jóóóóregg
itt is fú a szél, és egész nap fáj a fejem...ráadásul pakolászok a lakásban, amitől idegroncs vagyok
ha itt is fú meg ott is fú, akkor nem lehet, hogy egészen közel vagyunk egymáshoz?
molly: a kőműves brigádoddal az a baj, hogy lotyótól nem tudnának dolgozni
19947. hsz...rohamosan közeleg a 20ezredik..javaslom, hogy kérjünk vazitól egy aktot
vagy infitől...a macskás pasit már úgyis látta mindenki
vagy berakjam én az összes aktot, amit sikerült összeszednem itt a fórumon?
ááááhhhhh...nem lehet, a személyiségi jogok miatt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 12:59

itt is fú a szél, és egész nap fáj a fejem...ráadásul pakolászok a lakásban, amitől idegroncs vagyok
ha itt is fú meg ott is fú, akkor nem lehet, hogy egészen közel vagyunk egymáshoz?

molly: a kőműves brigádoddal az a baj, hogy lotyótól nem tudnának dolgozni

19947. hsz...rohamosan közeleg a 20ezredik..javaslom, hogy kérjünk vazitól egy aktot

vagy berakjam én az összes aktot, amit sikerült összeszednem itt a fórumon?

Nah hellóóóó!
Itt qwa jóó idő wan csak fúúúú a szél...tehát kertben megy a pakolászás...ezer éw múlwa kert formája lesz...
Heh...ezek a zöregek minden kibaxott xarhoz ragaszkodnak...hihetetlen...de elértem,hogy a régi kádat wisszawihetem a méhbe....tawaly még nm lehetett meee az kell...jah és még wan wagy 3 trééé hűtő is...de arra mán nm is kérek engedélyt...
...ha a kád mehet akkor a többi is....!
Mééé nm?!
Itt qwa jóó idő wan csak fúúúú a szél...tehát kertben megy a pakolászás...ezer éw múlwa kert formája lesz...

Heh...ezek a zöregek minden kibaxott xarhoz ragaszkodnak...hihetetlen...de elértem,hogy a régi kádat wisszawihetem a méhbe....tawaly még nm lehetett meee az kell...jah és még wan wagy 3 trééé hűtő is...de arra mán nm is kérek engedélyt...

Mééé nm?!
Blablablabla...kár,hogy csak ezt tudod ismételgetni mint egy papagáj..
De egyből a dühöngőt nézteem meeeg.és szét röhögtem magam...ahogy wártam...úgy is lett...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 25. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 08:56

De egyből a dühöngőt nézteem meeeg.és szét röhögtem magam...ahogy wártam...úgy is lett...

Ti meg ezt az emberségességet ne kezd! olyan ember aki Senna halálakor azt nyilatkozza, amit ... hmmm az aztán emberséges lehet!!!
szóval mit is csinyaalsz velem
hadd halljam!
de télleg menjünk át a tuningba, mert nem itt van a helye!

hadd halljam!
de télleg menjünk át a tuningba, mert nem itt van a helye!
Nah hellóóóó!
...ha a kád mehet akkor a többi is....!
Mééé nm?!

Mééé nm?!
öö bocsánat de én az "üzenetek"fülecskével bibelődtem és mindig a "chat"fülecskére dobott a rendszer,még ismerkednem kell itt a dolgokal

szépjónapot mindenkinek,kint kurva szar idő van itt meg azt hittem ide költözött a tuning topic
amibe surdapapának igazavan
Ja megyek a tunung topicba

amibe surdapapának igazavan

Ja megyek a tunung topicba
Ti meg ezt az emberségességet ne kezd! olyan ember aki Senna halálakor azt nyilatkozza, amit ... hmmm az aztán emberséges lehet!!!
hadd halljam!
de télleg menjünk át a tuningba, mert nem itt van a helye! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 08:35

hadd halljam!
de télleg menjünk át a tuningba, mert nem itt van a helye! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

nekezd megint ezt a sportszerütlenséges dumát,mert nem is tudom,hogy mit csinálok Veled....
a Kimi még nagyon messze van a Sumitol,mind vezetésileg...mind emberségességileg...
amugy..jo reggelt Nappali...

a Kimi még nagyon messze van a Sumitol,mind vezetésileg...mind emberségességileg...

Jó reggelt mindenkinek!
Te Molly, csak miután elmentem, akkor jutott eszembe, hogy a kölniből nem is öntöttem rád
Te Molly, csak miután elmentem, akkor jutott eszembe, hogy a kölniből nem is öntöttem rád

nekezd megint ezt a sportszerütlenséges dumát,mert nem is tudom,hogy mit csinálok Veled....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 25. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 08:25

hasonló
ennek van tehetsége a vezetéshez
Ő nem a sportszerűtlenségeivel hívja fel magára a figyelmet!
az alkoholizmusa meg kimondottan színi patikussá teszi!
hát igen anno Lauda idején nagy ferraris wótam én is, de Senna miatt Meklárenes lettem.
de hát el lehet viselni ezt a rongy dönízt

hát igen anno Lauda idején nagy ferraris wótam én is, de Senna miatt Meklárenes lettem.

hasonló
ennek van tehetsége a vezetéshez
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 10:51

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt..vagy már nappal van?
ma kissé tovább lustiztam az ágyikomban...az éjjel sokáig tv-tem...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek...
Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...
és hát....mindhalálig Ferrari....

ma kissé tovább lustiztam az ágyikomban...az éjjel sokáig tv-tem...

Kellemes Ünnepeket mindenkinek...
Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...

és hát....mindhalálig Ferrari....

hol vetted az anyagot???
nekem is kell belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 10:42
nekem is kell belőle!

Törölt felhasználó (24620)

Képzeljétek, ahogy hazafele jöttem, láttam, ahogy a húsvéti nyúl lóg ki a kémény tetején, és palacsintákra nyomott kampányanyagot ömlesztett a cserépkályhánkba, amivel megpróbált minket megnyerni, hogy a jövő évi húsvétkor, neki ítéljék a télapó szánját...
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.
Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.

Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Teeee őrűűűűttttttt!!!
eztet mé nem a tyuningba tetted????????
nyalonso sumáker??? hmmm ennyire utálod a totoját?
a totojánál Miska is ugyanollan szürke lett wóna mint a zöccse!
ehj mindig is tuttam, hogy nem értesz Te a zótósportho!
há a moncsicsi is a zótóverseny miatt wót ébren osztán errő eszibe jutottónk glom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 22. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 21:13
eztet mé nem a tyuningba tetted????????
nyalonso sumáker??? hmmm ennyire utálod a totoját?

a totojánál Miska is ugyanollan szürke lett wóna mint a zöccse!
ehj mindig is tuttam, hogy nem értesz Te a zótósportho!

há a moncsicsi is a zótóverseny miatt wót ébren osztán errő eszibe jutottónk glom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 22. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Kelés korán...ye...ye...
Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...
...a zöregebb...a zutólérhetetlen...

Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...

ohhh willonyos!
gratula!
végre ...
remélem megérdemel az a hölgyemény Tégedet!
jah úgy megilletődtem, hogy köszönni is elfeledtem!
Jó reggelt!
jánykáink remélem sok-sok punci locsolásban wót rés/z/etek!
és még 1:
errefelé is nagy a ködd de hónap má a szörda lész nagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 18:11
gratula!
végre ...
remélem megérdemel az a hölgyemény Tégedet!
jah úgy megilletődtem, hogy köszönni is elfeledtem!
Jó reggelt!
jánykáink remélem sok-sok punci locsolásban wót rés/z/etek!

és még 1:
errefelé is nagy a ködd de hónap má a szörda lész nagy!

Törölt felhasználó (24620)

Semmi baj, amíg távol voltam addig legalább találtam ... valakit!
Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Jó reggelt!
Wilika, elismerésem!
Wilika, elismerésem!

Nem akarom közvetlenül kitenni, mert nem csak én vagyok rajta, de nézzétek, milyen szépek voltunk ma!
itten E!

itten E!
Be szép is volna az én Imádott Kedvesemmel...
Ez biztos 100%-os gyógyulást hozna nekem.

amint kivánod a szexet az a gyógyulás biztos jele
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 17:58

Hála Istennek Kedves Szerelemem gondoskodik rólam ezügyben, hogy hamar kiheverjem ezt a kis bajt.
Hála Istennek Kedves Szerelemem gondoskodik rólam ezügyben, hogy hamar kiheverjem ezt a kis bajt.
Mihamarabbi gyógyulást
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 17:38

Szép napot, Nappali!
Remélem a lányok meg lettek locsolva (ki így, ki úgy
), a fiúk bezsebelték érte jutalmukat (ki piros tojást, ki mást).
Azt is remélem, hogy mást elkerült a gyomorrontás... Sajna én kora délelőtt (mielőtt még bérmit is ettem volan) azt kellett észrevennem, hogy összeszedtem egy igen kellemetlen gyomorrontást, így ezen a napon (és még valszeg 1-2 napig biztos) kedves Nejem utasításai és kedves, óvó intelmei alapján tea-keksz-kétszersült diétán leszek.

Azt is remélem, hogy mást elkerült a gyomorrontás... Sajna én kora délelőtt (mielőtt még bérmit is ettem volan) azt kellett észrevennem, hogy összeszedtem egy igen kellemetlen gyomorrontást, így ezen a napon (és még valszeg 1-2 napig biztos) kedves Nejem utasításai és kedves, óvó intelmei alapján tea-keksz-kétszersült diétán leszek.
Szép napot, Nappali!
), a fiúk bezsebelték érte jutalmukat (ki piros tojást, ki mást).

3+1 felálás ebbe még úgyse volt részem