Tudtam, hogy kitérő választ fogsz adni...no mindegy. A lényeg, hogy esik a hó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 16:06
Törölt felhasználó (24620)

Jaj, ne viccelj már kérlek, dehogyis. ^_^
Jaj, ne viccelj már kérlek, dehogyis. ^_^
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 15:24
Törölt felhasználó (75419)

És miért az, Willy?
Vmi rosszat szóltam?

És miért az, Willy?
Vmi rosszat szóltam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 15:03

Rapid volt a válasz és a kommentelőt tekintve triviális...
Nekem itt a nappaliban mindannyian bejöttök harmadiknak....
Ja, hogy most csak a csajokat kérdezted?
Akkor bocs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 14:29

Ja, hogy most csak a csajokat kérdezted?

Akkor bocs!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Beleolvastam az előbb egy interjúba, ahol egy nőt arról kérdeztek, hogy milyen típusú nő jön be neki (a csaj amúgy heteró, de arról volt szó, hogy bevennének egy másik lányt a szexbe a párjával).
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?

Azért, mert Ő elírta, még nem kell lemásolnod...
Kifelejtette a "d"-t...
Szőkét és vödröset...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:49
Kifelejtette a "d"-t...
Szőkét és vödröset...

Törölt felhasználó (52127)

ur isten..még most láttam...Katicika milyen édesen gusztustalannak képzel engem...mint "vöröset"
hm...azért ennyire ronda még nem vagyok..hogy vödröt kelljen huzni a fejembe....

hm...azért ennyire ronda még nem vagyok..hogy vödröt kelljen huzni a fejembe....

Rapid volt a válasz és a kommentelőt tekintve triviális...
Nekem a vékony lányok jönnek be, kis, max közepes mellekkel,a lényeg, hogy feszes legyen, akár szilikonnal! Nem szeretem a puha dolgokat.
A hajszín holt mindegy, ja és ne legyen szőrös odalent, az szörnyen nem jön be, max egy minta! Legyen tiszta, ápolt, jó illatú, nem agyonparfümözött! És ugyanilyen fontos, hogy egyáltalán szimpatikus legyen, kedves és pozitív kisugárzással, beképzeltségtől mentes.
Ha hármasról van szó, irányítható legyen!
2007. 12. 15. szombat 14:29

Ha hármasról van szó, irányítható legyen!
Admin

Beleolvastam az előbb egy interjúba, ahol egy nőt arról kérdeztek, hogy milyen típusú nő jön be neki (a csaj amúgy heteró, de arról volt szó, hogy bevennének egy másik lányt a szexbe a párjával).
Csajok, fura kérdés:
Csajok, fura kérdés:

Csajok, fura kérdés:
Csajok, fura kérdés:

Nagyon jó!
( a többi-> off topic)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:57
( a többi-> off topic)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Isten őrizz, inkább csak cserélgetem:

Privi megy.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 14:01

Sztem meg az se! Ez az én privi véleményem. De ezt megjegyzem a Figyelemben is. Mert nekem speciel nagyon szúrja a szemem.
Sztem meg az se! Ez az én privi véleményem. De ezt megjegyzem a Figyelemben is. Mert nekem speciel nagyon szúrja a szemem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:58
Admin

Hát nehéz volt nem érteni. De inkább a kép címe látsszon, mint a kép...
Hát nehéz volt nem érteni. De inkább a kép címe látsszon, mint a kép...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:56

Akkor ezek szerint mindenki értette K. "finom" célzását a beillesztett képekkel.
Az a baj, hogy tom még segített is neki egy kicsit, mert a finom célzás (szőke, vörös) csak akkor jött volna ki, ha az ember megnézi a kép tulajdonságait, és ott a képek címeit. Így viszont látható a dolog.
Vagy csak én látom az összefüggést? Na mindegy, van egy szöszi adminunk, van egy kedves vörös királylányunk, aztán akinek inge, felveszi, akinek meg nem...
Az a baj, hogy tom még segített is neki egy kicsit, mert a finom célzás (szőke, vörös) csak akkor jött volna ki, ha az ember megnézi a kép tulajdonságait, és ott a képek címeit. Így viszont látható a dolog.
Vagy csak én látom az összefüggést? Na mindegy, van egy szöszi adminunk, van egy kedves vörös királylányunk, aztán akinek inge, felveszi, akinek meg nem...

Isten őrizz, inkább csak cserélgetem:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:50

Törölt felhasználó (7767)

Jé, tényleg felvetted! Most már le se tedd!

(édespille: #199)

(édespille: #199)
Sz.rd le ezt a provokátort! Te vagy a legédesebb, legszebb, legszexisebb vörös királylány!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ur isten..még most láttam...Katicika milyen édesen gusztustalannak képzel engem...mint "vöröset"

Akkor ezek szerint mindenki értette K. "finom" célzását a beillesztett képekkel.

Jé, tényleg felvetted! Most már le se tedd!

(édespille: #199) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:33

(édespille: #199) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A prűdségnek ehhez semmi köze, te is tudod.
Ezt a kesztyűt most nem szeretném felvenni, mert elfajulna, de annyit mondok neked, hogy a karácsonyfádra ne aggassz igazán rusnya (igen, nagyon rusnyára gondolok, mondjuk összeaszott múmiafejre) díszeket, mert a családod felhördülne.
Ja, és Katicika, nem jó a saját fészkünkbe piszkítani!
(francba, felvettem mégis a kesztyűt...)
Ezt a kesztyűt most nem szeretném felvenni, mert elfajulna, de annyit mondok neked, hogy a karácsonyfádra ne aggassz igazán rusnya (igen, nagyon rusnyára gondolok, mondjuk összeaszott múmiafejre) díszeket, mert a családod felhördülne.
Ja, és Katicika, nem jó a saját fészkünkbe piszkítani!
(francba, felvettem mégis a kesztyűt...)
Lehet bizony, de vigyázz, hogy olyat rakj be, ami ilyen kicsiben is mutat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:44

Ohó, szóval, hogy olyat is lehet... namajd.

Ohó, szóval, hogy olyat is lehet... namajd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 11:14
Admin

No, elkezdtetek saját avatart betenni? Helyes-helyes!
az egy PINA, amit úgy megba... leptek, hogy füle kettéállt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 15. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 10:50

jééééé...neked mióta van ilyen felismerhetetlen, szőrös izééé a neved mellett, kolléga?