nos válaszolok... mert tökre kisakkozható ha végig olvasom a többiek válaszát!
1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
a válszat is privibe kellett wón kérned...
1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
Plusz 6 pina akár 7 tűzoltót is jelenthet egyszerre
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:45

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Minek nekem 6 pina???? Az egyebek jöhetnek

Helyzettől függ, ha ez egy "szexuális zaklatásra" lenne válasz, akkor örülnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:44

VIP
Admin

Múltkor írtam a hülye kérdésekről, melyek állásinterjún elhangozhatnak.
Ti mit válaszolnátok egy állásinterjún, ha megkérdeznék tőletek, hogy
(lányok verziója):
- Mit tenne, ha egy kollégája vagy a főnöke szexuálisan zaklatná?
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?
Ti mit válaszolnátok egy állásinterjún, ha megkérdeznék tőletek, hogy
(lányok verziója):
- Mit tenne, ha egy kollégája vagy a főnöke szexuálisan zaklatná?
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?

"Megkell tudni hány éves. Ha túl fiatal az gáz, ilyenkor nem tudom, szopjak vagy szoptassam"
Mekkora duma "fetrengős szmájli"
Mekkora duma "fetrengős szmájli"
Ide normális, bár sexuálisan túlfűtött emberek járnak fórumozni
és elképzel spapa fórumozó társunk, és teljesen értelmét veszítette a fenti mondat
és elképzel spapa fórumozó társunk, és teljesen értelmét veszítette a fenti mondat

Jo napot Nappali....
khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....
Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....

Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

szia Charlotte, festesz, teee? küldök neked három segítséget biztosan örülni fogsz nekik, jómunkás gyerekek..
(nézd meg mekkora tömlője van)

ez pedig már öltözik át a festéshez:

ő végzi a végsimításokat

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 12:14
(nézd meg mekkora tömlője van)

ez pedig már öltözik át a festéshez:

ő végzi a végsimításokat

VIP
Admin

Húúú ezt tényleg elcsesztem.
Na nem baj. Hiszen nem vérre megy.
Szép napot mindenkinek!
Apósom megtanított festeni, úgyhogy én festem a szobákat. És tök szuperül csinálom!!!

Szép napot mindenkinek!
Apósom megtanított festeni, úgyhogy én festem a szobákat. És tök szuperül csinálom!!!

Húúú ezt tényleg elcsesztem.
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 10:19

Szép napot mindenkinek!

1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
Nagyzolós Ribancok, befér a kofferetek egy swiftbe is!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:15

én nem vagyok ilyen telhetetlen..beérem egy alfával is..pedig az én kofferem nagyobb

Helló surda, tökéletesen egyetértek, a végére már könnyen kitalálható ki milyen válasz adott. Valóban priviben kellett volna a válaszokat is elküldeni és utána egyszerre betenni a végeredményt.
Kellemes napot, hetet mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 10:19
Kellemes napot, hetet mindenkinek!

1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
nem lehet az, h nem is álmodtad
Szilva simán leszopott, majd Sárlal franciacsókolóztak a spermáddal a szájukban majd aludtál tovább és utólag azt hitted, h csak álmodtad...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:38

Szilva simán leszopott, majd Sárlal franciacsókolóztak a spermáddal a szájukban majd aludtál tovább és utólag azt hitted, h csak álmodtad...

na itt aztán olyan keveredés van, hogy baromira vagy nem ismerjük egymást, vagy túlságoasan is hasonlóan gondolkodtok a témáról...
egyébként jó reggelt nappali!
most ébredtem, ilyen 10 éve nem fordult elő velem, hogy 9 után nyitottam ki a lepénylesőmet...
(és milyen kurva jó erotikusat álmodtam...lepedő csere mindenesetre kell...
)

egyébként jó reggelt nappali!
most ébredtem, ilyen 10 éve nem fordult elő velem, hogy 9 után nyitottam ki a lepénylesőmet...

(és milyen kurva jó erotikusat álmodtam...lepedő csere mindenesetre kell...

1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
a válszat is privibe kellett wón kérned... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 22:37
1.
a. Sem
b. Jenci
c. Szilva
d. on line
2.
b. on lány
c. jenci
d. szilvórium
e. Semy
3.
a. madám
b. Semmi
c. on
d. jenci
de vmit totál elcsesztél
a válszat is privibe kellett wón kérned... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

No, felteszem a priviben érkezett válaszokat.
Lehet tippelni, hogy melyiket írta:
- Jenó
- MmePrune
- on_lány
- ÖregSam
- surdapapa
1. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A NŐKRŐL, AKIK AZÉRT VANNAK EGY PASIVAL, MERT
SOK PÉNZE VAN, ÉS KÖZBEN EGYÁLTALÁN NEM SZERELMESEK BELÉ?
a)
Megértem őket, és ha nő lennék én is kurva lennék biztosan (nem útszélire gondoltam)
b)
Szemét kis ribancok
valójában ez csak business...mint amikor a bolt tulajdonosa kirakati dekorációra költ.
c)
Biztonságot kereső,apakomplexusú "kispicsák".
d)
Semmi különös. Minden párkapcsolat egyfajta üzlet, ha mindent lecsupaszitunk. Csak a cserealap más-más. Hol ez, hol az.
e)
Lehet egy szóval? Elítélem Őket! Ja: a faszik akik meg eltartják azok meg ÖKRÖK ha nem veszik észre akkor azért, ha meg észre veszik és ennek ellenére tartják a libát akkor ezért!
2. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A PASIKRÓL, AKIK MEGCSALJÁK AZ ÁLLAPOTOS
FELESÉGÜKET, MERT KEVESLIK A SZEXET?
a)
Hmmm nehéz kérdés, mert ez már mejdhogynem a 3. kérdésnek felel meg! Hááááttt ez lehet attól is függ, hogy a pasi hogyan viszonyul ahhoz ha a csaja félre kúrt! Ha ez korábban belefért a kapcsolatukba akkor most is bele kell férnie. Viszont ha nem akkor most sem. Tehát ha a félre kúrás azért van mert az asszony áldott állapota miatt nem kívánja a szexet, akkor elég nagy szemétség a férfitől.
b)
Szemét dolog. A gyermek vállalás két ember ügye, ahol a nő sokkal többet tesz érte. Az a legkevesbb, hogy kevesebb szexel beérje az emberfia.
c)
Önző disznók.
d)
Szemét nagy disznók
ha valaki nem bírja ki azt a kis időt, akkor már előtte sem bírta ki, és azt lehetett tudni...ha kibírta, akkor most is ki fogja bírni..egyébként ha hiányzik a szeretet, akkor előfordulhat ilyen...a szeretet olyan plusz, ami átsegít a szexmentes időszakokon
e)
Megtettem amikor a nejem anno állapotos volt, de szükség volt rá, ráadásul a barátnője segített ki.
3. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZ EGÉSZSÉGÜGYI FÉLREKÚRÁSRÓL
a)
Hiányzik valami a kapcsolatból, és nem biztos, hogy egyoldalú a dolog...sőt! tuti, hogy nem csak az egyik félen múlik... nincs ilyen, hogy eü. félrekúrás, sima félrekúrás a neve
b)
Szigorúan szükség van rá, mindkét oldalon.
c)
Baromság. Ha a szex nem müködik, akkor más sem. S akkor minek vannak együtt ?!
Szerintem...
d)
Egészséges szexuális szükséglet kielégítése.
e)
Ha mindkét fél egyformán megteheti lelkük rajta! De az is érdekes kérdés, hogy hol! Fizető vendéglátásnál? Áááááááá no én az ilyen férfit elítélem Keres valakit magának? Veszélyes mert előbb utóbb érzelmek is kialakulhatnak! De mégis ezt mondom: nálam ez bele fér!
Lehet tippelni, hogy melyiket írta:
- Jenó
- MmePrune
- on_lány
- ÖregSam
- surdapapa
1. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A NŐKRŐL, AKIK AZÉRT VANNAK EGY PASIVAL, MERT
SOK PÉNZE VAN, ÉS KÖZBEN EGYÁLTALÁN NEM SZERELMESEK BELÉ?
a)
Megértem őket, és ha nő lennék én is kurva lennék biztosan (nem útszélire gondoltam)
b)
Szemét kis ribancok

c)
Biztonságot kereső,apakomplexusú "kispicsák".
d)
Semmi különös. Minden párkapcsolat egyfajta üzlet, ha mindent lecsupaszitunk. Csak a cserealap más-más. Hol ez, hol az.
e)
Lehet egy szóval? Elítélem Őket! Ja: a faszik akik meg eltartják azok meg ÖKRÖK ha nem veszik észre akkor azért, ha meg észre veszik és ennek ellenére tartják a libát akkor ezért!
2. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A PASIKRÓL, AKIK MEGCSALJÁK AZ ÁLLAPOTOS
FELESÉGÜKET, MERT KEVESLIK A SZEXET?
a)
Hmmm nehéz kérdés, mert ez már mejdhogynem a 3. kérdésnek felel meg! Hááááttt ez lehet attól is függ, hogy a pasi hogyan viszonyul ahhoz ha a csaja félre kúrt! Ha ez korábban belefért a kapcsolatukba akkor most is bele kell férnie. Viszont ha nem akkor most sem. Tehát ha a félre kúrás azért van mert az asszony áldott állapota miatt nem kívánja a szexet, akkor elég nagy szemétség a férfitől.
b)
Szemét dolog. A gyermek vállalás két ember ügye, ahol a nő sokkal többet tesz érte. Az a legkevesbb, hogy kevesebb szexel beérje az emberfia.
c)
Önző disznók.
d)
Szemét nagy disznók

e)
Megtettem amikor a nejem anno állapotos volt, de szükség volt rá, ráadásul a barátnője segített ki.
3. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZ EGÉSZSÉGÜGYI FÉLREKÚRÁSRÓL
a)
Hiányzik valami a kapcsolatból, és nem biztos, hogy egyoldalú a dolog...sőt! tuti, hogy nem csak az egyik félen múlik... nincs ilyen, hogy eü. félrekúrás, sima félrekúrás a neve

b)
Szigorúan szükség van rá, mindkét oldalon.
c)
Baromság. Ha a szex nem müködik, akkor más sem. S akkor minek vannak együtt ?!
Szerintem...
d)
Egészséges szexuális szükséglet kielégítése.
e)
Ha mindkét fél egyformán megteheti lelkük rajta! De az is érdekes kérdés, hogy hol! Fizető vendéglátásnál? Áááááááá no én az ilyen férfit elítélem Keres valakit magának? Veszélyes mert előbb utóbb érzelmek is kialakulhatnak! De mégis ezt mondom: nálam ez bele fér!
"semmi extra, különleges feladat, csak egy malacot kell rajzolni"
honnan a fenéből gondolod, h ez surdinak nem extrém feladat...
surdinak az élet egy extrém sport!
surdi nem tud rajzolni... így nem is rajzol... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 20:34
honnan a fenéből gondolod, h ez surdinak nem extrém feladat...
surdinak az élet egy extrém sport!

surdi nem tud rajzolni... így nem is rajzol... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt biztosan ismeritek, de csináljuk meg
fogjatok egy sima, egyszerű papírt, és rajzoljatok egy malacot...semmi extra, különleges feladat, csak egy malacot kell rajzolni
később bemásolom a rajzanalizis szempontjait
rám teljesen igaz az eredmény

fogjatok egy sima, egyszerű papírt, és rajzoljatok egy malacot...semmi extra, különleges feladat, csak egy malacot kell rajzolni
később bemásolom a rajzanalizis szempontjait

rám teljesen igaz az eredmény
kábé!
remélem az F1rüll írtál wmit! én sajna nem néztem, mert gályáztam... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 19:39

remélem az F1rüll írtál wmit! én sajna nem néztem, mert gályáztam... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Já-já...a JM kötelez...megyek holnap is túrom magam..
JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...
(a kalauz meg a zírányító!)...

JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...

(a kalauz meg a zírányító!)...

háááá
izzzééééé
ha egyikkel lecsapna a másikkal már locsolhatna!
egyébként meg jaóóóó reggelt és kellemes hetet mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:47
izzzééééé
ha egyikkel lecsapna a másikkal már locsolhatna!
egyébként meg jaóóóó reggelt és kellemes hetet mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Eddig még egyiket sem láttam,annyira egyikre sem vagyok kiváncsi,viszont a törpe is ember és senki sem adonisz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 12:11

VIP
Admin

Jó reggelt.
Olvastam egy cikket hírességek kiszivárgott szexvideóiról
Ti melyiket láttátok eddig?
Melyiket néznétek meg az eddig nem látottak közül?
Kinek a filmjét néznétek meg, aki eddig még nem szivárogtatott ki magáról?
MiniMe filmjét megnéznétek? Tudjátok, a törpe az Austin Powers filmekből.
Megyek, babrálom tovább a tömlőket
Olvastam egy cikket hírességek kiszivárgott szexvideóiról
Ti melyiket láttátok eddig?
Melyiket néznétek meg az eddig nem látottak közül?
Kinek a filmjét néznétek meg, aki eddig még nem szivárogtatott ki magáról?
MiniMe filmjét megnéznétek? Tudjátok, a törpe az Austin Powers filmekből.

Megyek, babrálom tovább a tömlőket

Mindig körbeállnak a srácok, meg nógatnak, és úgy olyan ciki. Tudod, milyen szégyellős vagyok. Először egyedül akarom begyakorolni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

a tűzoltó állomásokon nem próbálgatod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 20:47
Azért ez a rúd annyira adja magát, nem?
Én tuti kipróbálnám, ha egyszer egyedül maradnék egy szobában, ahol van.

VIP
Admin

Azért ez a rúd annyira adja magát, nem?
Én tuti kipróbálnám, ha egyszer egyedül maradnék egy szobában, ahol van.