én meg skorpió....

Vazzze, és én akkor mi vagyok?
Tecathullafax!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tecathullafax!

lököttttt!
Te Stan!
mi van má a vállalkozásotokkal? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:38
Te Stan!
mi van má a vállalkozásotokkal? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye...de azt csak én láttam,hogy a 18.000. hsz a tiéd wót...
...mehetsz a fönöxhőz térdelni...buáááááháháhá...
Nya...húztam..majd yewek...

én életem végéig szűz maradok!
azért eléggé betöltjük a nappalit mi szűzek!

azért eléggé betöltjük a nappalit mi szűzek!
Ugye...de azt csak én láttam,hogy a 18.000. hsz a tiéd wót...
...mehetsz a fönöxhőz térdelni...buáááááháháhá...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Tevén fasz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Te szoktad olvasni is a nappalit?
én fel is köszöntöttem!
haggyatok mán a horoszkóppal!
a duma jó ami benne van! ennyi! a többi egy nagy baromság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:28
én fel is köszöntöttem!
haggyatok mán a horoszkóppal!
a duma jó ami benne van! ennyi! a többi egy nagy baromság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ti tudtátok, hogy gyurka mást is ünnepelt szilveszterkor???? most néztem utána...majd szedek össze valami ajándékfélét
37
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:28

ti tudtátok, hogy gyurka mást is ünnepelt szilveszterkor???? most néztem utána...majd szedek össze valami ajándékfélét
jo reggelt..vagy napot már....
ez a horoszkop...megtagadom,hogy szüz vagyok...BIKA akarok lennniiiiiii
ez a horoszkop...megtagadom,hogy szüz vagyok...BIKA akarok lennniiiiiii

semmi nem igaz belőle???
BAK
Azok nem szopnak.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 09:54
BAK
Azok nem szopnak.

Jó reggelt!
Mekkora egy gyíkság ez a horoszkóp..wiccnek jó...de semmi nm igaz belöle...ha jól emlékzem wissza a jányokra..
Mekkora egy gyíkság ez a horoszkóp..wiccnek jó...de semmi nm igaz belöle...ha jól emlékzem wissza a jányokra..

Jó reggelt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 07:03

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg!
szopós horoszkóp #2759...ez aranyos, nézzetek bele, és tessék megcáfolni...én halacska vagyok, és tényleg ott lakik az isten

szopós horoszkóp #2759...ez aranyos, nézzetek bele, és tessék megcáfolni...én halacska vagyok, és tényleg ott lakik az isten
Jó reggelt!
Hát, nálam itt sem stimmel a horoszkóp. A szexben nem viselkedem tipikus szűzként. Kiderült, hogy skorpió az aszcendensem. Na abban már van igazság!
2008. 01. 15. kedd 07:03
Hát, nálam itt sem stimmel a horoszkóp. A szexben nem viselkedem tipikus szűzként. Kiderült, hogy skorpió az aszcendensem. Na abban már van igazság!

jóregg!

szerintem ez Sárlott képe: arra vágyik, h az Ő surdija így tegye magáévá!
osztán én meg nem szeretek csalódást kelteni a hölgyeknek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 21:57
osztán én meg nem szeretek csalódást kelteni a hölgyeknek!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Surdi keddi képe:

hát nézd Te tudod, h megér-e 48 millát?
én szinte mindenütt alkudok!
pl a hétvégi teleknél is alkudtam!
600 ezerről 750-re!
általában ha alkudok a feléről indítok! és el is viszem 2/3-áért!
mikor megkérem feléért -kiváló emberismerőként- hülyének néznek, aztán meg vannak elégedve amikor emelek a téten!
ja el ne feledjem: jóóóóóó reeeeeggggggeellllllttt napppppppppaaaaaaaaaaallllllllliiiiiiiiiiiiiiiii! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 21:14

én szinte mindenütt alkudok!
pl a hétvégi teleknél is alkudtam!
600 ezerről 750-re!

általában ha alkudok a feléről indítok! és el is viszem 2/3-áért!
mikor megkérem feléért -kiváló emberismerőként- hülyének néznek, aztán meg vannak elégedve amikor emelek a téten!
ja el ne feledjem: jóóóóóó reeeeeggggggeellllllttt napppppppppaaaaaaaaaaallllllllliiiiiiiiiiiiiiiii! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ti tudtok/szoktatok alkudni, ha olyan szitu van? Piacon, házvételnél, kocsivételnél...
Valszeg nemsokára alkudnom kell egy ház árából, és úgy hallottam, hogy a nő nem enged a 48-ból, én meg annyit nem tudok érte adni.
Úgyhogy érdekes lesz...
Valszeg nemsokára alkudnom kell egy ház árából, és úgy hallottam, hogy a nő nem enged a 48-ból, én meg annyit nem tudok érte adni.
Úgyhogy érdekes lesz...
jóregg!

Drága chalotte .Hisz te magad adtál meg egy lehetséges választ az alkudozásra surdi képével.Csak van 1férfi is az eladó asszony mellett akivel le tudjátok "verni"az árat./No de ne 1-2 forintos alkuval ahogy a piacon tom-mester szokta.Ha mégsem lenne házad azért nem kell busulni mert valamit csak sikerűlt"nyélbe űtni".
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 21:57
VIP
Admin

Surdi keddi képe:

Surdi keddi képe:

mindenhol (multi áruházakat leszámítva) ahol lehet!
szart sem ér egy piaci vásárlás alkudozás nélkül
ha nem enged legalább az árus 1 Ft-ot, akkor elvből otthagyom a picsába! és közlöm vele, hogy tuti vevő voltam, de fafejű és rossz üzletpolitikával megáldott faxtól semmit nem veszek (üsse csak meg a guta)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 21:14
szart sem ér egy piaci vásárlás alkudozás nélkül
ha nem enged legalább az árus 1 Ft-ot, akkor elvből otthagyom a picsába! és közlöm vele, hogy tuti vevő voltam, de fafejű és rossz üzletpolitikával megáldott faxtól semmit nem veszek (üsse csak meg a guta)

VIP
Admin

Ti tudtok/szoktatok alkudni, ha olyan szitu van? Piacon, házvételnél, kocsivételnél...
Úgyhogy érdekes lesz...
Úgyhogy érdekes lesz...
Úgyhogy érdekes lesz...
Úgyhogy érdekes lesz...