Hát és teljesen privát okokból búcsuzom a fórumtól és a nappaliból

Hali mindenkinek! Ismét leszek két hétig.
Aztán sajnos még 4 hónapig GG elvonón leszek.
Puffka mindenkinek, különösen Hippemnek!

hm...nem is az anyagi kár a legnagyobb...hanem az elvesztett idő...amikor egy délelőttöt fagyoskodsz a rendőrre várva, utána viszed a szerelőhöz ...és addig semmi mást nem tudsz csinálni....hogy a kezük száradjon le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:33

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát ez sz@r ügy :-(
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét...
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét...
Hát ez sz@r ügy :-(
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:23
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

Ennél már csak az a szebb, ha nem hagysz benne semmit és idióták törik be - ráadásul nem a kis! - ablakot. Így jártam múlt héten.
Ennél már csak az a szebb, ha nem hagysz benne semmit és idióták törik be - ráadásul nem a kis! - ablakot. Így jártam múlt héten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:27
VIP
Admin

Most telefonált a hülye férjem, hogy a haverjával bezárták a kocsikulcsot a kocsiba és be kellett törni a hátsó kisablakot, hogy bejussanak.
Boldog vagyok....
Ti zártátok már ki magatokat kocsiból, lakásból?
Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.
Hát ez sem semmi történet
Boldog vagyok....

Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.

Reméljük, hogy a sógorasszony nem boszorkány és nem fog rajtad az átka.
És a szélvédő nem tört be az őzbak kamikáze-akciójától?
Mit jelent az, hogy többek között? Más is ragadt a szélvédőre, vagy mást is csinált az a galád őzbak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 19:43
És a szélvédő nem tört be az őzbak kamikáze-akciójától?
Mit jelent az, hogy többek között? Más is ragadt a szélvédőre, vagy mást is csinált az a galád őzbak?

Törölt felhasználó (7767)

Akkor én most írok, mert nem szeretnék így járni: koncentrálni két vasdarabra, oszt végzetesen leesni a parafatalpaimról!
Charlottenak: igenis, jártam így, a sógorasszonyom máig átkoz, mert a pótkulcs megszerzéséért indított akcióban (értsd: 200 km vissza+"odaút" során) a kölcsönadott kocsijában keletkezett kár - betört rükverclámpa, élő őzbak-poszter szélvédőn való önfelragasztása (többek között!) - tetemes része beláthatatlan időkre halasztódott szerintem objektív, szerinte mocskos-kúrva-hazug-csaló természetemből "kifolyólag", no!
Sajnáljatooook! :(

Charlottenak: igenis, jártam így, a sógorasszonyom máig átkoz, mert a pótkulcs megszerzéséért indított akcióban (értsd: 200 km vissza+"odaút" során) a kölcsönadott kocsijában keletkezett kár - betört rükverclámpa, élő őzbak-poszter szélvédőn való önfelragasztása (többek között!) - tetemes része beláthatatlan időkre halasztódott szerintem objektív, szerinte mocskos-kúrva-hazug-csaló természetemből "kifolyólag", no!

Akkor én most írok, mert nem szeretnék így járni: koncentrálni két vasdarabra, oszt végzetesen leesni a parafatalpaimról!

Szép jóó reggelt kíwánok!
Igen kérem a kis puncis szépen fejlődik...és gyönyörű...nm úgy mint az apja...
Ma úgy néz ki lewisz egy embör falura...munkát nézni...assszem torokbalintra wisznek w howa a fenébe...
Igen kérem a kis puncis szépen fejlődik...és gyönyörű...nm úgy mint az apja...

Ma úgy néz ki lewisz egy embör falura...munkát nézni...assszem torokbalintra wisznek w howa a fenébe...

Aranyosan kis menyezünk és nászozunk
Édesanyám annó az anyósal egy munkahelyen dolgoztak és 3 hónap külömbségel lettek terhesek,mint kolleganők jó volt köztük a viszony,először én jöttem a világra,majd 3 hónap mulva a párom.Akkoriban sokat ugratták egymást hogy leszel te még a násszasszonyom,meg ,majd ha a fiam megdönti a lányod.Soha nem is találkoztunk.Eltelt 20 év.és azóta is boldog házasok vagyunk

Édesanyám annó az anyósal egy munkahelyen dolgoztak és 3 hónap külömbségel lettek terhesek,mint kolleganők jó volt köztük a viszony,először én jöttem a világra,majd 3 hónap mulva a párom.Akkoriban sokat ugratták egymást hogy leszel te még a násszasszonyom,meg ,majd ha a fiam megdönti a lányod.Soha nem is találkoztunk.Eltelt 20 év.és azóta is boldog házasok vagyunk

Na pl. ez velem nem fordulhat elő szerencsére, mert az én kulcscsomóm harmadakkora mint az uramé. Ő ugyanis cipeli a valaha használt összes kulcsát. Én ezen ki szoktam akadni, de ő így szereti...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:32

Vagy három napja a saját kulcscsomóm helyet a páromét vittem el.Én már haza menni nem tudtam mert időpontra kellet menni,úgy hogy a páromnak utánam kellet jönni hogy tudjunk cserélni

Vagy három napja a saját kulcscsomóm helyet a páromét vittem el.Én már haza menni nem tudtam mert időpontra kellet menni,úgy hogy a páromnak utánam kellet jönni hogy tudjunk cserélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:27

VIP
Admin

Most telefonált a hülye férjem, hogy a haverjával bezárták a kocsikulcsot a kocsiba és be kellett törni a hátsó kisablakot, hogy bejussanak.
Boldog vagyok....
Boldog vagyok....

Még taknyos, de már jobban van. Köszi a kérdést
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Boldog vagyok....
Boldog vagyok....

Surdi kis mennye remélem már jól van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:19

VIP
Admin

Továbbfejlesztem: gyémántgyűrű lesz a kezemen? Akkor én sem írok.

Nagyon helyes,ha mindkettőtöknek meglesz amit akar akor elég lesz az én cerkámat használni

Továbbfejlesztem: gyémántgyűrű lesz a kezemen? Akkor én sem írok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

ilyen pöpec kis csöcsöm lesz? mert akkor nem írok

Surdi a nász jelölt
de kis menyemnek én is elfogadom,te gyuri lehet hogy még nászok leszünk

Reggell lusti,délelőtt kert,kutya, ebéd,délután meg ismétlik
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 15. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 20:20

Húúúú akkor nm írok...
...ez ittene lelőhet nyugodtan...
....még ha fáj a fejem akkor is....
Szép jó estét mindenkinek..reggel korán kelni nézni futam....hmmm

Húúúú akkor nm írok...
...ez ittene lelőhet nyugodtan...
....még ha fáj a fejem akkor is....