nem tudom kire gondoltál, de ha esetleg átfutottam az agyadon, akkor mgenyugtatlak, hogy felvágták a nyelvemet, nem két napja, több, mint 35 éve
és érdekes módon a két fiamét is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 16. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 11:06

és érdekes módon a két fiamét is

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

...én is szóváteszem, hogy a felszolgáló csajon miért nincs fehér bugyi? és nem kaptam a kávémhoz konyakot. ja és miért vigyorog az a paradicsom? a citrom pedig vagy két napja lett felvágva, ellentétben valakinek a nyelvével......

...én is szóváteszem, hogy a felszolgáló csajon miért nincs fehér bugyi? és nem kaptam a kávémhoz konyakot. ja és miért vigyorog az a paradicsom? a citrom pedig vagy két napja lett felvágva, ellentétben valakinek a nyelvével......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 10:48

adminként kötelességemnek érzem a fórumozóim kedélyállapotának javítását, és szociális körülményeik tökéletesítését, ezért volna egy megjegyzésem...az a banán ott túúúúl barna már...szóval...molly drága, menj és kapd be a gázos csövét

adminként kötelességemnek érzem a fórumozóim kedélyállapotának javítását, és szociális körülményeik tökéletesítését, ezért volna egy megjegyzésem...az a banán ott túúúúl barna már...szóval...molly drága, menj és kapd be a gázos csövét
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 10:36

nah...jellemzően céda vagy...direkt kiprovokálsz egy negatív megjegyzést tőlem, csak hogy bekaphasd a gázos csövét

nah...jellemzően céda vagy...direkt kiprovokálsz egy negatív megjegyzést tőlem, csak hogy bekaphasd a gázos csövét
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 16. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 08:36

Remélem ez a terités megfelel neked,mertha nem bekapom aaaaaa őőőőőőőő gázcsövet

Szép és kellemes napot, nappali!
Ma van a lányom 17. szülinapja (Istenem, de vén vagyok
), elviszem a tesójával őket egy kis ebédre.
Találtam Nagykátán (érdekes, Szolnokon NEM) egy szuperjó vendéglőt, oda megyünk...
Ma van a lányom 17. szülinapja (Istenem, de vén vagyok

Találtam Nagykátán (érdekes, Szolnokon NEM) egy szuperjó vendéglőt, oda megyünk...
Szép reggelt mindenkinek!
Volt rendesen villámlás, dörgés, szakadt az eső de nem tartott sokáig. Nagyon fura egy nyár. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Volt rendesen villámlás, dörgés, szakadt az eső de nem tartott sokáig. Nagyon fura egy nyár. Kellemes hétvégét mindenkinek!

Remélem ez a terités megfelel neked,mertha nem bekapom aaaaaa őőőőőőőő gázcsövet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 15. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 10:12

nahát molly! a vacsoracsatában most kapnál -10 pontot a terítés miatt
de ami a pizzádat illeti:
(én a vékony tésztásat szeretem, abból is a don pepe karibiját)
mellesleg: ugye tudod, hogy van a kajaszexes versenytopic? ugye küldtél már be képet, csak andie nem tette fel

de ami a pizzádat illeti:

(én a vékony tésztásat szeretem, abból is a don pepe karibiját)
mellesleg: ugye tudod, hogy van a kajaszexes versenytopic? ugye küldtél már be képet, csak andie nem tette fel

Jóóóóóó Reggelt Nappali

Jó reggelt!
Kellemes hétvégét!
Nem volt túl nagy vihar, csak fújt a szél nagyon.
Azt mondták, lesz ma vihar itt-ott-amott...

Kellemes hétvégét!
Nem volt túl nagy vihar, csak fújt a szél nagyon.
Azt mondták, lesz ma vihar itt-ott-amott...

Igen, bár nem kéne összekeverni az egészséges önbizalmat holmi egóval, (burkoltan nagyképűséggel) mi lenne ha azt írtam volna, hogy ha eccer.... és utána meg nevetőgörcsöt kapnál....
de lassan úgyis vége lesz itt a fickándozásnak, mert valószínű megjelenik holnap a sodrófás, és nekem annyi lesz. (beígérte)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 15. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 22:27

de lassan úgyis vége lesz itt a fickándozásnak, mert valószínű megjelenik holnap a sodrófás, és nekem annyi lesz. (beígérte)

"halak" egészen az elejéről
de hogy mennyire vagyok finom, azt sajna nem tudom
a farkadnál csak az egod nagyobb, ugye?

"halak" egészen az elejéről
de hogy mennyire vagyok finom, azt sajna nem tudom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 22:22

VIP
Admin

teeeeeeee hal? aztán miféle? nem mindegyiknek a húsát szeretem.......és lécci ne szóld le a kukacom, igaz most bevetésen volt, de azért még kicsit tudnál rajta fickándozni...de nem akarom, mert akkor végkép nem szabadulok meg tőled.....

teeeeeeee hal? aztán miféle? nem mindegyiknek a húsát szeretem.......és lécci ne szóld le a kukacom, igaz most bevetésen volt, de azért még kicsit tudnál rajta fickándozni...de nem akarom, mert akkor végkép nem szabadulok meg tőled.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 15. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 22:17

bírnád, ha a kukacodon fickándoznánk?
mellesleg én hal vagyok

bírnád, ha a kukacodon fickándoznánk?
mellesleg én hal vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 21:40

VIP
Admin

na wazze, erre nem is gondoltam, azt hittem ti már a horgon vagytok....ki győz ennyi nőt csalizni?.....

Üdwölet....
Mi ez a sok kukacoskodás...
Jenó...még,hogy én leszek kirúgwa a klubbol???!!!

Mi ez a sok kukacoskodás...

Jenó...még,hogy én leszek kirúgwa a klubbol???!!!

na wazze, erre nem is gondoltam, azt hittem ti már a horgon vagytok....ki győz ennyi nőt csalizni?.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 15. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 21:34

azért a meglévő állománynak is bedobhatnátok valami csalit

azért a meglévő állománynak is bedobhatnátok valami csalit
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 20:58

VIP
Admin

Helyes, majd szólok Mollynak is, hogy terelje ide a nyájat, aztán megkínáljuk őket egy kis csalival. Csak finoman, hogy visszaszokjanak, utána már miénk a terep........

Helyes, majd szólok Mollynak is, hogy terelje ide a nyájat, aztán megkínáljuk őket egy kis csalival. Csak finoman, hogy visszaszokjanak, utána már miénk a terep........
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 15. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 20:52

Nem baj...még ugyis aktimalizálódni kell !!
Aztán majd holnap neki látunk...

Nem baj...még ugyis aktimalizálódni kell !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 20:43

VIP
Admin

Nem hiszem, sokat voltunk távol......
még össze kell szedni majd a csajokat..és újra ideszoktatni ..

Nem hiszem, sokat voltunk távol......
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 15. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 20:10

Köszönöm...viszont ! Hogy érzed, lesz ma "buli" ?
Vagy tudsz is valamit...
Vagy tudsz is valamit...

Köszönöm...viszont ! Hogy érzed, lesz ma "buli" ?
Vagy tudsz is valamit...
Vagy tudsz is valamit...