Én duplán és helyből vagyok annyira szőke, kedves Karácsony**** ember, mint mások nekifutásból, úgyhogy a lábjegyzet(duplán és kiemelve!) bizahogy nem ártana!
:akkor most már sorba kell állnom, vagy a hátsó ajtón át hamarabb sorra kerülök?!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:47

Ne izgulj! Én abc-ben megyek. Ha gondolod, gyorsan módosíthatsz még nevet...!
Ja és Aaa-val kezdődő már van, tehát ha 1. szeretnél lenni, minimum 4 a-val kell indítanod, de félek a Madam nagyon haragudna!

Ja és Aaa-val kezdődő már van, tehát ha 1. szeretnél lenni, minimum 4 a-val kell indítanod, de félek a Madam nagyon haragudna!

olyan genyó ez a GG... miért fosztja meg a feltöltött képem az áttetszőségtől? :(
--------------
áhh, mindegy, megoldottam...
nah, egész jó lett
--------------
áhh, mindegy, megoldottam...
nah, egész jó lett
Sanyisancikám, Te sokkal inkább megvagy a főnöknek, mint a Katicika! És ez nem vicc!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:37

Te tom főnöké vagy
A főnök csajáhozz hozzányulni anyi mint kirugatni magad,inkább nem szólok

Höhö-hööö...
jol latok ? Japan csajok is forgolodnak a forumban ..

Én kicsi koromban féltem az ilyen hasbeszélő-bábuktól. Meg cseppet még most is talán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:38
Törölt felhasználó (24620)

hehe, egy évfolyamtársnőm azt mondta az avataromra MSN-en, hogy olyan mint egy bábu. Mondom EZ bábu:

(Jó-jó, cseppet gagyi, de kb 10 perc volt)

szerintem meg 10 perc alatt ilyet csinálni az ügyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:38

hehe, egy évfolyamtársnőm azt mondta az avataromra MSN-en, hogy olyan mint egy bábu. Mondom EZ bábu:

Ne izgulj! Én abc-ben megyek. Ha gondolod, gyorsan módosíthatsz még nevet...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:23

Törölt felhasználó (7767)

Ahhoz még a csajoknak is lesz egy-két szavuk!

Te tom főnöké vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:23

Törölt felhasználó (7767)

inkább tegyél fel avatarnak a puncidról vagy a cicidről vagy a popsidról képett annak minden fiu örülni fog itt a nappaliban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:13

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Maszatos volt, de szereztem zsepit és letöröltem

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 19:59

Tudod surdikám lehett hogy csinálok még egy videót csak kevés az idő de remélem összehozom
Remélem a kétt ünnep között találkozunk a nappaliba
És partyba vágjuk az összes csajt

Maszatos volt, de szereztem zsepit és letöröltem
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen csak az a baj hogy egy maszatos kis kép volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:05

Admin

Hát, köszi, Sanyikám! Mindegyik avataron én voltam...
Ezen nem én vagyok, csak kipróbáltam milyen lennék az Iron Maiden Eddie figurájával.
Nem látható rendesen :-(

Ezen nem én vagyok, csak kipróbáltam milyen lennék az Iron Maiden Eddie figurájával.
Nem látható rendesen :-(
Hát, köszi, Sanyikám! Mindegyik avataron én voltam...
Nem látható rendesen :-( (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:00

Nem látható rendesen :-( (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Láttam az új avatarokat de mindegyik
Nem akartam irni hogy szar nehogy megbántsalak vele,de ez a kalapos a régi az illeszkedik a pajkosan pajzán alkatodhozz

Láttam az új avatarokat de mindegyik
Nem akartam irni hogy szar nehogy megbántsalak vele,de ez a kalapos a régi az illeszkedik a pajkosan pajzán alkatodhozz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 20:56

Admin

Hát nézd meg milyen apró helye van az avatarnak. Ha részletes képet teszel be, nem látszik. Én hármat végigpróbáltam az elmúlt órákban, és nem jó.
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy.
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy.
Hát nézd meg milyen apró helye van az avatarnak. Ha részletes képet teszel be, nem látszik. Én hármat végigpróbáltam az elmúlt órákban, és nem jó.
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 20:05
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

no ezt nem értettem igazán
Megyek megkérdezem a párom hátha benne leszel a kedvencei köztt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 14:29

Admin

Beleolvastam az előbb egy interjúba, ahol egy nőt arról kérdeztek, hogy milyen típusú nő jön be neki (a csaj amúgy heteró, de arról volt szó, hogy bevennének egy másik lányt a szexbe a párjával).
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?

no ezt nem értettem igazán
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:49
Admin

Lehet bizony, de vigyázz, hogy olyat rakj be, ami ilyen kicsiben is mutat.

Tudod surdikám lehett hogy csinálok még egy videót csak kevés az idő de remélem összehozom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:30

remélem a legújabb vidijó elkészítése miatt nem értél rá korábban!
vagy a dokinak készített ajándék vidijón Te vagy a férfi szereplő?
vagy a dokinak készített ajándék vidijón Te vagy a férfi szereplő?

Tudtam, hogy kitérő választ fogsz adni...no mindegy. A lényeg, hogy esik a hó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 16:06

Jaj, ne viccelj már kérlek, dehogyis. ^_^