Ééééén ártatlan waok...azt sem tuom miről beszéltek...
Üdwölet mindenkinek...
Nyah...beűwöltözöm KE megyébe...

Üdwölet mindenkinek...

Nyah...beűwöltözöm KE megyébe...

olvass már a sorok között, teeeee! ha jenó és eros nem, és édeshármas sem..akkor királylány meg gyurka...húhaaa
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 06. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 06. hétfő 09:00

lehet akkor csak édeskettes wót közöttük
szegény gyurci!
könnyesre sírja a párnáját!

szegény gyurci!

lehet akkor csak édeskettes wót közöttük
szegény gyurci!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 06. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 06. hétfő 08:55

szegény gyurci!

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt....
fenééébe...Én valamit rosszul csinálok....mert....hogy....az erossal is..és a Jenovel is egy fedél alatt voltam....de édeshármas dolog még sem történt...
amugy...köszi Mindenkinek...akivel együtt lehettem(nem uuuugy)...és átélhettük a 10.-es osztálytalálkozonk minden percét...
fenééébe...Én valamit rosszul csinálok....mert....hogy....az erossal is..és a Jenovel is egy fedél alatt voltam....de édeshármas dolog még sem történt...

amugy...köszi Mindenkinek...akivel együtt lehettem(nem uuuugy)...és átélhettük a 10.-es osztálytalálkozonk minden percét...

Jo reggelt....

nem lekéstem, lemondtam...hogy mit csináltak??? háááát...fogalmam sincs...de se charlotte, se királylányos, se molly nem volt este a fórumon
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 06. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 06. hétfő 08:18
az eros, a jenci és Te közötted volt egy hármas szex amit lekéstél?
akkor mit csináltak ott a srácok
Te jenci!
vigyázz a gyurci meg ne tuggya, hogy ... mert aztán nagyon morcy lesz ám!

Te jenci!

Te jenci!

és jenónak is válasz...
bocsi fiúk..tudjátok a lehetőségeim korlátozottak voltak...és minden egyéb is történt...de ígérem, hogy a következő hármas szexet nem mondom le
bocsi fiúk..tudjátok a lehetőségeim korlátozottak voltak...és minden egyéb is történt...de ígérem, hogy a következő hármas szexet nem mondom le

Jó reggelt, Szép napot

Jó estét!
Most olvastam egy kérdést a neten, ami leginkább ebbe a fórumba illene kitárgyalásra. Nem szex, hanem kapcsolatok.
Veletek előfordult már, hogy összejöttetek egy barátotok exével?
Vagy olyan, hogy a ti exetekkel jött össze a barátotok?
Mennyire fura ez? Lehet ezt jól kezelni?
Akivel még nem történt meg, az is megírhatná a véleményét. Belemenne egy ilyenbe, vagy ellenállna? Érvek, ellenérvek?
Most olvastam egy kérdést a neten, ami leginkább ebbe a fórumba illene kitárgyalásra. Nem szex, hanem kapcsolatok.
Veletek előfordult már, hogy összejöttetek egy barátotok exével?
Vagy olyan, hogy a ti exetekkel jött össze a barátotok?
Mennyire fura ez? Lehet ezt jól kezelni?
Akivel még nem történt meg, az is megírhatná a véleményét. Belemenne egy ilyenbe, vagy ellenállna? Érvek, ellenérvek?

Azért én is hiányoltalak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:38

és jenónak is válasz...

Szép őszi vasárnapot mindenkinek!

Ügyesen kivágtad magad !
De csak ezért, meg van bocsájtva !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:38

De csak ezért, meg van bocsájtva !

és jenónak is válasz...

ki a kicsit nem becsüli...
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 04. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

és jenónak is válasz...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt

Biztos nem kerested eléggé
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 04. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem leltél ?! Cö-cö....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 04. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha csak kicsit, akkor el se kezdem...

én nem leltem...szórakoztatnál kicsit?
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 10. 04. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 04. szombat 21:02

Hát elég kihalt a nappali, vagy mindenki lelt kellemesebb szórakozást?
Hát elég kihalt a nappali, vagy mindenki lelt kellemesebb szórakozást?
Kellemes szombatot és hétvégét mindenkinek!