Jó lessz ha megjöttök,mert ahogy elnézem én erölködök itt
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 07:04

Szép jó reggelt mindenkinek !
Lassan megunjuk Sammy-vel Tibetet, s megyünk haza !
Mert már nagyon hiányoztok !

Szép jó reggelt mindenkinek !

Jóóóóóóóóóó reggelt

Holnap nagyon meleg lessz vigyázzatok a napozással

Igyatok sok folyadékot

Igyatok sok folyadékot

Huh...ez izgalmas párbaj volt...Mincza Ildikónak nem adta + a tust a bíró,pedig nem is mondott "állj"t....ez pedig "betett" az együttes találatnak,m. az utolsó találat volt a döntő.
De a bronz-párbajban bravóros tőrözéssel 8:3-ról az utolsó másfél percben "beszúrta" a döntő tust......
Igazán kivívta Magának a bronz érmet.Gratulálok Neki.

De a bronz-párbajban bravóros tőrözéssel 8:3-ról az utolsó másfél percben "beszúrta" a döntő tust......

Igazán kivívta Magának a bronz érmet.Gratulálok Neki.
Jaja, de csak a fórumlista halt meg, nekem gyorsgombra be van téve a Nappali, azt el tudtam közvetlenül érni.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 13. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 09:58

Jóóóóóó reggelt
Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok

Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok
Mindjárt ebéd Jó étvágyat !!!

Szevasztok itt is mindenkinek, küldök nektek egy kellemes képet, ahol esténként sétálgatunk, mulatozunk. Kivánok mindenkinek ugyanilyen kellemes és tartalmas kikapcsolódást.

Jóóóóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

de aztán rátaláltunk, és benépesítettük
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 21:55

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)

Ugyanmár.....+kukkoltam Gennyzsákszem idnítványozó-topic1ját...abban az első 5-6 hsz között közel 2 év is eltelt.

Ugyanmár.....+kukkoltam Gennyzsákszem idnítványozó-topic1ját...abban az első 5-6 hsz között közel 2 év is eltelt.
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:26
Szép estét,mindenkinek. Milllllyyyyyeeenn érdekes, hogy amint megjelenek,mindenki eltünik, vagy olyan kicsi vagyok, hogy nem is látszódom?
Hahóóó, puszi mindenkinek

Látod én minden reggel hozom a reggelit
Majdha többen leszünk remélem szervezünk itt 1 jokis gruppent, majdcsak betérnek a nyaraló kipihent fiúk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:51

Majdha többen leszünk remélem szervezünk itt 1 jokis gruppent, majdcsak betérnek a nyaraló kipihent fiúk

ne aggódj, nem veled van a gond...mindenki mindenféle mást csinál
te egyszerűen csak érezd jól magadat itt a nappaliban
speciel én egész nap nyaldostam a sebeimet, most már igazán nyalhatna valaki más

speciel én egész nap nyaldostam a sebeimet, most már igazán nyalhatna valaki más

ne aggódj, nem veled van a gond...mindenki mindenféle mást csinál
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:26
Szép estét,mindenkinek. Milllllyyyyyeeenn érdekes, hogy amint megjelenek,mindenki eltünik, vagy olyan kicsi vagyok, hogy nem is látszódom?
Hahóóó, puszi mindenkinek

Szép napot mindenkinek!
Kellemes szép idő van, remélem így is marad!
Üdvözlet mindenkinek!
Kellemes szép idő van, remélem így is marad!
Üdvözlet mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
Ezen a kispál koncerten én is ott voltam Pécsen. Nagyon jó buli volt
Nem tudjátok, h megjelent-e már a DVD a koncertről?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 12. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 08:22
Ezen a kispál koncerten én is ott voltam Pécsen. Nagyon jó buli volt

jóóóóóóóóóóóóreggelt nappali!
tegnap voltam a magyar dal napján...huuuuuuuu naggggyonjóvolt!!!!!
kb. 3tól este 11ig, majd araszolás a szigetről kifelé..a koncert valami eszméletlen jó volt, a szöveget (olykor hibásan) kivetítették, így azt is énekeltük, amit nem ismertünk pontosan
végig ugráltuk, tapsoltuk, táncoltuk az egészet, jobbnál jobb előadók, és jobbnál jobb dalok szerepeltek...hatalmas tömeg, hideg sör..blablabla
aki teheti, ne hagyja ki a következő évit
egy kis érdekesség...klikk ide
és néhány a nagy nevek közül (a teljesség igénye nélkül): Nagy Feró, Zorán, Hobo, Somló, Szörényi, Bródy...és persze Pici bácsi
ha érdekel valakit utólagosan a program

kb. 3tól este 11ig, majd araszolás a szigetről kifelé..a koncert valami eszméletlen jó volt, a szöveget (olykor hibásan) kivetítették, így azt is énekeltük, amit nem ismertünk pontosan
végig ugráltuk, tapsoltuk, táncoltuk az egészet, jobbnál jobb előadók, és jobbnál jobb dalok szerepeltek...hatalmas tömeg, hideg sör..blablabla
és néhány a nagy nevek közül (a teljesség igénye nélkül): Nagy Feró, Zorán, Hobo, Somló, Szörényi, Bródy...és persze Pici bácsi

jóóóóóóóóóóóóreggelt nappali!

Jó reggelt Nappali

nagyon szép napot kívánok mindenkinek!