sikerélményem pedig, h látom a gyermekeim, és látom, h milyen tüneményesek!!!
és az is sikerélmény, h népszerű vagyok a nappalis hölgyek körében, mint férfi, nappalis /gg-s/ férfiak körében, mint jóbarát!
Mindenki dolgozik. Csakhogy kellemesebben teljen:
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Wreck Of The Antionette
Sailor-Jacaranda (meg van valakinek jobb minőségben? olyan jó lenne)
Sailor- Girls girls girls
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Wreck Of The Antionette
Sailor-Jacaranda (meg van valakinek jobb minőségben? olyan jó lenne)
Sailor- Girls girls girls
gyakorolni-gyakorolni!
persze, természetesen!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 28. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 10:47
persze, természetesen!

Nem tudsz célozni?
Tudod mit mondott Lenin, mikor Sztálin hazavitte a félévi bizonyítványát?
"Tanulni, tanulni, tanulni."
És az évvéginél?
"Ami nem megy, azt ne erőltessük..."
Még van időd! Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj.
És az évvéginél?

Nem tudsz célozni?
És az évvéginél?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 09:45
És az évvéginél?

a szemedbe Ok, mert csípné! de az orrodba és a füledbe miért ne?
azért annyira pontosan nem tudok célozni, h ezt teljesen bétartsam!

a szemedbe Ok, mert csípné! de az orrodba és a füledbe miért ne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:23

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A szemembe, az orromba és a fülembe inkább ne. Máshová mehet.

Szerintem meg akkor jársz jobban, ha közkinccsé teszed. Nehogy a végén piritóst csináljon belőled a nagy lekenyerezés közben
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 09:01

A cégalapítás már kb. 1-2 hete megvolt a megyében, most az erőviszonyokat tisztáztuk. Tudod, nem könnyű 50-50 % esetén, de azt hiszem megtaláltuk az egészséges kompromisszumot!
Szilva hátsóját ÉN(!) kapom priviben!
Ide egész alakos aktot rakott ki. Lementettem, de azt ígérte meggyőz, hogy jobban járok, ha nem teszem ismét közkinccsé...
Le akar... izé, khmmm....kenyerezni!

Ide egész alakos aktot rakott ki. Lementettem, de azt ígérte meggyőz, hogy jobban járok, ha nem teszem ismét közkinccsé...

Rendben, de a többit végigpróbáljuk, hol jobb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:23

Admin

Jó reggelt!

Montam én, hogy te vagy a perverz. Fúúújjjjj.
Erre szvsz csak Te gondoltál!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:11
Erre szvsz csak Te gondoltál!

párdon!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
A cégalapítás már kb. 1-2 hete megvolt a megyében, most az erőviszonyokat tisztáztuk. Tudod, nem könnyű 50-50 % esetén, de azt hiszem megtaláltuk az egészséges kompromisszumot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 07:59

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt, napot mindenkinek!
Mi volt itt az este? Látom cégalapítás, meg álláshelyek betöltése, wazze már az elején veszekedtek, nem is társulok be hozzátok, pedig lenne egy-két ötletem.
Ha tudtam volna, hogy Prune betesz a fenekéről egy fotót, akkor fennmaradtam volna. Látta valaki?
Mi volt itt az este? Látom cégalapítás, meg álláshelyek betöltése, wazze már az elején veszekedtek, nem is társulok be hozzátok, pedig lenne egy-két ötletem.
Ha tudtam volna, hogy Prune betesz a fenekéről egy fotót, akkor fennmaradtam volna. Látta valaki?
no menek szólok a vírusoknak, h basszák ódalba a gépet!
addig +kajálok!
addig +kajálok!
Tegnap nem Te voltál 1 bunkernál ajánlat kidolgozás céljából??? Eszembe nem jutott, hogy megnézzem az ürge seggét...Arról felismertelek volna... brrrr...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 28. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 07:56

Köszi szépen...kedwes töled...jöhet...
Nah...mentem dódózni...ma szét fagyok...brrrr...hideg lakásba fűtést szerelni...ez a kedwencem...

Nah...mentem dódózni...ma szét fagyok...brrrr...hideg lakásba fűtést szerelni...ez a kedwencem...

épp mostan akartam reklámozni!
örülök, h nem wok elfelejtve!
tegyél egy kukoricát az ajkaid közé, 1-1et a két bimbódra, és 1et az alsó ajkaid közé! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:46
örülök, h nem wok elfelejtve!
tegyél egy kukoricát az ajkaid közé, 1-1et a két bimbódra, és 1et az alsó ajkaid közé! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tartozásom van. Surdinak a kép.
Velem kukoricázz!
Velem kukoricázz!

béby!
már nem is engem kívánsz
akkor ezek szerint nem is wót jó az éccakánk!
más:
szolgálati közlemény: az üzenetek fül villog, de nem látok új üzenetet, tehát ha olyan akkor ide, ha nem akkor mélre kűggyétek
lehet az az oka, h a firefoxom bexart
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:38
már nem is engem kívánsz

akkor ezek szerint nem is wót jó az éccakánk!

más:
szolgálati közlemény: az üzenetek fül villog, de nem látok új üzenetet, tehát ha olyan akkor ide, ha nem akkor mélre kűggyétek
lehet az az oka, h a firefoxom bexart

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...ugy látom..Moncyt tényleg Nekem kell helyettesitenem..végleegesen...ha Mi nem vagyunk..nem is reggeliztek....
Én most ezt kívánom....
Én most ezt kívánom....

Kegyes hanyagolás...vannak Neki fontosabb dolgai...öö...izzzzé...tudod,a szerelem nagy UR....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:45

VIP

Szia és köszönjük, Moncy nagyon hanyagol bennünket sajnos.
Tartozásom van. Surdinak a kép.
Velem kukoricázz!
Velem kukoricázz!

Szia és köszönjük, Moncy nagyon hanyagol bennünket sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:38
Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...ugy látom..Moncyt tényleg Nekem kell helyettesitenem..végleegesen...ha Mi nem vagyunk..nem is reggeliztek....
Én most ezt kívánom....
Én most ezt kívánom....

Cöcöcö, hiszi a piszi, legalább egy tanú lenne rá.. Meg egyébként sem áll alattomban becsempészni, lécci most betenni egy képet róla, és akkor elhisszük. Elég lesz kettő percre. (hogy le tudjuk menteni)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:40

"ha mindenki elmegy aludni, beleteszek egy aktot
magamról...két percre"
beraktam, de már mindenki aludt...így nem láthattátok
magamról...két percre"

"ha mindenki elmegy aludni, beleteszek egy aktot
magamról...két percre"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 07:59
magamról...két percre"

VIP

Szép reggelt, napot mindenkinek!