Hááá ezt mondom én is!! Nagyon debasz voltál (már megint!).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 21:05

vazzzz...és hogy odapasszolt
...frankie-t elküldtem relaxálni 24 órára...mondjuk gyapi javaslatára tettem

vazzzz...és hogy odapasszolt
...frankie-t elküldtem relaxálni 24 órára...mondjuk gyapi javaslatára tettem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 21:02

Nekem meg most lenne időm,de iszonyúan sok,és más topicokról még nem is beszéltem
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 11:22

Már megint nincs időm olvasni a nappalit, a kurv@ életbe
A képeket majd felrakom a megosztási mappába, majd szólok ha bent vannak, igyekszem
charlotte: jobbulást a kiscsajnak!

A képeket majd felrakom a megosztási mappába, majd szólok ha bent vannak, igyekszem

idézem a tiltásodnál kiszabott mellék büntidet:
"Indoklás:
- nappali offolása, és fórumozótársaid provkálása
- OFF topicban veszekedés provokálása (vazi is célzott rá!)
- többit nem sorolom, semmi értelme...gondolkodjál, vagy vegyed be időben a gyógyóidat mielőtt géphez ülsz!
-------------------------------------------------
További büntetésed:
Addig minden hsz-det (1 hét után is) törölni fogok a nappaliból, amíg nem tanulod meg, hogyan kell normálisan beilleszkedni egy közösségbe!"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kérlek, hogy a nappaliba (tegnapi nap kivétel volt) addig ne írj, ne tegyél be képeket, amíg meg nem változol,
továbbá arra vonatkozóan kéred, és felelősséged tudatában kinyilatkozod, hogy normálisan, senkit nem megbántva és provokálva kívánsz a jövőben a nappaliban fórumozni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
"Indoklás:
- nappali offolása, és fórumozótársaid provkálása
- OFF topicban veszekedés provokálása (vazi is célzott rá!)
- többit nem sorolom, semmi értelme...gondolkodjál, vagy vegyed be időben a gyógyóidat mielőtt géphez ülsz!
-------------------------------------------------
További büntetésed:
Addig minden hsz-det (1 hét után is) törölni fogok a nappaliból, amíg nem tanulod meg, hogyan kell normálisan beilleszkedni egy közösségbe!"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kérlek, hogy a nappaliba (tegnapi nap kivétel volt) addig ne írj, ne tegyél be képeket, amíg meg nem változol,
továbbá arra vonatkozóan kéred, és felelősséged tudatában kinyilatkozod, hogy normálisan, senkit nem megbántva és provokálva kívánsz a jövőben a nappaliban fórumozni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Jobbulást kívánok a kicsinek!

----------------------------------------------------
Katicika | ma 11:27 (Katicika üzenete)
Gyógyulást kívánunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 08:53

----------------------------------------------------
Katicika | ma 11:27 (Katicika üzenete)
Gyógyulást kívánunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Nnnna megint beteg a gyerkőc, alig aludtunk éjjel és már most ki van dörzsölődve szegénynek a bőr az orra alatt, pedig még csak fél napja taknyos.
:-(
Kellemes pénteket és hétvégét!
Nnnna megint beteg a gyerkőc, alig aludtunk éjjel és már most ki van dörzsölődve szegénynek a bőr az orra alatt, pedig még csak fél napja taknyos.
Már megint nincs időm olvasni a nappalit, a kurv@ életbe

Mielőbbi gyógyulást a kicsinek,és remélem a hétvégén azért köztünk tudsz majd lenni a nappaliban
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Jobbulást Neki...Neked pedig sok türelmet Hozzá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Jó reggelt!
...ez nagyon szép...párszor látT-A-M, hallotT-A-M már...de nem lehet elégszer...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 21:20

bazzzzz
sajálom
gyógyulást!
akkor megy Nálatok is az anyanagyonnagyonvigyázz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
sajálom

gyógyulást!
akkor megy Nálatok is az anyanagyonnagyonvigyázz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Jó reggelt!
azért annyit kérhetnék, h legközelebb ennyi időre nyom nélkül ne tűnjél el!!!?????????
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 22:31

koccc kocc
a mailek jottek :P
csak nem reagaltam le
AZ ISTEN ELTESSEN TITEKET
csak nem reagaltam le
AZ ISTEN ELTESSEN TITEKET
már majdnem tiltakoztam, h azért ilyet magadról írni ...
ezt olvastam: szürke kis marha
de má' látom, h macska ... hmmm az ezüstszürke az egyik legszebb ... lehet mégse vagy annyira igénytelen, mint amit a giccseid mutatnak
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt olvastam: szürke kis marha

de má' látom, h macska ... hmmm az ezüstszürke az egyik legszebb ... lehet mégse vagy annyira igénytelen, mint amit a giccseid mutatnak

Te kikapós /jobban ceretem ha bekapós

reggelt (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudom hogy kell...
..sosem csinálT-A-M még...mondhatni szűz vagyok...

..sosem csinálT-A-M még...mondhatni szűz vagyok...

koccc kocc
csak nem reagaltam le
AZ ISTEN ELTESSEN TITEKET (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:05
csak nem reagaltam le
AZ ISTEN ELTESSEN TITEKET (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

hééééééé emberrrr Te élllllssssszzzzzzzzz!
hogy a Sárlott által nekem mondottakat tovább adjam:
Cuncus bekaphatjaaaaaaaaaaa!
be mert még éltjelet se adsz magadról!
de azért egy brég látott barátnak illik kezet nyújtani:
jó reggelt naaapppaliiiiiiiiii
hogy a Sárlott által nekem mondottakat tovább adjam:
Cuncus bekaphatjaaaaaaaaaaa!
be mert még éltjelet se adsz magadról!

de azért egy brég látott barátnak illik kezet nyújtani:

jó reggelt naaapppaliiiiiiiiii
a mai nap "szívessége", de csak kivételesen a mai napra érvényes (használd ki, mert a tiltásod itt még érvényes! különben nem vagyok úr, sem főnök, csak egy szürke kis macska!)
ez a tied (külön, csak a tied, vedd megtiszteltetésnek):
KATT ide!

ez a tied (külön, csak a tied, vedd megtiszteltetésnek):
KATT ide!

ehhez a számhoz, pontosabban az egész cd-hez viszont gyönyörű emlékem fűződik
*sok-sok szívecskés szmájli*

*sok-sok szívecskés szmájli*

khmm...ne butáskodj...nem vagyok Az...
...és nagyon szívesen segítettem...Máskor is...
még valami...ez az Ossián...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 17:11

még valami...ez az Ossián...

Mivel a Legszebbasszony segített (kiokosított)...tessék...megistenesedem a Szemedben...
valentinnapiéletemelsőzenemuzsikabeszúrása

valentinnapiéletemelsőzenemuzsikabeszúrása