Jóóó reggelt jó szombatot
Látom reggeli már van, rohanok a kávéért
Látom reggeli már van, rohanok a kávéért

Szép napot, és kellemes hétvégét nappalisok!
(kaptok reggelit, mert ünnep van)
(kaptok reggelit, mert ünnep van)

Kedves sárlott!
Engedd meg, hogy ha kicsit megkésve is, de ezzel a szál virággal fejezzem ki névnapi jókívánsgomat számodra:
Engedd meg, hogy ha kicsit megkésve is, de ezzel a szál virággal fejezzem ki névnapi jókívánsgomat számodra:

Szép jó éjszakát mindenkinek! Tudom nem fogok osztatlan sikert szerezni ezzel az animációval, (szándékosan nem giccset írok) de hölgyeim és uraim a szándékot kell díjazni.

Ja a "Ribancnak" lehet, hogy tetszik ez a vadember, de az aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte-nek nem hiszem. (lehet kettő énje van?)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:34

a két kép ugyanazt a pasit ábrázolja...és akkor most imádkozzál, hogy charlotte -aki halálosan szerelmes anthony kiedisbe- ne olvassa el ezt a hszedet
remélem szervesen hozzájárulsz majd az álmatlan éjszakáimhoz

a két kép ugyanazt a pasit ábrázolja...és akkor most imádkozzál, hogy charlotte -aki halálosan szerelmes anthony kiedisbe- ne olvassa el ezt a hszedet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:30

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Az az alsó fickó gondolom valamelyik, még fel nem fedezett ausztrál törzs oszlopos tagja. Megjegyzem a felső kép tulaját sem ismerem, de azért még az ünnepelt örülhet neki.
Ja, és köcce főnökasszony az ágyat a szobámban, tudom azért tetted be, hogy legyenek álmatlan éjszakáim. Majd én is beteszem, de azután meg neked lesznek, csak a catman meg ne tudja mert még tíltani is fog, hogy ........ nem írom le.
Ja, és köcce főnökasszony az ágyat a szobámban, tudom azért tetted be, hogy legyenek álmatlan éjszakáim. Majd én is beteszem, de azután meg neked lesznek, csak a catman meg ne tudja mert még tíltani is fog, hogy ........ nem írom le.

Az az alsó fickó gondolom valamelyik, még fel nem fedezett ausztrál törzs oszlopos tagja. Megjegyzem a felső kép tulaját sem ismerem, de azért még az ünnepelt örülhet neki.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:20

A keresett kifejezés (aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte) egyetlen dokumentumban sem található meg.
nah...de itt az én ajándékom:

A keresett kifejezés (aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte) egyetlen dokumentumban sem található meg.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:03

VIP
Admin

Ilyen néven nem is találod meg, de ha beírod a googleba, hogy az aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte akkor rögtön kidobja, hogy ma van a névnapja.

Ez nagyon Aranyos volt Töled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:03

VIP
Admin

Ilyen néven nem is találod meg, de ha beírod a googleba, hogy az aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte akkor rögtön kidobja, hogy ma van a névnapja.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 20:56

hilfe!hilfe!hilfe! már a létező összes naptárat átnéztem, de sehol nem látom a Ribanc nevet beírva...most akkor tényleg névnapja van lotyónak??

hilfe!hilfe!hilfe! már a létező összes naptárat átnéztem, de sehol nem látom a Ribanc nevet beírva...most akkor tényleg névnapja van lotyónak??

Köszönöm köszönöm köszönöm
:,-)
Komolyan meghatódtam. Édesek vagytok.
:,-)
Komolyan meghatódtam. Édesek vagytok.
Sok virágot kaptál, én már nem hozok
Kivánok Sarl-nak BOLDOG NÉVNAPOT
Kivánok Sarl-nak BOLDOG NÉVNAPOT

Sárlott..Boldog Névnapot szöszike...

Kedves Charlotte Isten éltessen, és névnapodon gratulálok!

Kedves asszonkám! Lotyóm!
Az isten éltessen névnapodon:
.jpg)

Surdi
Az isten éltessen névnapodon:
.jpg)

Surdi
Szép napot mindenkinek!

Jó étvágyat hozzá!

Szervusztok! én pedig hoztam kávét, legyen szép a napotok, és a fekete macskát kerüljétek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 13. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 07:24

Jóóóóó reggelt Nappali
Ma péntek 13 van, legyen ez a szerencse napotok

Jóóóóó reggelt Nappali