jo reggelt..vagy már nappal van?
ma kissé tovább lustiztam az ágyikomban...az éjjel sokáig tv-tem...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek...
Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...
és hát....mindhalálig Ferrari....

ma kissé tovább lustiztam az ágyikomban...az éjjel sokáig tv-tem...

Kellemes Ünnepeket mindenkinek...
Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...

és hát....mindhalálig Ferrari....

Képzeljétek, ahogy hazafele jöttem, láttam, ahogy a húsvéti nyúl lóg ki a kémény tetején, és palacsintákra nyomott kampányanyagot ömlesztett a cserépkályhánkba, amivel megpróbált minket megnyerni, hogy a jövő évi húsvétkor, neki ítéljék a télapó szánját...
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.
Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.

Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Jóóó reggelt!Megfeledkeztél a tejszinröl,de hozom!

Jóóóó regggelllt!
Nyanyi,ajanyos....
Nyah...robogtam eeeel....lesnyi...
Nyanyi,ajanyos....

Nyah...robogtam eeeel....lesnyi...

Szia te bornyu !
Csak egyet kivannek a nyuszikatol,azt hogy annyira elködösit a "kicsi barna" ,.....hogy-hogy-hogy jonak talallod
IF YOU CAN'T GIVE ME LOVE
A Stumblin In-t akartam betenni a ket szlovak tinitöl,nem tartott a szerelem....törültek. Kar..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 18:11
Csak egyet kivannek a nyuszikatol,azt hogy annyira elködösit a "kicsi barna" ,.....hogy-hogy-hogy jonak talallod
IF YOU CAN'T GIVE ME LOVE
A Stumblin In-t akartam betenni a ket szlovak tinitöl,nem tartott a szerelem....törültek. Kar..

Törölt felhasználó (24620)

Semmi baj, amíg távol voltam addig legalább találtam ... valakit!
Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Nééémááá egy új fórumozó...
...szia...
Hod locsolgassanak meg itt-ott....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2008. 03. 22. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 20:53

Hod locsolgassanak meg itt-ott....

Kellemes Húsvétolást kívánunk Mindenkinek!
Willy sok sikert és szeressétek Egymást nagggyon!
Na hát így lehet a gégét igazán hanyagolni (ne dobáljatok meg ezért...)

Kelés korán...ye...ye...
Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...
...a zöregebb...a zutólérhetetlen...

Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...

Kellemes Húsvétolást kívánunk Mindenkinek!

Ne bazzzzz...leestem a páholyombó wazz...
...hát ezt is megéltem...sok szép együtt töltött időt kíwánok..Te komisz kölök...nyah,hogy most a pofám leszakadt menek rajzfilmet nézni...
...rötöelen... fényóc...a kedwencem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább bővült a taglista, nem a helyedre lett "felvéve"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 15:23

nofene, látván, hogy eltűntem, már új ficsúrt vettetek fel a helyemre?

Én még csak egy hete vagyok itt,de látlanba is gratula,szép dolog a szerelem

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

ÁHH azt mondta hogy ez a "belépőjegy"a testüregeibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 15:23

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 21:03

lehet irigykedni...kaptam bandurtól aktot
kibaszott jó pasi
...és most nagyon szerényen fejeztem ki magamat

Münk es benne vagyunk...(mikor nem vagyunk tiltva)
Következökor hizelgöbb versiket fog irni....no !
Abban biztos lehetsz
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Következökor hizelgöbb versiket fog irni....no !
Abban biztos lehetsz

Nagy az isten állatkertje én is bele fértem
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 03. 22. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 14:29

Cinikus-joindulatu,vicces-piszkalodas lett volna minden-minden rossz-hatso gondolat nelkül.
Kati ilyen...es igy szokott bemutatkozni.
Nem kell felreerteni...........
Ugymondvan,vagy veszed a lapot a sültelensegre,vagy nem. (sokan nem veszik)

Cinikus-joindulatu,vicces-piszkalodas lett volna minden-minden rossz-hatso gondolat nelkül.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 13:29

Neked is kellemes húsvétott,de ne haragudj de nem értem az egészet,hogy mit akarsz evell a versel?és sajnálom ha emiatt most tiltottak hisz nem is ismerlek se téged se mást még csak jó egy hete vagyok itt a fórumon.
Neked is kellemes húsvétott,de ne haragudj de nem értem az egészet,hogy mit akarsz evell a versel?és sajnálom ha emiatt most tiltottak hisz nem is ismerlek se téged se mást még csak jó egy hete vagyok itt a fórumon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 20:20
Törölt felhasználó (7767)

Hasonlóképpen Neked is kellemes Ünnepeket, Doki! Sok locsolnivaló pinát a nappaliban is, meg azon kivül is!

(Bandur meg biztosan érti az üdvözletet, hagyd reja az értelmezést, ejsze!)

(Bandur meg biztosan érti az üdvözletet, hagyd reja az értelmezést, ejsze!)

majdnem beleszaladtál egy 1 hetes kemény és hsz törlős tiltásba! (mázlista)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 20:22
Törölt felhasználó (7767)

OK! Ettől a pillanattól lép érvénybe! Köszi a jókivánságokat! Katicika

OK! Ettől a pillanattól lép érvénybe! Köszi a jókivánságokat! Katicika
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 21. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 20:12

Tiltsd magadat önként a nappaliból 1 hétre, a fórumból pedig minyima 1 napra, hivatkozással DrAnthony indokaira (admin nem megfelelő helyen való kritizálása)!
(vasárnapig nem akarlak látni a fórumban!)
---------------------------------------------------
neked is kellemes Húsvétot!

(vasárnapig nem akarlak látni a fórumban!)
---------------------------------------------------
neked is kellemes Húsvétot!