Jó reggelt nappalisok! Szép napot és hetet mindenkinek!

Remélem ezen a héten aktivabb lesz a társaság!

Remélem ezen a héten aktivabb lesz a társaság!

Hát, még meglássuk... de elvileg akkor még fesztiválozom.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
evvel sokkal szívesebben játszanék:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Például ezt:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná!!
Hiányozni fogsz a buliról vazze!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 19:03
Hiányozni fogsz a buliról vazze!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
De magasról beszél valaki
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment
számok mely topicokat jelölt,igy mindig lendült egy kicsit az élet az elfeledett témákban
prunne játékai---> ez mit takar?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 10:42
Valahogy hiányoznak sárl kérdései,prunne játékai,tom piszkálódásai,gyuri és surdi kontra doki kakaskodásai
Valahogy néha olyan üresnek érzem a nappalit,jó pár régit már nem látok ide irni,újak meg még nem látok ide irni
Valahogy néha olyan üresnek érzem a nappalit,jó pár régit már nem látok ide irni,újak meg még nem látok ide irni
Valahogy hiányoznak sárl kérdései,prunne játékai,tom piszkálódásai,gyuri és surdi kontra doki kakaskodásai
Jóóóóóóó reggelt Nappalisok
De magasról beszél valaki
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek az neked???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 15:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyenkor bánom, hogy nincs adminjogom...
Milyen brrr..mondta hogy lanyoknak van
De ket centit beraghatsz körbe-kereken,vagy többet is,es a kolbaszt meghagyod ha nem szereted !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 11:50
De ket centit beraghatsz körbe-kereken,vagy többet is,es a kolbaszt meghagyod ha nem szereted !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
kolbászos pizza, brrr...
Táncoslányok, Sexy csajok FIGYELEM!!!
Ha meg akarjátok őrjíteni a pasikat:
Szuper minőségű, olcsó táncosruhák, fehérneműk hatalmas választékban a Te igényeid szerint, akár saját méretedre!!!
KUKKANTS BE, MEGÉRI: http://www.xxxxxx.hu (kimoderálva: öregSam)
(Az előző hozzászólásnál rosszul írtam a honlapcímet:P)
idegen honlapot reklámoztál ezért tíltva leszel! a másik hsz.-ed töröltem, egy is sok belőle
(öregSam)
Ha meg akarjátok őrjíteni a pasikat:
Szuper minőségű, olcsó táncosruhák, fehérneműk hatalmas választékban a Te igényeid szerint, akár saját méretedre!!!
KUKKANTS BE, MEGÉRI: http://www.xxxxxx.hu (kimoderálva: öregSam)
(Az előző hozzászólásnál rosszul írtam a honlapcímet:P)
idegen honlapot reklámoztál ezért tíltva leszel! a másik hsz.-ed töröltem, egy is sok belőle
(öregSam)
Ilyenkor bánom, hogy nincs adminjogom...
kolbászos pizza, brrr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 11:37
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Ma csak a lányok kapnak ebédet, eszi nem eszi ez van!
Ma csak a lányok kapnak ebédet, eszi nem eszi ez van!
Jó reggelt, Jó szombatot
Ma nagyon meleg lesz, lehet strandolni, de vigyázzatok a napozással
Ma nagyon meleg lesz, lehet strandolni, de vigyázzatok a napozással
Jó regg!
Szép vasárnapot mindenkinek!

nagyon meleg várható ma:
Szép vasárnapot mindenkinek!

nagyon meleg várható ma:
Jó reggelt nappalisok, és kellemes hétvégét!
Jó éjszakát, Nappali! Remélem szombaton többen lesznek...

GG-ufsz

kricu