mert ezelött kb Te is akkor irtál utoljára...
...és..nelövöldözz.....mert akkor eltalálsz...és akkor....meghalok....és akkor...hogy kapjam beeeee????
...de tényleg....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 11:13

Pedig nem lenne nehéz megtalálni, mert ez előtt kb. akkor írtál nekem
különben meg kabbbeeee,
de tényleg

különben meg kabbbeeee,

Pedig nem lenne nehéz megtalálni, mert ez előtt kb. akkor írtál nekem
különben meg kabbbeeee,
de tényleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 11:06

különben meg kabbbeeee,

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

figyelj babyyy....azt hiszem..valamikor egy évvel ezelött...irtam Neked ide a nappaliba....légyszi azt is reagáld már le....
(csak viccelödöm..nehogy elkezd keresni...
)

Gratulálok!
Szép munka
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:41

Helló!
Most értem haza...méreteket még ne kérdezzetek mert nm tuok...tök kaotikus állapotok wannak hospital-ba...influenza járwány wégett...áhh
De a lényeg,hogy mind a ketten jól wannak...
Ő itt kis Kati
Most értem haza...méreteket még ne kérdezzetek mert nm tuok...tök kaotikus állapotok wannak hospital-ba...influenza járwány wégett...áhh
De a lényeg,hogy mind a ketten jól wannak...

Ő itt kis Kati

figyelj babyyy....azt hiszem..valamikor egy évvel ezelött...irtam Neked ide a nappaliba....légyszi azt is reagáld már le....
)
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért, mert passzív alkoholista nincs!
Valld be nyugodtan, hisz ismerünk, hogy megfogtad az előtted álló pasi seggét és annak a csaja vágott orrba.
De miért ijedt meg ennyire? Nem inkább kíváncsinak kellett volna lennie, vagy csak rossz napja volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 22:19

De miért ijedt meg ennyire? Nem inkább kíváncsinak kellett volna lennie, vagy csak rossz napja volt?

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hihetetlen napom volt ma.
Elmentünk a gyerkőccel a gyógyszertárba. Valami védőkrémet írt fel a dokinéni az arcára, mert nagyon száraz a bőre. Tudtam, hogy csak 1000 ft van nálam, úgy gondoltam, először megkérdezem, hogy mennyibe kerül a kence, aztán kiváltom, ha telik rá.
Beálltam a sorba. Sokan voltak. Gyerekről ezért le is vettem a kabátot, sapkát, nehogy beizzadjon. Ekkor kezdett el vérezni az orrom. Lányom még soha nem látott ilyet. Megijedt. Sírva menekült előlem, miközben azt motyogta, hogy anyának vérzik az orra, mert beütötte (az egyik Pöttyös Panni könyvben Kockás Peti betöri az orrát, innen ismerte a jelenséget, de ő maga még nem szembesült vele).
Na szóval, az orromra tapasztott zsebkendővel kutatok a táskámban másik zsepiért, mert éreztem, hogy annyira vérzik, hogy ezt a zsepit pillanatok alatt át fogom vérezni. De nem találtam zsepit. Egy néni a sorban megszánt, adott nekem hármat.
Közben próbáltam magyarázni a lányomnak, hogy ez megesik mindenkivel, nem fáj, nem borzasztó érzés. De nem hitt nekem. A sarokba bújt és sírdogált. Inkább magára hagytam, mert ahogy közeledtem felé, inkább csak olaj volt a tűzre. Odaléptem a pulthoz, kérdeztem, hogy mennyi a gyógyszer. 1400 Ft. Basszameg! Felesleges az egész hercehurca.
Lányom közben kicsit megnyugodott. Hagyta magát felöltöztetni de közben félszegen nézte az újabb átvérzett zsepit. Ez volt a negyedik. Akkor megszántak a gyógyszerészek és hoztak vattát meg darab kötszert, készítettek nekem kis tampont az orromba. Gyerkőcöm meglátta, hogy feltoltam az orromba, újra rákezdte a sírást, hogy anya papírt dugott az orrába. Fasza...
Felöltöztettem, de közben végig húzódott, menekült. Kijutottunk az utcára. Ott be akartam tenni a babakocsiba, de ahogy lehajoltam hozzá és az arcának magasságába került az én arcom, megint pánikrohamot kapott. Sikerült betuszkolnom a babakocsiba, és amikor elkezdtem neki autómárkákat mutatni, megnyugodott.
Hazaértünk. Pár perce vagyunk itthon, elfut a lábam mellett egy EGÉR!!! ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá
Nem vagyok egy hisztis picsa, de az egér a második emeleten azért nekem sok volt.
Megöltem szegénykét. De attól félek, hogy többen is vannak. Mi van ha ide fialt egy anyaegér egy egész almot? Basszameg.
Sok volt ez mára....
Elmentünk a gyerkőccel a gyógyszertárba. Valami védőkrémet írt fel a dokinéni az arcára, mert nagyon száraz a bőre. Tudtam, hogy csak 1000 ft van nálam, úgy gondoltam, először megkérdezem, hogy mennyibe kerül a kence, aztán kiváltom, ha telik rá.
Beálltam a sorba. Sokan voltak. Gyerekről ezért le is vettem a kabátot, sapkát, nehogy beizzadjon. Ekkor kezdett el vérezni az orrom. Lányom még soha nem látott ilyet. Megijedt. Sírva menekült előlem, miközben azt motyogta, hogy anyának vérzik az orra, mert beütötte (az egyik Pöttyös Panni könyvben Kockás Peti betöri az orrát, innen ismerte a jelenséget, de ő maga még nem szembesült vele).
Na szóval, az orromra tapasztott zsebkendővel kutatok a táskámban másik zsepiért, mert éreztem, hogy annyira vérzik, hogy ezt a zsepit pillanatok alatt át fogom vérezni. De nem találtam zsepit. Egy néni a sorban megszánt, adott nekem hármat.
Közben próbáltam magyarázni a lányomnak, hogy ez megesik mindenkivel, nem fáj, nem borzasztó érzés. De nem hitt nekem. A sarokba bújt és sírdogált. Inkább magára hagytam, mert ahogy közeledtem felé, inkább csak olaj volt a tűzre. Odaléptem a pulthoz, kérdeztem, hogy mennyi a gyógyszer. 1400 Ft. Basszameg! Felesleges az egész hercehurca.
Lányom közben kicsit megnyugodott. Hagyta magát felöltöztetni de közben félszegen nézte az újabb átvérzett zsepit. Ez volt a negyedik. Akkor megszántak a gyógyszerészek és hoztak vattát meg darab kötszert, készítettek nekem kis tampont az orromba. Gyerkőcöm meglátta, hogy feltoltam az orromba, újra rákezdte a sírást, hogy anya papírt dugott az orrába. Fasza...
Felöltöztettem, de közben végig húzódott, menekült. Kijutottunk az utcára. Ott be akartam tenni a babakocsiba, de ahogy lehajoltam hozzá és az arcának magasságába került az én arcom, megint pánikrohamot kapott. Sikerült betuszkolnom a babakocsiba, és amikor elkezdtem neki autómárkákat mutatni, megnyugodott.
Hazaértünk. Pár perce vagyunk itthon, elfut a lábam mellett egy EGÉR!!! ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá
Nem vagyok egy hisztis picsa, de az egér a második emeleten azért nekem sok volt.
Megöltem szegénykét. De attól félek, hogy többen is vannak. Mi van ha ide fialt egy anyaegér egy egész almot? Basszameg.
Sok volt ez mára....
Na nézzük mi örtént a nappaliban a múltévben, izé.... a múlthéten

én a Velentin napot NEM szeretem (buta amcsi majmolt ünnep), viszont a TE játékodban ettől függetlenül szívesen résztveszek! (de csak miattad és csak most, mert szeretem a játékaidat, és aki mögötte van...
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 08:29

VIP
Admin

Sziasztok!
Közeleg a Valentin nap. Én nem szeretem és nem is szoktam ajándékot adni-kapni, de arra gondoltam, hogy aki február 14-én bejön a nappaliba, az tegyen be valamilyen képeslapot, verset, igaz történetet, videót, ami kapcsolatos a szerelemmel!
Szóval, akinek van kedve részt venni a játékban, kezdhet gondolkodni, keresgélni!
Közeleg a Valentin nap. Én nem szeretem és nem is szoktam ajándékot adni-kapni, de arra gondoltam, hogy aki február 14-én bejön a nappaliba, az tegyen be valamilyen képeslapot, verset, igaz történetet, videót, ami kapcsolatos a szerelemmel!
Szóval, akinek van kedve részt venni a játékban, kezdhet gondolkodni, keresgélni!

Sziasztok!

Egész nap verőfényes koratvaszi nap volt nálunk is ki is használtuk a családal a jóidőt,kár hogy csak félórát tudok itt lenni a nappaliban
és legközelebb mikor lesz időm
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 21:02

és legközelebb mikor lesz időm

VIP
Admin

Kellemes estét mindenkinek!
Mi kirándulni voltunk, bár nem volt csudaklassz kirándulóidő, de legalább nem esett az eső.
Ja és boldog februárt mindenkinek!
Mi kirándulni voltunk, bár nem volt csudaklassz kirándulóidő, de legalább nem esett az eső.
Kellemes estét mindenkinek!
willy, ismét meg kell álapítanom, hogy lököttebb vagy a sokéves átlagnál!
Leginkább a 18 év alatti verzió tetszett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Leginkább a 18 év alatti verzió tetszett!

azt nem hiszem, hogy ma még senki sem dugta be ide a pofáját!
ébresztőőőő! ki az ágyból, hasatokra süt a NAP!
vagy menjetek a pinába nyalni-dugni, vagy ki a természetbe kirándulni...
ébresztőőőő! ki az ágyból, hasatokra süt a NAP!
vagy menjetek a pinába nyalni-dugni, vagy ki a természetbe kirándulni...

Minden jót kivánok nektek
küldtem e-mailt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 10:40

küldtem e-mailt

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
Nah...ha minden igaz ma hozhatom haza a kis családom
a hospitálból...
Kellemes 7wégét mindenkinek...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

gyuri!
neked a szex most nuku!
család és család ezerrel, van ilyenkor ezer dolgod körülöttük! (remélem még egy masztira sem marad erőd
)
jó egészséget és sok örömöt kívánok nekik, ill. hozzájuk!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
neked a szex most nuku!
család és család ezerrel, van ilyenkor ezer dolgod körülöttük! (remélem még egy masztira sem marad erőd

jó egészséget és sok örömöt kívánok nekik, ill. hozzájuk!

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Hát, úgy látom, eddig senki sem nyugtatott meg.
Szóval bizonyára csak te látod!
Szép hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval bizonyára csak te látod!

Szép hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek is!
Nagyon Vigyázz Rájuk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon Vigyázz Rájuk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 02. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 08:29

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Jó reggelt! kellemes hétvégét, szép időt, és sok szexet mindenkinek!

Jó reggelt! kellemes hétvégét, szép időt, és sok szexet mindenkinek!