Teeee mijabajod a zétcsokival????? a legjobb csokoládé a valódi étcsoki minimum 55% kakaó tartalommal!
én az émelygősen édeset nem bírom megenni ...
az még, h nem jön bé a mentolos csoki megértem
mikor először ouzót ittam aztat mondtam, h ez oljan, mint ha házipáleszbe amodentet nyomtak wóna ...
mondjuk azóta jégbe hűtve lecsusszan (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:37
én az émelygősen édeset nem bírom megenni ...
az még, h nem jön bé a mentolos csoki megértem
mikor először ouzót ittam aztat mondtam, h ez oljan, mint ha házipáleszbe amodentet nyomtak wóna ...
mondjuk azóta jégbe hűtve lecsusszan (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogynem...hajaj...addig úccse hagynak békén...
Főleg mijútán mentolos csokiwal köszöntél nekik...
...de ne félj jóó kezekben leszel náluk...
(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!)

(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!)
erről jut eszembe: a fiam tennap lecsót "készített nekem" savanyú uborkával
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

máris szólok ...
hiányzik az ajándék kosárból egy kis habzó gyönyör!
no jó kezdőként azért elég jó beköszönés! örülünk, hogy jöttél! ha hölgy vagy akkor puszi, ha ffi akkor pacsi
de közlöm a madámmal, hogy Band Úrt nem én hoztam!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 21:23
hiányzik az ajándék kosárból egy kis habzó gyönyör!

no jó kezdőként azért elég jó beköszönés! örülünk, hogy jöttél! ha hölgy vagy akkor puszi, ha ffi akkor pacsi

de közlöm a madámmal, hogy Band Úrt nem én hoztam!

Itt az áll bárki bejöhett gondoltam nem jövök üres kézzel,igaz pár oldalt végig olvastam mielőtt gondoltanm benézek,hát ha rosszul viselkedek majd rám szóltok

az Én aktomat...dugdosni kell...izzzééé...már mint...ELdugdosni...mert annyira nem szemnek gyönyörködtetö...
de,majd ha egyszer jo passzban leszek...dobok át Neked egyet...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 18. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 07:55

de,majd ha egyszer jo passzban leszek...dobok át Neked egyet...

jó hogy mondod...itt ez a belépő...te küldtél már nekem?

jó hogy mondod...itt ez a belépő...te küldtél már nekem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 07:20

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt...mindenkinek...
csak jöttem üdvözölni a nappali uj lakoját...üdv Bandi..gyere máskor is...majd késöbb bemutatkozom Én is...(vedd fenyegetésnek..hihii)
khm..még most látom...Teeee...Gyuriii..kár,hogy nem tudsz olvasni a soraim közt...
minden egyes kötözködö szavam azért volt...hátha küldesz Nekem is egy aktot Magadrol
...ha már itt az a belépő...

csak jöttem üdvözölni a nappali uj lakoját...üdv Bandi..gyere máskor is...majd késöbb bemutatkozom Én is...(vedd fenyegetésnek..hihii)
khm..még most látom...Teeee...Gyuriii..kár,hogy nem tudsz olvasni a soraim közt...
minden egyes kötözködö szavam azért volt...hátha küldesz Nekem is egy aktot Magadrol

charlotte-nak nem is, mert az aktokat én gyűjtöm
szóval:mme-prune@freemail.hu...ide dobd kedves bandur...azt sem bánom, ha bájos pofikád is rajta van
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:25

szóval:mme-prune@freemail.hu...ide dobd kedves bandur...azt sem bánom, ha bájos pofikád is rajta van

-Pinát akarok
-pinát
De ugye nem kell magamról aktot küldeni mert én annál szégyelősebb vagyok
-pinát

jo reggelt...mindenkinek...
...ha már itt az a belépő...

Most még jobban szeretlek, mert nem zabálod el előlem a kedvenc csokimat.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:37

(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:25

(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)

-Pinát akarok
-pinát
-pinát

-Pinát akarok
-pinát
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:20
-pinát

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szóval két gyors kérdés, kedves Band Úr:
- Ha a péniszed beszélni tudna, mit mondana?
- Ha felöltözne, mit viselne?

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 21:50

Köszönöm a szives fogadtatást,hát aktott még nem merek hozni azt se tudom itt ki fiu és ki lány,még sokat kell ismerkedni,de mindenesetre örülök hogy rátaláltam ezen a poró oldalon erre a fórumra,egy kis ideje már nézegetem GG mer sok jó punci van benne,de irni még csak tegnaptól kezdtem

szólj bandurnak, hogy miután elküldte nekem az aktját a privimre, írja le mit mondana a pénisze...és mit viselne
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:02

VIP
Admin

Nnna ezen most nem fogunk vitatkozni. Legalább több marad nekem
De ugye nem azt akarod mondani, hogy te nem eszel olyan csokit pl. amiben mogyoró van, vagy esetleg konyakmeggy?
Szóval a csokit is csak tisztán, dokikám?

De ugye nem azt akarod mondani, hogy te nem eszel olyan csokit pl. amiben mogyoró van, vagy esetleg konyakmeggy?

Nnna ezen most nem fogunk vitatkozni. Legalább több marad nekem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a szives fogadtatást,hát aktott még nem merek hozni azt se tudom itt ki fiu és ki lány,még sokat kell ismerkedni,de mindenesetre örülök hogy rátaláltam ezen a poró oldalon erre a fórumra,egy kis ideje már nézegetem GG mer sok jó punci van benne,de irni még csak tegnaptól kezdtem

Mentolos csoki???
Na, ja ha van lecsós fagyi is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 21:39

VIP
Admin

After Eight - kedvencem!
És ha jól látom, van ott egy kis üveg Baileys is.
Rögtön a szívembe (gyomromba hihi) loptad magad.
Rögtön a szívembe (gyomromba hihi) loptad magad.
After Eight - kedvencem!
Rögtön a szívembe (gyomromba hihi) loptad magad. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Rögtön a szívembe (gyomromba hihi) loptad magad. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt az áll bárki bejöhett gondoltam nem jövök üres kézzel,igaz pár oldalt végig olvastam mielőtt gondoltanm benézek,hát ha rosszul viselkedek majd rám szóltok

isten hozott
ha egy akttal jönnél, akkor nagyobb izgalommal fogadnánk
persze örülünk, hogy benéztél
és reméljük tartósan bent maradsz
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

ha egy akttal jönnél, akkor nagyobb izgalommal fogadnánk

persze örülünk, hogy benéztél

Szép jó estét nappali! Délután óta mi ez a nagy pangás???
Gyönyörű időnk volt ma (bár néha beborult), s olya jó volt leülni egy padra, élvezni a napfényt...

Gyönyörű időnk volt ma (bár néha beborult), s olya jó volt leülni egy padra, élvezni a napfényt...

no véget ért a móka mára ...
szasztok!
szasztok!