1. A péniszemen csak egy ballonkabátba öltözne, amit időnként széttárna.
2. Sejtelmesen csak annyit suttogna: gyere, kóstolj meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 08:29
2. Sejtelmesen csak annyit suttogna: gyere, kóstolj meg.

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Na igen, olyet szoktam csinálni, hogy átugrom a szobabelsők és a tájak részletes bemutatását. Egyszerűen untat és a párbeszédekre ugrom.
Királylányos, Molly, Wictory, Doki, Gyapi, Letusgo, T-A-M!
Úgy rémlik, hogy titeket még nem zaklattalak a beugró kérdéseimmel, amit a Vagina-monológokból loptam.
Ne vegyétek személyeskedésnek, mindenkit megtámadtam már ezzel.
Szóval, lányok, fiúk!
Léci válaszoljatok a megfelelő részt figyelembe véve:
1) Ha a vaginád/péniszed felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginád/péniszed beszélni tudna, mit mondana?
Na igen, olyet szoktam csinálni, hogy átugrom a szobabelsők és a tájak részletes bemutatását. Egyszerűen untat és a párbeszédekre ugrom.
Úgy rémlik, hogy titeket még nem zaklattalak a beugró kérdéseimmel, amit a Vagina-monológokból loptam.
Szóval, lányok, fiúk!

ritkán szoktam mondani (mert utálom ezt a kis pöcs szót), de "király" válaszok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 10:54

VIP
Admin

Molly, T-A-M!
szuper válaszok

Elég visszafogott volT-A-M...
VégiggondolT-A-M...és ha felöltözne, valszeg a Puncidat öltené magára...
Közben dícsérné, hogy milyen fini meleg és síkos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 10:54
VégiggondolT-A-M...és ha felöltözne, valszeg a Puncidat öltené magára...

Közben dícsérné, hogy milyen fini meleg és síkos...

VIP
Admin

Molly, T-A-M!
szuper válaszok

Molly, T-A-M!
szuper válaszok

Ha a péniszem felöltözne, biztosan kockás inget venne...
A vagina lázasan hámozná róla le, majd nedvesen fogadná magába be...
Ha a péniszem beszélni tudna...hajj, de nagy mesemondó volna...
Híres lenne nagy dumáról szarkazmusról, vagináknak mesélne szűnni nem akaró orgazmusról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 20. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 08:29
A vagina lázasan hámozná róla le, majd nedvesen fogadná magába be...
Ha a péniszem beszélni tudna...hajj, de nagy mesemondó volna...
Híres lenne nagy dumáról szarkazmusról, vagináknak mesélne szűnni nem akaró orgazmusról...

VIP
Admin

Jó reggelt!
Szóval, lányok, fiúk!
Szóval, lányok, fiúk!

Jó reggelt!
Szóval, lányok, fiúk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 22:27
Szóval, lányok, fiúk!

de érdekes...én is a herri posztert olvasom, és én is egy nagyon kedves ismerősöd vagyok
és beleolvastam kicsit, de csak az utsó oldalon...semmi jelentős dolgot nem tudtam meg...vagyis, amit megtudtam, az várható volt
egyébként nem szoktam beleolvasni a könyvek végébe
nekem viszont van egy ismerősöm, aki kihagyja a könyvekből az unalmas részeket...én akkor is átvergődöm magamat rajta, ha tényleg halálosan untat...sőt! nagyon-nagyon kevés könyv volt az, amit nem olvastam el teljesen, ha már belekezdtem, még akkor sem, ha borzasztó rossz volt

és beleolvastam kicsit, de csak az utsó oldalon...semmi jelentős dolgot nem tudtam meg...vagyis, amit megtudtam, az várható volt

nekem viszont van egy ismerősöm, aki kihagyja a könyvekből az unalmas részeket...én akkor is átvergődöm magamat rajta, ha tényleg halálosan untat...sőt! nagyon-nagyon kevés könyv volt az, amit nem olvastam el teljesen, ha már belekezdtem, még akkor sem, ha borzasztó rossz volt
Jó estét!Szerintem jobb rajta ízgúlni mint lelőni a poént!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 22:21

VIP
Admin

Jó estét!
Most tudtam meg, hogy egy nagyon kedves ismerősöm a Harry Potter utolsó részét olvassa.
Aztán eszembe jutott, hogy mekkora hisztéria volt, hogy kiderítsék, mi lesz az utolsó rész vége.
Ti szoktátok azt csinálni, hogy egy könyvnek, pl. kriminek beleolvastok a végébe csak azért mert nem bírjátok kivárni, hogy odaérjetek?
Most tudtam meg, hogy egy nagyon kedves ismerősöm a Harry Potter utolsó részét olvassa.
Aztán eszembe jutott, hogy mekkora hisztéria volt, hogy kiderítsék, mi lesz az utolsó rész vége.
Ti szoktátok azt csinálni, hogy egy könyvnek, pl. kriminek beleolvastok a végébe csak azért mert nem bírjátok kivárni, hogy odaérjetek?

de érdekes...én is a herri posztert olvasom, és én is egy nagyon kedves ismerősöd vagyok
nekem viszont van egy ismerősöm, aki kihagyja a könyvekből az unalmas részeket...én akkor is átvergődöm magamat rajta, ha tényleg halálosan untat...sőt! nagyon-nagyon kevés könyv volt az, amit nem olvastam el teljesen, ha már belekezdtem, még akkor sem, ha borzasztó rossz volt (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 22:21

nekem viszont van egy ismerősöm, aki kihagyja a könyvekből az unalmas részeket...én akkor is átvergődöm magamat rajta, ha tényleg halálosan untat...sőt! nagyon-nagyon kevés könyv volt az, amit nem olvastam el teljesen, ha már belekezdtem, még akkor sem, ha borzasztó rossz volt (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó estét!

Ezt a dühöngőbe kéne írnom, de ha már itt vagyok, itt morgolódok.
Úúúúúúúúúúúúúúgy utálom, hogy megnyitok egy honlapot és zene szól rajta. Ez akkor bosszantó főleg, amikor egyszerre 15-20 oldalt nyitok, és meg kell keresnem, melyik muzsikál.
Arra nem gondolnak, hogy valaki zenét hallgat netezés közben és nem akar aláfestőt?
Úúúúúúúúúúúúúúgy utálom, hogy megnyitok egy honlapot és zene szól rajta. Ez akkor bosszantó főleg, amikor egyszerre 15-20 oldalt nyitok, és meg kell keresnem, melyik muzsikál.
Arra nem gondolnak, hogy valaki zenét hallgat netezés közben és nem akar aláfestőt?

Jó estét!

Vagy hatásosabb egy nagy kefélés!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 14:59
VIP
Admin

De érezzük. Csináltunk is hétvégén egy romantikus homevideót az urammal.
Tavaszi fáradtság ellen talán hatásos az extra vitaminbevitel.

Tavaszi fáradtság ellen talán hatásos az extra vitaminbevitel.
jaaaaaaaaaj...és ohhhh édes jó istenem...őőőőőőőőő kell nekem...bele kell veszni ebbe a barna szempárba...és ahogy a vízcseppek...és a szája! hát nem csodálatos az a két érzéki húsos ajak? szinte harapnivaló...ohhhhhhhh...miért nem születtem én melanie griffith-nek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 09:38
Törölt felhasználó (52127)

Szilva drága...hoztam egy nappalis Férfit(!)...elemezgetjüüüük????

...izé meghát...vagyishogy jóhogy...már mutatom is a problémás területet...
...ehh...elveszett a nagyítóm...így nem találom...
Vagyis látleletet max. privátilag mutatok...ugye egy ilyen vizsgálat nem nyilvános...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 15:35

...ehh...elveszett a nagyítóm...így nem találom...
Vagyis látleletet max. privátilag mutatok...ugye egy ilyen vizsgálat nem nyilvános...

VIP
Admin

Beteg vagy? Beöltözök nővérkének, hogy kúráljalak

Látleletet kell vennem először is a problémás területről

Beteg vagy? Beöltözök nővérkének, hogy kúráljalak

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 19. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszus beteg vagyok...
Nálam állandóan tavasz van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 14:56

Nálam állandóan tavasz van...

VIP
Admin

itt a tavasz
dagad a fasz
Bocs, Audrey
dagad a fasz

Bocs, Audrey

Nem tudom ilyenkor mindenkinek szexszelhetnéke van!Én ilyenkor felvagyok ajzva!!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

De érezzük. Csináltunk is hétvégén egy romantikus homevideót az urammal.
Tavaszi fáradtság ellen talán hatásos az extra vitaminbevitel. (Ez egy válasz wictory üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 14:57

Tavaszi fáradtság ellen talán hatásos az extra vitaminbevitel. (Ez egy válasz wictory üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom de én rajtam csak a tavaszi fáradtság mutatkozik.Takarítás pedig napsütés=ablakpucolással!Ja és állandóan kint lennék.Nem érzitek ilyenkor a romantikát?

Nem tudom de én rajtam csak a tavaszi fáradtság mutatkozik.Takarítás pedig napsütés=ablakpucolással!Ja és állandóan kint lennék.Nem érzitek ilyenkor a romantikát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 14:41

VIP
Admin

Nekem olyan takaríthatnékom van. Folyton sikálok valamit. Ezt hozza ki belőlem a tavasz közeledése.
Rátok milyen hatással van a napsütés és az egyre melegedő idő, na meg a rügyező fák, bokrok?
Rátok milyen hatással van a napsütés és az egyre melegedő idő, na meg a rügyező fák, bokrok?

itt a tavasz
dagad a fasz
Bocs, Audrey
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
dagad a fasz

Bocs, Audrey

érzem a tavaszt
húzom a ravaszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 14:41
húzom a ravaszt!

VIP
Admin

Nekem olyan takaríthatnékom van. Folyton sikálok valamit. Ezt hozza ki belőlem a tavasz közeledése.