Látod...én is igy tudtam ! Akkor a hiba nem az én készülékemben van !!!
Főnökaccony...küldtem egy privit ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:43

Főnökaccony...küldtem egy privit ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

A fasírt az nem a Gyurka területe?
Anyám kovászos uborkát akart kitenni (rendesen befőttesüvegben, a napra), de látva az esőt, és a kinti 13 (!!!) fokot, elgondolkodtunk azon, hogy elővegyem egykori akváriumom fűtőcsövét.

A fasírt az nem a Gyurka területe?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:31

óóóó...ez ilyen meghívás-féle volt közös mozizásra?
kórházban vagy még? vagy házinővér ápolgat lábadozás közben? milyen kórság vett le a lábadról, hogy intézménybe kellett vonulnod? ha túl intim, akkor dobj egy privit, ha meg semmi közöm nincs hozzá, akkor...akkor...akkor...izééé..égjen szénné az összes fasírtod!!!

kórházban vagy még? vagy házinővér ápolgat lábadozás közben? milyen kórság vett le a lábadról, hogy intézménybe kellett vonulnod? ha túl intim, akkor dobj egy privit, ha meg semmi közöm nincs hozzá, akkor...akkor...akkor...izééé..égjen szénné az összes fasírtod!!!

Kicsit megkavarodtál...a fasirt nem az én műfajom !!!
Kórház ??!!! ÁÁ,dehogy....már hétfőn melóztam. Tudod, a JM-ek!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:31

Kórház ??!!! ÁÁ,dehogy....már hétfőn melóztam. Tudod, a JM-ek!!!

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

És ha nem is lesz, az Imax-ben van egy 3D koncertfilmjük !!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 08:23
jóreggelt kedves new
hallottad, hogy van némi esély egy jövő évi U2 koncertre?

jóreggelt kedves new

jóreggelt kedves new

=>de bugyit ne vegyélfel! mert nagyon fontos dolgot akarok mondani néked!

=>de bugyit ne vegyélfel! mert nagyon fontos dolgot akarok mondani néked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:30

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Ok Charlotte! Egye fene megtanulok járólapozni ha a honoráriumot előre kapom, indulhatsz a szalmakazalnál találkozunk!

Ok Charlotte! Egye fene megtanulok járólapozni ha a honoráriumot előre kapom, indulhatsz a szalmakazalnál találkozunk!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:06

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Most speciel a járólapozáshoz kéne néhány legény, de azt sem bánom, ha dugunk helyette

Köszike
Boldog vagyok, itt lehetek köztetek és megoszthatom veletek az örömöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 13:53
Boldog vagyok, itt lehetek köztetek és megoszthatom veletek az örömöm.

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Molly! láttam a dédunokád gratulálok, ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni.

Dugni biztos tud,hisz arról is hires, ha nem megy neki büntiből járolapokat fog rakni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Most speciel a járólapozáshoz kéne néhány legény, de azt sem bánom, ha dugunk helyette

nah...jellemző a lotyóra...mindegy neki, csak megdugják

VIP
Admin

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:02

nah...jellemző a pasikra...ha dugni kell, akkor mind ajánlkozik...bezzeg, ha lotyó aszonta volna, hogy ki kell festeni a konyhát...

nah...jellemző a pasikra...ha dugni kell, akkor mind ajánlkozik...bezzeg, ha lotyó aszonta volna, hogy ki kell festeni a konyhát...

Molly! láttam a dédunokád gratulálok, ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 09:56

Szióka
Örömmel olvasom lehet hogy baby lesz ? Ez olyan csodás időszak mikor a babát akarják.Segitek pozitiv gondolatokkal,hogy az álmotok valóra váljon
Ő a dédunokám akit nagyon vártam>>>>>KATT
Örömmel olvasom lehet hogy baby lesz ? Ez olyan csodás időszak mikor a babát akarják.Segitek pozitiv gondolatokkal,hogy az álmotok valóra váljon

Kedves Charlotte! ha egy szőke kékszemű fúcskára vágysz, "szállok rendelkezésedre"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 09:22

VIP
Admin

Milyen nagylelkű ajánlat!
Most fiút akarok csinálni, te abban járatos vagy, ugye?

Köszike nekem is tetszik elég jólnézki ugyhogy megtartjuk
Kül mikor mikor megláttam igy a zenével, bevallom sirtam az örömtől (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 12:01

Kül mikor mikor megláttam igy a zenével, bevallom sirtam az örömtől (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Gyönyörűűűűűűűűű!
És micsoda hajszerkezet!
És micsoda hajszerkezet!

Gyönyörűűűűűűűűű!
És micsoda hajszerkezet!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 09:56
És micsoda hajszerkezet!

Szióka

Szióka
Ő a dédunokám akit nagyon vártam>>>>>KATT (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő a dédunokám akit nagyon vártam>>>>>KATT (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

eddig csak az sikerült...
de ha sokadszorra esetleg lány lenne, akkor nem kezdenék el sírni, inkább örömtáncot járni, mint az indiánok egy sikeres bölényvadászat után...
akkor sem fogok kétségbe esni, ha ismét a szokásos formámat hozva ismét fiúra sikeredne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

de ha sokadszorra esetleg lány lenne, akkor nem kezdenék el sírni, inkább örömtáncot járni, mint az indiánok egy sikeres bölényvadászat után...

akkor sem fogok kétségbe esni, ha ismét a szokásos formámat hozva ismét fiúra sikeredne...

VIP
Admin