No hamár van kandalló és lobogó tűz nem hiányzik más csak a fehér medvebőr a földre aztán jöhet a fergeteges sex
fiúknak ilyen partnert gondoltam gondoltam

őt a lányok kapják

fiúknak ilyen partnert gondoltam gondoltam

őt a lányok kapják

Én tejjel iszom, köszönöm!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

innen én is teáznék
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 15:06

Ha már ekkora tüzet raktál, valami finom illatos teát is főzhetnél, hisz ott van kéznél a teafőző.
Ha készen van, és megteritettél, nyugodtan szóljál, szerintem rögtön megtellik a nappali.
Egy jó tea tuti mindenkinek jól esne !
Ha készen van, és megteritettél, nyugodtan szóljál, szerintem rögtön megtellik a nappali.

Ha már ekkora tüzet raktál, valami finom illatos teát is főzhetnél, hisz ott van kéznél a teafőző.
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kis meleg nem árt a nappaliban, főleg egyesek szívébe:

ne pánikolj, ha nem vagy a listán...már gyártom a news ünnepi számát
lotyónak:választott számom 10 (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

lotyónak:választott számom 10 (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
meghúzni, kinyalni?!!
O.K.
okozat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:00
O.K.
okozat.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még valaki azt írja nekem priviben vagy a fórumon, hogy kilép, abbahagyom a játék szervezését. Gyerekek, ne vicceljetek velem. Van egy lista, nem fogom két percenként átírni!
Jelentkeztünk, játsszunk, mókázunk.
Aki nem akar ebben részt venni, az kinyalhat! Jaj ez nem jó szöveg, mert akkor sorozatos kilépés lesz...
Aki nem akar ebben részt venni, az kinyalhat! Jaj ez nem jó szöveg, mert akkor sorozatos kilépés lesz...

Sziasztok ! Remélem a 8 számot még senki nem húzta, kérném szépen.
Sziasztok!
Kérem a 9-est...
Szép napot!
(maciboy után szabadon...
)
Kérem a 9-est...

Szép napot!

(maciboy után szabadon...

Sziasztok!
Kérem a 13-ast...
Szép napot!
Kérem a 13-ast...

Szép napot!

Szasztok Legyen a 11.
Molly az 1-est T-A-M a 3-ast kérte...már csak folytatva a sort...én az 5.-öst szeretném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:54
Admin

Pedig bundáztam a játékot és én húztalak volna téged. De ha nem kell az ajándékom, akkor nem kell. Majd leszopok mást...
a képet elnézve én a mikulás szeretnék lenni...
Amúgy ha számot kell mondani, akkor enyém a 3,14-na...
Na jó, komolyra veszem, legyen a 3-as az van legközebbi egész szám a pí-nához
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:45
Amúgy ha számot kell mondani, akkor enyém a 3,14-na...

Na jó, komolyra veszem, legyen a 3-as az van legközebbi egész szám a pí-nához

Admin

Jó reggelt!
MIKULÁSLISTA
Tehát a játékra 17 ember jelentkezett (pótjelentkezést elfogadok)
tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
Mindenki mondjon egy számot 1-17 között. Figyeljetek az előttetek kihúzott számokra!!!
És kezdődjék a móka!

tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
Mindenki mondjon egy számot 1-17 között. Figyeljetek az előttetek kihúzott számokra!!!
És kezdődjék a móka!

mivel első vagyok a huzásban szeretném kérni az 1
köszönöm (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönöm (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
MIKULÁSLISTA
tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
És kezdődjék a móka!

tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
És kezdődjék a móka!

Necsináld már van fogalmad korán reggel mennyit dolgoztam hogy azt a reggelit beküldjem a szobádba ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:59

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

egy és ugyanaz, csak admin ruha nélkül, nincs mit kideríteni..
Még valaki azt írja nekem priviben vagy a fórumon, hogy kilép, abbahagyom a játék szervezését. Gyerekek, ne vicceljetek velem. Van egy lista, nem fogom két percenként átírni!

egy és ugyanaz, csak admin ruha nélkül, nincs mit kideríteni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:56
Admin

Naácsi!
öregSam nem így írja a nevét. Előbb kiderítem, ki vagy!
öregSam nem így írja a nevét. Előbb kiderítem, ki vagy!
Naácsi!
öregSam nem így írja a nevét. Előbb kiderítem, ki vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:52
öregSam nem így írja a nevét. Előbb kiderítem, ki vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (333486)

csak 1-18 között, mert sam nem játszik, kérem a megértésed.
Pedig bundáztam a játékot és én húztalak volna téged. De ha nem kell az ajándékom, akkor nem kell. Majd leszopok mást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:52
Törölt felhasználó (333486)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
MIKULÁSLISTA
tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
És kezdődjék a móka!

tom
charlotte
molly
luna
T-A-M
tweek
gyurci
gyapi
doki
eros
willika
királylányos
sulamit
tablet
andie
prune
És kezdődjék a móka!