Ez a képsor milyen érzéseket kelt bennetek?
Durvának, megalázónak érzitek vagy kellemesen vadnak, erotikusnak? Vagy más jut róla eszetekbe?

Durvának, megalázónak érzitek vagy kellemesen vadnak, erotikusnak? Vagy más jut róla eszetekbe?

Huhhh nagyon izgultam a kattintás előtt, nehogy kiderüljön rólam, hogy frigid kurva vagyok, de szerencsére bebizonyosodott, hogy nem vagyok az.
Aaaaahhhhhhhhhhh
És szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 08:43
Aaaaahhhhhhhhhhh
És szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

jóreggggggggggelt
amíg várom eros seggét mailben, addig megkérek mindenkit, hogy fáradjon át a csillagok a zenevilág egén topicba, és klikkeljen rá slash képére...ott a tuti
ha lotyó ettől nem jön lázba, akkor egy frigid kurva

amíg várom eros seggét mailben, addig megkérek mindenkit, hogy fáradjon át a csillagok a zenevilág egén topicba, és klikkeljen rá slash képére...ott a tuti

Jó reggelt!
Húsvét előtti böjtöt (kajában és szexben egyaránt)tartok! Tesztelem a tűrőképességemet.
Amennyiben nem jelentkezek többet, akkor nem bírtam a gyűrődést...
Húsvét előtti böjtöt (kajában és szexben egyaránt)tartok! Tesztelem a tűrőképességemet.
Amennyiben nem jelentkezek többet, akkor nem bírtam a gyűrődést...

van egy új videós oldal! ajánlanám nektek sok-sok szeretettel.
(címe kimoderálva)..
Kedvenc videóm!
(az oldal kimoderálva, amúgy is rosszul szúrtad be! reklámozásért meg 1 hét tiltás a jutalmad! a Gg szexhonlap fóruma NEM hirdetőoszlop! tanácsom: máskor előbb kédez mielőtt hibát követsz el! :tom)

Kedvenc videóm!

(az oldal kimoderálva, amúgy is rosszul szúrtad be! reklámozásért meg 1 hét tiltás a jutalmad! a Gg szexhonlap fóruma NEM hirdetőoszlop! tanácsom: máskor előbb kédez mielőtt hibát követsz el! :tom)

múltkor már szoni berakta a tündérkertbe, de átsiklottam felette...akinek van kedve és ideje, nézze meg, érdemes...az elején a business-ről beszélnek, de utána jön az új számuk...bárcsak minden pasi szexis izmos lenne
jóreggggggggggelt

Nincs mindenkiről, az én seggem nincs közte...... még
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 04. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 21:32

mi ez a lapos duma, hogy nekem már mindenkiről van fotóm? tökre leégettek má' itt a fórumon...mos' má' aszt fogják hinni, hogy egy nagy büdös ribanc vagyok, és tele van formás ffi seggekkel a gépem

Mik nm derülnek itt ki...
De nm írok többet mert az elébb bánatomba ittam egy kis hp-t és tök jól érzem magam...wow...

De nm írok többet mert az elébb bánatomba ittam egy kis hp-t és tök jól érzem magam...wow...

Jahh az enyéimmel együtt!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 04. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 21:46

... lehet, h jól gondolják???
(Na jó, "büdös" nélkül...
). Különben is, a másik SD kártyán meg egy rakás pénisz van, nem?

... lehet, h jól gondolják???
(Na jó, "büdös" nélkül...
). Különben is, a másik SD kártyán meg egy rakás pénisz van, nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 04. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 21:32

mi ez a lapos duma, hogy nekem már mindenkiről van fotóm? tökre leégettek má' itt a fórumon...mos' má' aszt fogják hinni, hogy egy nagy büdös ribanc vagyok, és tele van formás ffi seggekkel a gépem

Akkor sztem ugyanarról a képsorozatról beszélünk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 20:47

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Az enyémröl is!Nekem meg kircsilyány csimmájárol

Az enyémröl is!Nekem meg kircsilyány csimmájárol
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 04. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az enyémről sztem Szilvának van már fotója...

Mééé....legalább meg tudod kérni a zegyik kollégádat wagy kolléganődet,hogy fényképezze mán le a seggöd...hehe....
!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 04. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 15:35

jájjjjj
olvasd eggyel lejjebb
majd a mókahelyen fotózgatom mán magam!
oszt majd megkapjuk mi az időjárás jelentést Te is Tom is meg én is:
nagy fene köd van!
olvasd eggyel lejjebb
nagy fene köd van!

jájjjjj
olvasd eggyel lejjebb
nagy fene köd van!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 04. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasd eggyel lejjebb
nagy fene köd van!

nos kellemes hétvégét!
folytatódik a móka!
hipp tavaj nyári üzemmódjába vagyok! azaz nyílászáró csere és utó munkálatai!!!
csőtök!
a fenékfotó nincs elfeledve!!! figyelmeztessetek rá a jövő 7en!
lányok a Tiéteket én zsűrizem!!! tehát a merészebbek ide, a többiek a mélemre kűggyék!
no csőtök!!!
folytatódik a móka!
hipp tavaj nyári üzemmódjába vagyok! azaz nyílászáró csere és utó munkálatai!!!
csőtök!

a fenékfotó nincs elfeledve!!! figyelmeztessetek rá a jövő 7en!
lányok a Tiéteket én zsűrizem!!! tehát a merészebbek ide, a többiek a mélemre kűggyék!
no csőtök!!!
Suuuurdi!
Hun a seggöd????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 04. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 12:19
Hun a seggöd????

Béjbi!
arról wót szó, h saját fotókat kérünk!
nem ér csalni!
ez a fenék nem a Tiéd!!!!!!!!!
arról wót szó, h saját fotókat kérünk!
nem ér csalni!
ez a fenék nem a Tiéd!!!!!!!!!
Ugyeeee...szíwemből szóltál...hihihi...meg ez a duma,hogy admin waok...nincs kép!...ráadásul már kapott...és az csak az őwé...nm publikus...
Ráadásul még azt sem tudom miért imádom ennyire...???...mikor a Halasrozmárért rajong...!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 04. kedd 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 10:41

Ráadásul még azt sem tudom miért imádom ennyire...???...mikor a Halasrozmárért rajong...!!!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hazudós ribanc! Akkor mi volt az a szöveg, hogy így imádlak, sárlott, úgy imádlak, sárlott?
A seggemről nem kapsz képet, mert már
- láttad élőben.
- láttad fotón.
- láttad álmodban, legalábbis ezt hazudtad.
A seggemről nem kapsz képet, mert már
- láttad élőben.
- láttad fotón.
- láttad álmodban, legalábbis ezt hazudtad.