Sziasztok, szép napot !
Tudod charlott igaz nem engem kérdeztél, de válaszolnék kérdéseidre.
Csak igaz ruhát adnék vaginámra, nem pont a legutolsó divat szerintid, a fontos, hogy igazi, és igaz legyen.
No ha meg beszélni tudna, hát a változatosság kedvéért, már megint csak az igazsággal állna elő. Néha kicsit fájdalmas az igazság, de azt hiszem hosszú távon megéri.
Ugye megértesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 10:13
Tudod charlott igaz nem engem kérdeztél, de válaszolnék kérdéseidre.
Csak igaz ruhát adnék vaginámra, nem pont a legutolsó divat szerintid, a fontos, hogy igazi, és igaz legyen.
No ha meg beszélni tudna, hát a változatosság kedvéért, már megint csak az igazsággal állna elő. Néha kicsit fájdalmas az igazság, de azt hiszem hosszú távon megéri.
Ugye megértesz?

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt, kedves új lakó!
Hajnali 4:40-kor fórumozni??? Még ébren voltál, vagy már ébren voltál?
Soraidból ítélve nő vagy, úgyhogy megtámadlak a szokásos beugró kérdésemmel, amit a Vagina monológok c. könyvből csórtam.
Szóval, ha van kedved, válaszolj ezekre:
Ha a vaginád felöltözne, mit viselne?
Ha beszélni tudna, mit mondana?
További jó fórumozást!

Soraidból ítélve nő vagy, úgyhogy megtámadlak a szokásos beugró kérdésemmel, amit a Vagina monológok c. könyvből csórtam.

További jó fórumozást!

Jó nagyot mindenkinek!
Elfogtam egy üzenetet! Legalábbis a másik identitásom Margarete G. Zelle, alias Matat a Hari kémnő.
Üzenet Surdilovicsnak: " Te mocsok! Bár már le se szarsz, de én szeretlek!
A vasárnap bekövetkező eseményedre előre is nagy hejjehujját kívánok! Puncival/kkal, piával, stb.
Mert Te csak hétközben vagy, de öregedésed jele vasárnap lesz. Majd valamit e-mail-ben is küldök, de a múltkorira sem válaszoltál! Kabbé!"
Nyeu!

Elfogtam egy üzenetet! Legalábbis a másik identitásom Margarete G. Zelle, alias Matat a Hari kémnő.

Üzenet Surdilovicsnak: " Te mocsok! Bár már le se szarsz, de én szeretlek!
A vasárnap bekövetkező eseményedre előre is nagy hejjehujját kívánok! Puncival/kkal, piával, stb.
Mert Te csak hétközben vagy, de öregedésed jele vasárnap lesz. Majd valamit e-mail-ben is küldök, de a múltkorira sem válaszoltál! Kabbé!"

Nyeu!

Jó reggelt, kedves új lakó!
További jó fórumozást!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 04:40

További jó fórumozást!

Jó reggelt és szép napot! Új vagyok mint egy ma született barika és félénk,mint egy kicsi tengeri malacka! Néha vagyok és olvasgatok, képet hozni én még nem tudok!
Jó reggelt és szép napot! Új vagyok mint egy ma született barika és félénk,mint egy kicsi tengeri malacka! Néha vagyok és olvasgatok, képet hozni én még nem tudok!
Csak 1 gyors szempillantás
1. kép:1.comb,2."vádli",3.tűsarok
2. kép: a pali makkja egyből "szembevágott",2.szépséglencse(száj felett bal oldalon),3.alsó ajak
Most pedig 1 szempill. a sütőbe a szilvalekvárra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 21:23

1. kép:1.comb,2."vádli",3.tűsarok
2. kép: a pali makkja egyből "szembevágott",2.szépséglencse(száj felett bal oldalon),3.alsó ajak
Most pedig 1 szempill. a sütőbe a szilvalekvárra.

VIP
Admin

Na helló!
Hoztam egy kis erotikát a nappaliba.
Két kép. Mindkettőhöz ugyanaz a kérdés.
Mit néztetek meg a képen először, másodszor, harmadszor.

Nah...el kellett számolnom wagy 100-ig...towább úgysemnem tudok...
...majd felpukkadtam...
Ááááá...jóóó woltál mint mindig Teeee...szukaaaa...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 13:40

Ááááá...jóóó woltál mint mindig Teeee...szukaaaa...

szex hajnalig? végülis...volt szopás, meg nyalás, meg baszás...asszony szoptatott, te nyaltad a szád szélét, de baszott rád figyelni
(elnézést gazosné-tól, de muszáj zrikálnom gyurcit, nem jött el velem nyalni annak idején)

(elnézést gazosné-tól, de muszáj zrikálnom gyurcit, nem jött el velem nyalni annak idején)
Mijabaj?..most értem haza...időben...
Wazze ...én nm kalauzként dódózom 8-tól...14-ig...
Pina!
Bambodzsáról meg hétfőre küldüöm a képet...Teee anyaszomorítóóóó...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 14:11

Wazze ...én nm kalauzként dódózom 8-tól...14-ig...

Pina!
Bambodzsáról meg hétfőre küldüöm a képet...Teee anyaszomorítóóóó...

áááá
szopás wót, mert menni kellett dógoznia
meg nyalás, mert baszott időbe hazamenni...
ez wót gyurcyéknál
a szex!
gyurci!
a kispinásró kűggyé má fotót!
előbb utóbb én is viszonzom...
ez wót gyurcyéknál

gyurci!
előbb utóbb én is viszonzom...
Az alsó képen először a lány ajkát majd a nyelvét végül a pasi farkát.
A másodikon először a combját, aztán a magassarkút végül azt amit a ruhából fenék tájon látni lehet.
Amúgy üdv mindenkinek, ismét rég jártam erre... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 21:23
A másodikon először a combját, aztán a magassarkút végül azt amit a ruhából fenék tájon látni lehet.
Amúgy üdv mindenkinek, ismét rég jártam erre... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Na helló!

Na helló!

áááá
ez wót gyurcyéknál
a szex!
gyurci!
előbb utóbb én is viszonzom... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 13:40
ez wót gyurcyéknál

gyurci!
előbb utóbb én is viszonzom... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

szex hajnalig? végülis...volt szopás, meg nyalás, meg baszás...asszony szoptatott, te nyaltad a szád szélét, de baszott rád figyelni

(elnézést gazosné-tól, de muszáj zrikálnom gyurcit, nem jött el velem nyalni annak idején) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 08:37

(elnézést gazosné-tól, de muszáj zrikálnom gyurcit, nem jött el velem nyalni annak idején) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap wót focsi???
Ez még wkit érdeköl???
Engeem biztos nem...a focsi nálam nulla...dupla...
Megnéztük a dokihauzt..oszt szex hajnalig...
...még,hogy focsi...brrrr
Ez még wkit érdeköl???

wót
és csemetém keresztapjával meccs nézés
de a sörre emléxem belőle csak
mert "focsi" az nem wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 08:37
és csemetém keresztapjával meccs nézés
de a sörre emléxem belőle csak
mert "focsi" az nem wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap wót focsi???
Ez még wkit érdeköl???
Ez még wkit érdeköl???

Tegnap wót focsi???
Ez még wkit érdeköl???
Ez még wkit érdeköl???

ennyire lekötött mindenkit a tegnap esti foci
tudod a Torghelle behívásakor ez jutott egyből az eszembe: ez már a vég kezdete!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 10. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 23:50

tudod a Torghelle behívásakor ez jutott egyből az eszembe: ez már a vég kezdete!

A csapat ma esti "szereplése" szerintem minderre választ ad... Annakidején Puskás Öcsi megmondta: "Kis pénz-kis foci, nagy pénz-nagy foci!"
Bár ezeknek a kutyaütőknek én egy fillért nem fizetnék.

A csapat ma esti "szereplése" szerintem minderre választ ad... Annakidején Puskás Öcsi megmondta: "Kis pénz-kis foci, nagy pénz-nagy foci!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 22:26
...."gyerekek"...ez szommorú,h. mi a vélemény a magyar futballról;a sportgézán találtam
:"Semmiképpen sem dúsgazdag futballbirodalom látszatát kelti az a plakát, amellyel a szerda esti labdarúgó-világbajnoki selejtezőt hirdetik Svédországban. A hazaiak a magyar válogatottal játszanak az A csoport második fordulójában.Hogy mit ábrázol, kinek-kinek a fantáziájára van bízva, de valahogy semmiképpen sem egy dúsgazdag focibirodalom látszatát kelti."

Törölt felhasználó (137313)

Szép napot nappali!
Ma nincs kaja?

Ma nincs kaja?

de már másutt megmogyorózták Neked, h a tygriss ugrál a farkán!!!
jah és vörös rózsa...
hmmm
abszolút dilemma
mikor egy nőnek kedvenc rózsája a sárga... de szíved szerint vöröset adnál Neki... nos akkor is sztem az imádottnak az ízlését kell lesni... és nem a saját öncélú érdekeid nézni!
sztemmm
jah és királylányka: hisz Te még 19 éves se vagy... egyik feled sincs annyi!
kóstolgatunk?
hát bizony szívesen és bármikor belédnyalnék... csak úgy kíváncsiságképp
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 10. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 11:01
jah és vörös rózsa...
hmmm
abszolút dilemma
mikor egy nőnek kedvenc rózsája a sárga... de szíved szerint vöröset adnál Neki... nos akkor is sztem az imádottnak az ízlését kell lesni... és nem a saját öncélú érdekeid nézni!
sztemmm
jah és királylányka: hisz Te még 19 éves se vagy... egyik feled sincs annyi!

kóstolgatunk?
hát bizony szívesen és bármikor belédnyalnék... csak úgy kíváncsiságképp

Szevasz Tom !! Most mi van?? Álljak át a gatyájukból kiugró pasikhoz??
Esetleg ha lenne olyan is, amelyik a farkán ugrálna, .... hát lehet meggondolnám !
Esetleg ha lenne olyan is, amelyik a farkán ugrálna, .... hát lehet meggondolnám !

szép jo napot mindenkinek
és....akkor megragadom az alkalmat...hogy az összes mindnyájatoknak megköszönjem ezeket a jokivánásgokat....Drágák vagytok...Imádlak titeket
Gyurkának és Tomnak üzenném....ejjjjj...de nem volna kifogásom Veletek egy hármasban cimü kis müsorhoz...
...a fene sem bánná..mit hová kentek Rajtam...
tablettnek meg....csak "kostolgattak" ezek a Férfiak itt Engem....attol "kicsivel" már idösebb vagyok....de be kell látni...talpig Uriemberek...Ők legalább sokkal fiatalabbnak látnak engem...
még egyszer...köszönöm Mindenkinek....

és....akkor megragadom az alkalmat...hogy az összes mindnyájatoknak megköszönjem ezeket a jokivánásgokat....Drágák vagytok...Imádlak titeket

Gyurkának és Tomnak üzenném....ejjjjj...de nem volna kifogásom Veletek egy hármasban cimü kis müsorhoz...

tablettnek meg....csak "kostolgattak" ezek a Férfiak itt Engem....attol "kicsivel" már idösebb vagyok....de be kell látni...talpig Uriemberek...Ők legalább sokkal fiatalabbnak látnak engem...

még egyszer...köszönöm Mindenkinek....

Szevasz Tom !! Most mi van?? Álljak át a gatyájukból kiugró pasikhoz??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)