Ez engem is érdekelne...
Akkor valszeg bejött ennél a filmnél is, ami csak kivételes esetben szokott másképp lenni, hogy a második rész sokkal szarabb az elsőnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 19:49
Akkor valszeg bejött ennél a filmnél is, ami csak kivételes esetben szokott másképp lenni, hogy a második rész sokkal szarabb az elsőnél?

Törölt felhasználó (24620)
VIP

lehet, hogy megírom... páran már úgyis kérték
lehet, hogy megírom... páran már úgyis kérték
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
vázold fel barátocskám...mit b@szt@k el benne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 19:14
Törölt felhasználó (24620)
VIP

jóestét...
Én nemrég jöttem haza, megnéztem a Macskafogó 2-t...
...és nagyon szomorú vagyok. :(
és akkor most végreeee...
itt az este...szombat este...hova menjek
ooopszzz..még csak péntek van
jóestééééééééét
itt az este...szombat este...hova menjek
ooopszzz..még csak péntek van

jóestééééééééét

jóestét...
Szép jó napot!

jóreggelt
ez ma a harmadik jóreggelt...lesz még több is? csak jóreggeltek lesznek ma a nappaliban?

ez ma a harmadik jóreggelt...lesz még több is? csak jóreggeltek lesznek ma a nappaliban?

szépjóreggelt!
neked is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 09:32
neked is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szépjóreggelt!
Kellemes napot mindenkinek!
Szépjóreggelt!
Szituációs játék (Surdi kedvence
)
Nyilvános helyen randizol. Úgy megkívánjátok egymást, hogy legszívesebben azonnal egymásnak esnétek. Ennyire:

Mit teszel?

Nyilvános helyen randizol. Úgy megkívánjátok egymást, hogy legszívesebben azonnal egymásnak esnétek. Ennyire:

Mit teszel?

De én leszek az egyes számú rajongód...!!!!
...meg a testőröd is én leszek...
...megwédelek a sok rajongótól...én leszek a több mint testőr...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 21:06

jövőre nagyon híres énekesnő leszek, és az én koncertemen fogtok tolongani

Én még a próbáidra is eljárok majd, akkora rajongód leszek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 21:06

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:39

Admin

Jövőre cserélünk. Én megyek a lányommal metálkarácsonyra, te a fiaddal Halász Juditra.

Jövőre cserélünk. Én megyek a lányommal metálkarácsonyra, te a fiaddal Halász Juditra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:34

Törölt felhasználó (20803)
Admin

Jó estét!Az én fiammal metál karácsonyon voltunk,Akela játszot ugrott néhány szimpadot,és haza jöttünk!

Jó estét!Az én fiammal metál karácsonyon voltunk,Akela játszot ugrott néhány szimpadot,és haza jöttünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:31

Admin

Jó estét!
Na még futottunk egy utolsó kört az ajándékokért, és gyakorlatilag minden megvan.
Fa még nincs. Soha nem sikerül időben megvenni.
(persze még nem késtünk el, nem úgy értem, hanem hogy kisebb lesz a választék így utolsó hétvégére)
Délután meg Halász Judit koncerten voltunk a Camponában. A lányom a küzdőtéren táncolt, mászkált, ugrált és tapsolt. Nagyon aranyos volt. Csak féltem, hogy fellökik a nagyok, de nem történt meg szerencsére.
Na még futottunk egy utolsó kört az ajándékokért, és gyakorlatilag minden megvan.
(persze még nem késtünk el, nem úgy értem, hanem hogy kisebb lesz a választék így utolsó hétvégére)
Délután meg Halász Judit koncerten voltunk a Camponában. A lányom a küzdőtéren táncolt, mászkált, ugrált és tapsolt. Nagyon aranyos volt. Csak féltem, hogy fellökik a nagyok, de nem történt meg szerencsére.

Jó estét!

Micsi???
Hát már erre kényszerülsz? A megyében azt irtad, nem ugrálsz érte, csak elnyammogod...
Bár már tudom is az okát... KÁVÉS bejgli!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 08:00

Hát már erre kényszerülsz? A megyében azt irtad, nem ugrálsz érte, csak elnyammogod...

Bár már tudom is az okát... KÁVÉS bejgli!!!

Szép jóóó reggelt mindenkinek!
Köszi Molly...
Éppen bájglee-t majszolgatok...mákos-meggyes-tet...
Wagy még korai?
Legyen szép napotok...

Köszi Molly...

Wagy még korai?

Legyen szép napotok...

Szép jóóó reggelt mindenkinek!
Köszi Molly...
Wagy még korai?
Legyen szép napotok...

Köszi Molly...

Wagy még korai?

Legyen szép napotok...

aha, most már rájöttem
Annyira nem szoktam kexfilmet nézni, de most azért belenéztem a kínálatba
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 19. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 19. szerda 21:22

Annyira nem szoktam kexfilmet nézni, de most azért belenéztem a kínálatba

Több lehetőséged van a GG belül szörfözni (jobb minőségű képeket tudsz letölteni, videókat és gg Tv-ét nézni, nem utolsó sorban a versenyeken már csak VIP tagok szavazhatnak, hogy azok lebonyolítása igazságosabb legyen, és ezzel újjabb pontokat szerezhessél!)

mennyi érdekesség mára
1963 (44 éve történt)
Megszületett Jennifer Beals amerikai színésznő. (Flashdance)
imáááááádom ezt a filmet
1969 (38 éve történt)
Bemutatásra került Magyarországon is a Peter Fonda és Dennis Hopper által rendezett "Szelíd motorosok" című film.
őszintén szólva, ezt én nem láttam...csak az ominózus dalt szeretem
1915 December 19. (92 éve történt)
Megszületett Edith Piaf francia sanzonénekesnő.
neki pedig csodaszép hangja van/volt

1963 (44 éve történt)
Megszületett Jennifer Beals amerikai színésznő. (Flashdance)
imáááááádom ezt a filmet

1969 (38 éve történt)
Bemutatásra került Magyarországon is a Peter Fonda és Dennis Hopper által rendezett "Szelíd motorosok" című film.
őszintén szólva, ezt én nem láttam...csak az ominózus dalt szeretem
1915 December 19. (92 éve történt)
Megszületett Edith Piaf francia sanzonénekesnő.
neki pedig csodaszép hangja van/volt