No comment.

én meg nem vagyok katolikus
szóval nem gyónni megyek, hanem megnézem a karácsonyi ünnepséget a "gyermekek szolgálatával"
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 22:05

én már ma túlvagyok a karácsonyi éves gyónáson!
különbejáratú papom van, szegény...bele is sápadt...csak akkor pirosodott végre újból ki az arca, amikor elfogyott 1 ü. 5 puttonyos tokaji aszú...
különbejáratú papom van, szegény...bele is sápadt...csak akkor pirosodott végre újból ki az arca, amikor elfogyott 1 ü. 5 puttonyos tokaji aszú...

én már ma túlvagyok a karácsonyi éves gyónáson!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:49

nem...nálunk a jézuska hozza..de mi igénytelenek vagyunk, ezért csak műfenyőt hoz (nyald ki surdi
)...igazából tavalyig hozta ő...aztán már a nagyobbikkal együtt díszítettünk..a kicsinek még a jézuska hozza, a fát is és az ajándékot is...
templomba meg azért megyek, hogy gyónjak...talán szilveszterig befejezem

2010 szilveszteréig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:49

nem...nálunk a jézuska hozza..de mi igénytelenek vagyunk, ezért csak műfenyőt hoz (nyald ki surdi
)...igazából tavalyig hozta ő...aztán már a nagyobbikkal együtt díszítettünk..a kicsinek még a jézuska hozza, a fát is és az ajándékot is...

Aha! Meg akarja gyónni az itteni ténykedését. (mert hát ugye gyónni is kéne, ha már templomba mész...
)
Csesszetek le (meg!), hogy mindíg rossz helyen viccelődök:
Srác elmegy a templomba és mondja a papnak:
- Atyám! tegnap a barátnőmhöz mentünk és éppen nem voltak otthon a szülei és hétszer egymás után vétkeztünk...
- Hétszer?
- Igen
- Akkor most hazamész, kifacsarod 7 citrom levét és egyszerre megiszod!
-...és akkor fel fog oldozni atyám?
- Azt nem, de legalább eltűnik ez az önelégült vigyor a pofádról!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:43

Csesszetek le (meg!), hogy mindíg rossz helyen viccelődök:
Srác elmegy a templomba és mondja a papnak:
- Atyám! tegnap a barátnőmhöz mentünk és éppen nem voltak otthon a szülei és hétszer egymás után vétkeztünk...
- Hétszer?
- Igen
- Akkor most hazamész, kifacsarod 7 citrom levét és egyszerre megiszod!
-...és akkor fel fog oldozni atyám?
- Azt nem, de legalább eltűnik ez az önelégült vigyor a pofádról!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát nálatok nem az angyalka hozza a szépen feldíszített műfenyőt?
Templomba? Megirigyelted Josephine legutóbbi kalandját az atyával?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:43

Admin

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:36

nekem szerintem időm nem lesz rá
megfőzöm a vacsorát...feldíszítem giccsesen az igénytelen műfenyőmet
és templomba is fogok menni

nekem szerintem időm nem lesz rá
és templomba is fogok menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 20:58

Admin

Meghittség és szeretet akad itt minden nap szerencsére.
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre...
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre...
További szép jó erotikus estétt kivánok mindenkinek

Meghittség és szeretet akad itt minden nap szerencsére.
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:38
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A karácsony teljes mértékben a családé nálam is de remélem egy kis meghittségett és szeretett lopunk majd a nappaliba

Irigykutyabebebebebebe
Én meg nem sajnálom prunnét és azt kivánom hogy adig szopjon mig térdre nem esel
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 20:02

Én meg nem sajnálom prunnét és azt kivánom hogy adig szopjon mig térdre nem esel

királylánykát NEM ADOM!!! Senkiért!
surdinak is mondtam, hogy stipistopi!

királylánykát NEM ADOM!!! Senkiért!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:41

Doki prunne a hétvégén az enyém,de ha gondolod cserélhetünk egy királyjányra

A karácsony teljes mértékben a családé nálam is de remélem egy kis meghittségett és szeretett lopunk majd a nappaliba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:30

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Karácsonyra nem tervezek ajándékozást.
Egyfelől elvenné az értékét, ha túl gyakran csinálnánk, akkor megszokottá válna (pont fordítva van ez, mint a szex.)
Másfelől, a karácsony legyen a családé.
Egyfelől elvenné az értékét, ha túl gyakran csinálnánk, akkor megszokottá válna (pont fordítva van ez, mint a szex.)

Karácsonyra nem tervezek ajándékozást.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:14

De nagyon üres ez a nappali na megyek átköltözök valahová,de majd visszanézek.
Sárl kedves karácsonyra egy meglepis mint mikulásra nem terveztek???
Sárl kedves karácsonyra egy meglepis mint mikulásra nem terveztek???

Doki prunne a hétvégén az enyém,de ha gondolod cserélhetünk egy királyjányra
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Na és egy zöld szemű pasihoz mit szólnál???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:27

természetesen charlotte nálam a favorit, ami a szexet illeti
...egyébként teljesen egyetértek...a barnák mindig megbízhatóbbak
pasiban is
például sose voltam oda a kék szemű pasikért, és lett egy kék szemű fiam
kellőképpen szétoffoltuk lotyó kérdését

például sose voltam oda a kék szemű pasikért, és lett egy kék szemű fiam

kellőképpen szétoffoltuk lotyó kérdését

Igaz, hogy nem vagyok barna, de nem is tűnök melegnek. Talán ez se jelentene nagy hátrányt...!
("egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.") (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:17

("egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.") (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

hm érdekes, a csajok nem jönnek be, így nem harmadikként gondoltkoztam el ezen a témán, teljesen más szempontból..
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.
Azt hiszem, Te még mindíg nem tudod, mit csinálok abc-ben.
Amúgy járok abc-be, de nem vásárolni...!
Amúgy járok abc-be, de nem vásárolni...!

Jahh prune meg már zsörtölődik a csokrom miatt a szobádban
De ha őket kihagyom még hajjjjajj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:38
De ha őket kihagyom még hajjjjajj

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

Sanyisanyisanyi...ha ismernél, akkor ezt a mondatot most nem írtad volna le
Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh

Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh