no véget ért a móka mára ...
szasztok!
szasztok!

Szia Rosie!
Örülünk, hogy benéztél és egy ideig megint leszel.
Hipp már nem fórumozik, elköszönt a GG-től.
És úgy látom, Sanci is...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:12
Örülünk, hogy benéztél és egy ideig megint leszel.
Hipp már nem fórumozik, elköszönt a GG-től.
És úgy látom, Sanci is...

Hali mindenkinek! Ismét leszek két hétig.
Aztán sajnos még 4 hónapig GG elvonón leszek.
Puffka mindenkinek, különösen Hippemnek!

óhogyaza ...
nonemááááááááááá
még 1 ember ... aki miatt érdemes volt itt lenni!
Szilva!
nem akarod ezé a beszólásért szopogatni kicsikét???
vagy másképp: 1/6*back up (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:57
nonemááááááááááá
még 1 ember ... aki miatt érdemes volt itt lenni!
Szilva!
nem akarod ezé a beszólásért szopogatni kicsikét???

vagy másképp: 1/6*back up (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát és teljesen privát okokból búcsuzom a fórumtól és a nappaliból

sztem is ...
ha nem haveri alapon működött volna legalább egy 20assal több lett volna! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem haveri alapon működött volna legalább egy 20assal több lett volna! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát...*zokogós szmájli*
priviben írtakat tudomásul vettem...nagyon sajnálom, de érzem, hogy hiába marasztalnánk
azért egy hosszabb terjedelmű lírai művet írhatnál, surda után szabadon
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:57
priviben írtakat tudomásul vettem...nagyon sajnálom, de érzem, hogy hiába marasztalnánk

azért egy hosszabb terjedelmű lírai művet írhatnál, surda után szabadon

Jóóó regggelllt!
Olcsón megúsztad...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 09:12
Olcsón megúsztad...

csőke mindenkinek!
utánna érdeklődtél ... mindenki dícséri???
mint ifjú férjtől kérdik:
-no milyen az asszony az ágyban?
-nem tudom, de sokan dicsérik!
természetesen a nagyobb 14 líteres vízhozamút!
csak az fájt amit ki kellett fizetnem érte ...
cakkon púder egy havi fizetésembe került ...

csőke mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 17:22

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihóóóóó!
Melyiket wetted a 11 literest w a 14 literest...?
Kben utána érdeklődtem...mindenki dícséri...noh...jóóó wálasztás wót...
Nah...mindenkinek jóóó pénteket...én majd szombaton jewek..
Melyiket wetted a 11 literest w a 14 literest...?
Kben utána érdeklődtem...mindenki dícséri...noh...jóóó wálasztás wót...

Nah...mindenkinek jóóó pénteket...én majd szombaton jewek..

Hali mindenkinek! Ismét leszek két hétig.
Aztán sajnos még 4 hónapig GG elvonón leszek.
Puffka mindenkinek, különösen Hippemnek!

hm...nem is az anyagi kár a legnagyobb...hanem az elvesztett idő...amikor egy délelőttöt fagyoskodsz a rendőrre várva, utána viszed a szerelőhöz ...és addig semmi mást nem tudsz csinálni....hogy a kezük száradjon le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:33

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát ez sz@r ügy :-(
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét...
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét...
Hát ez sz@r ügy :-(
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:23
Remélem azért valami biztosítás vagy casco vagy ilyesmi fedezi a javítási költséget vagy legalább a nagy részét... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

Ennél már csak az a szebb, ha nem hagysz benne semmit és idióták törik be - ráadásul nem a kis! - ablakot. Így jártam múlt héten.
Ennél már csak az a szebb, ha nem hagysz benne semmit és idióták törik be - ráadásul nem a kis! - ablakot. Így jártam múlt héten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:27
VIP
Admin

Most telefonált a hülye férjem, hogy a haverjával bezárták a kocsikulcsot a kocsiba és be kellett törni a hátsó kisablakot, hogy bejussanak.
Boldog vagyok....
Ti zártátok már ki magatokat kocsiból, lakásból?
Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.
Hát ez sem semmi történet
Boldog vagyok....

Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.

Reméljük, hogy a sógorasszony nem boszorkány és nem fog rajtad az átka.
És a szélvédő nem tört be az őzbak kamikáze-akciójától?
Mit jelent az, hogy többek között? Más is ragadt a szélvédőre, vagy mást is csinált az a galád őzbak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 19:43
És a szélvédő nem tört be az őzbak kamikáze-akciójától?
Mit jelent az, hogy többek között? Más is ragadt a szélvédőre, vagy mást is csinált az a galád őzbak?

Törölt felhasználó (7767)

Akkor én most írok, mert nem szeretnék így járni: koncentrálni két vasdarabra, oszt végzetesen leesni a parafatalpaimról!
Charlottenak: igenis, jártam így, a sógorasszonyom máig átkoz, mert a pótkulcs megszerzéséért indított akcióban (értsd: 200 km vissza+"odaút" során) a kölcsönadott kocsijában keletkezett kár - betört rükverclámpa, élő őzbak-poszter szélvédőn való önfelragasztása (többek között!) - tetemes része beláthatatlan időkre halasztódott szerintem objektív, szerinte mocskos-kúrva-hazug-csaló természetemből "kifolyólag", no!
Sajnáljatooook! :(

Charlottenak: igenis, jártam így, a sógorasszonyom máig átkoz, mert a pótkulcs megszerzéséért indított akcióban (értsd: 200 km vissza+"odaút" során) a kölcsönadott kocsijában keletkezett kár - betört rükverclámpa, élő őzbak-poszter szélvédőn való önfelragasztása (többek között!) - tetemes része beláthatatlan időkre halasztódott szerintem objektív, szerinte mocskos-kúrva-hazug-csaló természetemből "kifolyólag", no!

Akkor én most írok, mert nem szeretnék így járni: koncentrálni két vasdarabra, oszt végzetesen leesni a parafatalpaimról!

Szép jóó reggelt kíwánok!
Igen kérem a kis puncis szépen fejlődik...és gyönyörű...nm úgy mint az apja...
Ma úgy néz ki lewisz egy embör falura...munkát nézni...assszem torokbalintra wisznek w howa a fenébe...
Igen kérem a kis puncis szépen fejlődik...és gyönyörű...nm úgy mint az apja...

Ma úgy néz ki lewisz egy embör falura...munkát nézni...assszem torokbalintra wisznek w howa a fenébe...

Aranyosan kis menyezünk és nászozunk
Édesanyám annó az anyósal egy munkahelyen dolgoztak és 3 hónap külömbségel lettek terhesek,mint kolleganők jó volt köztük a viszony,először én jöttem a világra,majd 3 hónap mulva a párom.Akkoriban sokat ugratták egymást hogy leszel te még a násszasszonyom,meg ,majd ha a fiam megdönti a lányod.Soha nem is találkoztunk.Eltelt 20 év.és azóta is boldog házasok vagyunk

Édesanyám annó az anyósal egy munkahelyen dolgoztak és 3 hónap külömbségel lettek terhesek,mint kolleganők jó volt köztük a viszony,először én jöttem a világra,majd 3 hónap mulva a párom.Akkoriban sokat ugratták egymást hogy leszel te még a násszasszonyom,meg ,majd ha a fiam megdönti a lányod.Soha nem is találkoztunk.Eltelt 20 év.és azóta is boldog házasok vagyunk

Na pl. ez velem nem fordulhat elő szerencsére, mert az én kulcscsomóm harmadakkora mint az uramé. Ő ugyanis cipeli a valaha használt összes kulcsát. Én ezen ki szoktam akadni, de ő így szereti...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:32

Vagy három napja a saját kulcscsomóm helyet a páromét vittem el.Én már haza menni nem tudtam mert időpontra kellet menni,úgy hogy a páromnak utánam kellet jönni hogy tudjunk cserélni

Vagy három napja a saját kulcscsomóm helyet a páromét vittem el.Én már haza menni nem tudtam mert időpontra kellet menni,úgy hogy a páromnak utánam kellet jönni hogy tudjunk cserélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:27

VIP
Admin

Most telefonált a hülye férjem, hogy a haverjával bezárták a kocsikulcsot a kocsiba és be kellett törni a hátsó kisablakot, hogy bejussanak.
Boldog vagyok....
Boldog vagyok....

Még taknyos, de már jobban van. Köszi a kérdést
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Boldog vagyok....
Boldog vagyok....