Willike te csak ne kukucskálj ,na meghülyült a gépem? Összevissza ir a gép, akarom mondani a klavi, vagy az ujjam?
Szóval minek tanulsz te már édes kisfiam?? Sok felnőtt tanulhatna tőled. Van mit. Mikulás bácsi meglátogatott? Remélem elégedett vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 20:07
Szóval minek tanulsz te már édes kisfiam?? Sok felnőtt tanulhatna tőled. Van mit. Mikulás bácsi meglátogatott? Remélem elégedett vagy.

Törölt felhasználó (24620)

én csak bekukkantottam, bár nem is szabadna, mert a meló sok, a lelkesedés kevés, és tanulnom most sem sikerült :( eeejj.
én csak bekukkantottam, bár nem is szabadna, mert a meló sok, a lelkesedés kevés, és tanulnom most sem sikerült :( eeejj.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 19:41

Helló mindenki !! Hol vagytok??? Ennyire jó a TV müsor, vagy ennyire leköt benneteket Mikulás bácsi?? Ugy látom a leányoknak nagyon bejött a Mikulás, sehol senki, szerintem ki sem bujtatok az ágyatokból?? Rázzátok a szakállát netán??
Kinek is beszélek én itt??

Helló mindenki !! Hol vagytok??? Ennyire jó a TV müsor, vagy ennyire leköt benneteket Mikulás bácsi?? Ugy látom a leányoknak nagyon bejött a Mikulás, sehol senki, szerintem ki sem bujtatok az ágyatokból?? Rázzátok a szakállát netán??

Szép jó reggelt mindenkinek

Boldog 2:02 percet mindenkinek xD
Hello Nappali...
Minden Nappalisnak...Boldog Mikulást...
Legyen szép a napotok...

Minden Nappalisnak...Boldog Mikulást...

Legyen szép a napotok...

Nyugi...tudom, hogy a tom cicusom volt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 05. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 21:59

ne add fel a reményt...még sárl is lehetett, mert én ma nem voltam még itt

Szép jó reggelt mindenkinek .....
Köszönöm, Drága, hogy felhívtad a figyelmem a bamba unott buta nőre. nem egyszerű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 05. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 22:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 05. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Köszönjük!
Kár hogy ilyen buta fejet vág a csaj, miközben ilyen jó pasi hágja...

Köszönjük!
(Ez egy válasz Katinka2 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:14

Mivel későn jelentkeztem, ezért én ide kedveskednék nektek a közös szobába:

Lányoknak...

Fiúknak...

végül Tomnak, habár ő nem nagyon érdemli meg...

Lányoknak...

Fiúknak...

Nem én voltam, de szívesen vállalom, ha kapok érte valami jutalmat tőled
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:31

...és ki volt az a fürgekezű, Admin, aki a hsz-emet Módosította?
Ha Nőnemű volt az illető, akkor remélem, hogy a kis keze után a száját és a punciját is "Használni kívánja" rajT-A-M...
Ha pasi volt, akkor...banyek, ezek nem az én szavaim...
Ha Nőnemű volt az illető, akkor remélem, hogy a kis keze után a száját és a punciját is "Használni kívánja" rajT-A-M...

ne add fel a reményt...még sárl is lehetett, mert én ma nem voltam még itt
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:31

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:31

őőőőő.... az erre a célra rendszeresített szobába kell elhelyezni a mikulás ajándékokat!!!
Gennyzsák Mikulás ajándéka

Mivel későn jelentkeztem, ezért én ide kedveskednék nektek a közös szobába:

Lányoknak...

Fiúknak...

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:31

Lányoknak...

Fiúknak...

őőőőő.... az erre a célra rendszeresített szobába kell elhelyezni a mikulás ajándékokat!!!

Már itt az egész csapat, szép napot mindenkinek!

(Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 07:32

Kopp-kopp!
Jó reggelt!
Mesebeli szép úton száguld as Mikulás a nappali felé...

Jó reggelt!

Kopp-kopp!
Jó reggelt!

Jó reggelt!

Figyi, el ne áruld a Gummimacinak miért is eddzünk mi annyira ! Nem kell neki ezt tudnia, elég ha mi tudjuk. Tudod holnap is, a szokott helyen. Bár készülj jól fel, mert kemény napunk lesz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:31

te figyi! neked ciki, hogy mi együtt edzünk?? ha igen, akkor törlöm a linket
tablet és prune edzésen
tablet és prune edzésen