Na szép napot mindenkinek.
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább
Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább

Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét

a szerelmes levelet nyugodtan írogathatod!
én meg kisbetűimmel tiltalak az alábbi indokaim alapján:
1. ezerszer elmondtuk (olvassss vissza!!!), hogy a fórum nem "hejesirási" verseny!
mindenki úgy ír ahogyan tud, vagy jólesik neki!
A HSZ. TARTALMA A LÉNYEG!!!
2. kurvára elkezdted offolni a nappalit a helyesírási kifogásaiddal és az ikonjaiddal
3. itt és ebben a topicban rend, béke, nyugalom honol (ha eddig nem vetted észre), természetesen az egészséges poénok és zrikálások beleférnek!
vagyis nincs felye fikázásnak, éles vitáknak, és (még ha jogos is, de), megalapozatlan kritikáknak!
1 hét, és punktum, addig gondold át, hogy ide nem rondítunk bele olyan sorozat hsz-kel amit tegnap éjfél előtt tettél!
(bocs, hogy kisbetűkkel írtam, de lusta voltam helyesen és nagybetűkkel írni!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 23:31
én meg kisbetűimmel tiltalak az alábbi indokaim alapján:
1. ezerszer elmondtuk (olvassss vissza!!!), hogy a fórum nem "hejesirási" verseny!
mindenki úgy ír ahogyan tud, vagy jólesik neki!
A HSZ. TARTALMA A LÉNYEG!!!
2. kurvára elkezdted offolni a nappalit a helyesírási kifogásaiddal és az ikonjaiddal
3. itt és ebben a topicban rend, béke, nyugalom honol (ha eddig nem vetted észre), természetesen az egészséges poénok és zrikálások beleférnek!
vagyis nincs felye fikázásnak, éles vitáknak, és (még ha jogos is, de), megalapozatlan kritikáknak!
1 hét, és punktum, addig gondold át, hogy ide nem rondítunk bele olyan sorozat hsz-kel amit tegnap éjfél előtt tettél!
(bocs, hogy kisbetűkkel írtam, de lusta voltam helyesen és nagybetűkkel írni!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)

Neked is ünnepekett", hogy elôtt vesszô nélkül...
Duskálj" csak, legalább addig sem irogatsz... Nekem ez a véleményem Rólad. Egy 100-as szög bonyolultabb léleknek tűnik Nálad. Uff...
Duskálj" csak, legalább addig sem irogatsz... Nekem ez a véleményem Rólad. Egy 100-as szög bonyolultabb léleknek tűnik Nálad. Uff...
Kedves Hentes úr!
Nincs igazad, nem vagyok Dr., sem túlképzett. Csak vannak igényeim magam és mások felé is. A kommunikáció terén is. Viszont hangyás sem vagyok, remélem, legalábbis maximum annyira, amennyire kell. Hogy akkor honnan jön a nevem?!
Emlékszel a régi viccre, hogy mi van a hangyaboly alatt...?!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 09:55

Nincs igazad, nem vagyok Dr., sem túlképzett. Csak vannak igényeim magam és mások felé is. A kommunikáció terén is. Viszont hangyás sem vagyok, remélem, legalábbis maximum annyira, amennyire kell. Hogy akkor honnan jön a nevem?!
Emlékszel a régi viccre, hogy mi van a hangyaboly alatt...?!

Jaj, Kedves! Lehet, hogy ez egy diszkrét utalást és a saját túlképzettségére gondolt!
Majd írok én Neked szerelmes levelet, mert hangyás úgysem fog...!
De aztán kielemezd ám nyelvtanilag!!!

Jaj, Kedves! Lehet, hogy ez egy diszkrét utalást és a saját túlképzettségére gondolt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 07:53

figyelj kicsi atom antim
1.egy igazán intelligens ember nem vész bele az ilyen apróságokba...egy igazán intelligens ember a tartalmat nézi...most engem is fikázni fogsz a kis kezdőbetűim miatt?
2.ez itt nem a dühöngő, simán tilthatnálak topic offért
3. honnan a fenéből veszed, hogy sanyisanyi doki???
nos...ha megnyugodtál, akkor írjál szépen nekem egy szerelmeslevelet

1.egy igazán intelligens ember nem vész bele az ilyen apróságokba...egy igazán intelligens ember a tartalmat nézi...most engem is fikázni fogsz a kis kezdőbetűim miatt?

Jó estét kíwánok!
Nah..mindenki alszik w wásárolni wan ééé...
Szep nápot mindenkinek!
Nah..mindenki alszik w wásárolni wan ééé...

Szep nápot mindenkinek!

figyelj kicsi atom antim
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (729)

ufff...2sanyi74-nek egy újabb rajongója akadt...

Mi van Grétsy? Beleszartak a müzlidbe?
Sok a szabadidő? Mi történt itt?
(jó-jó, én sem bírom az igénytelen gépelést, de ennyire már én sem kapom fel a cukrot) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

(jó-jó, én sem bírom az igénytelen gépelést, de ennyire már én sem kapom fel a cukrot) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)

Ja, meg még duskálj" is... Így, rövid u-val...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 23:04

További élvezetekben duskáló jóéjszakát mindenkinek
én azért is várom a karácsonyi ünnepekett mert remélem hogy akkor mindenkinek lesz egy kis idelye rá és benéz a nappaliba és végre találkozhatom pl:surdival is
nektek mi a véleményetek bár tudom hogy a karácsony az a családé,bejöttök az ünnepek alatt a nappaliba

Elástad magad vagy 40 méter mélyre (vagy méjre?!) és remélem
nem csak az én szememben!!!! Ekkora IQ-hiánnyal nyilvánosság
elé kiállni...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nem csak az én szememben!!!! Ekkora IQ-hiánnyal nyilvánosság
elé kiállni...

én azért is várom a karácsonyi ünnepekett mert remélem hogy akkor mindenkinek lesz egy kis idelye rá és benéz a nappaliba és végre találkozhatom pl:surdival is
nektek mi a véleményetek bár tudom hogy a karácsony az a családé,bejöttök az ünnepek alatt a nappaliba

Sanyi mondjon le!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 23:09
Törölt felhasználó (729)

idelye"... Brrrr!
Iszonyú nagyot csalódtam....
és nem elsôsorban a doktori cím miatt, de ezt egy parkolóôrtôl
sem nézném el!!!!!!!!!!!!!!

sem nézném el!!!!!!!!!!!!!!
idelye"... Brrrr!
sem nézném el!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

sem nézném el!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom már hanyadszor halgatom,ennél szebb mikulás ajándékott még nem kaptam,és ha jézuskára megkapnám amit kértem,akkor azt az öröm érzést leirni nem lehett,és már csak kétt hét
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 21:13

háááát...őszintén szólva...asszittem nagyobb hatást váltok ki sanyisanyiból

Hát ennél nagyobb hatást ilyen módon,nem is emlékszem,és ebből sok millió jött spontán
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokkot kapott. Azért nem mondja.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 20:03

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sanyi, belekortyoltál a szilvalébe?
(rákattintottál az üvegre? hangszóró bekapcs!)
(rákattintottál az üvegre? hangszóró bekapcs!)
Pedig egyszerü ha nem rád gondol 1 kép ha igen 2 kép
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 20:50

Admin

Ezt az erekciót izéééé reakciót most nem értem...
Nm baj néném...én sem értem...
(szerintem ha látnád az arcomat...hmm...tarkón húznál..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 20:50

(szerintem ha látnád az arcomat...hmm...tarkón húznál..)

Admin

Ezt az erekciót izéééé reakciót most nem értem...