melyik része?
tudom, hogy hihetetlenül hangzik, hogy tom meg ez az új fiú (aki annyira nem is új, mert februárban regelt)...de ebben a nappaliban már annyi minden történt
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 29. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom, hogy hihetetlenül hangzik, hogy tom meg ez az új fiú (aki annyira nem is új, mert februárban regelt)...de ebben a nappaliban már annyi minden történt
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 29. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hehehe. De jó vicc vóóót....
Öööö ugye csak vicc volt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 28. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 22:19
Öööö ugye csak vicc volt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 28. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ejnye no erdokerulo...és ha a Madam priviben kefélget evvel az új fiúval?
vagy Tom
vagy Tom
Nem lehetne egy tigris- vagy oroszlánbőr?
Olyan kínosan érzem itt magam ..
Olyan kínosan érzem itt magam ..
ejnye no erdokerulo...és ha a Madam priviben kefélget evvel az új fiúval?
vagy Tom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 07. 22. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 07:32
vagy Tom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 07. 22. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod New1, akkor még együtt voltunk szinte nap mint nap. A hasonló hangnemre 10 perc alatt 10 feddő válasz ment, az illető már ki is volt utálva a szobából, és örülhetett, ha a Madam vagy Tom nem tiltotta egy hétre...
De változik a világ, ma már csak beugrik valaki, bekiabál valami baromságot, és megy tovább.
Visszanéztem az ez évi bejegyzéseket, az illető "úri" embernek se híre, se hamva. Így hát, boruljon rá a feledés jótékony homálya.
Szép nyarat mindenkinek...
De változik a világ, ma már csak beugrik valaki, bekiabál valami baromságot, és megy tovább.
Visszanéztem az ez évi bejegyzéseket, az illető "úri" embernek se híre, se hamva. Így hát, boruljon rá a feledés jótékony homálya.
Szép nyarat mindenkinek...
Sok viz lefolyt azota a Dunán
Kihaltak a dinok, az emberiség a marsra költözik..
Kellemes nyaralást nektek. Költözzön béke a szivetekbe.
Kihaltak a dinok, az emberiség a marsra költözik.. Kellemes nyaralást nektek. Költözzön béke a szivetekbe.
Tudod New1, akkor még együtt voltunk szinte nap mint nap. A hasonló hangnemre 10 perc alatt 10 feddő válasz ment, az illető már ki is volt utálva a szobából, és örülhetett, ha a Madam vagy Tom nem tiltotta egy hétre...
Szép nyarat mindenkinek... (Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 07. 21. kedd 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 01:12
Szép nyarat mindenkinek... (Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 07. 21. kedd 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
hellóheló! emlékeim szerint, ez nem a megszokott hangnem volt a nappaliban.
csipkelődtünk,voltak nézetkülönbségeink,voltak színpatikusak ,voltak kevésbé azok,
azért azt hiszem még így ismeretlenül is barátok voltunk,vagyunk.nem tisztem senkit megvédeni,
de én úgy emlékszem (mikor szebb napokat élt ez a topic és talán a
csipkelődtünk,voltak nézetkülönbségeink,voltak színpatikusak ,voltak kevésbé azok,
azért azt hiszem még így ismeretlenül is barátok voltunk,vagyunk.nem tisztem senkit megvédeni,
fó
) az erdész úr már akkor is ott volt,mikor még te sehol.úgyhogy hátrébb az agarakkal jonnykám,inkább olvass vissza egy kicsit,aztán alkoss véleményt! alf
ru alf
m alf
is
ha már állatnévvel illettél,szeretem a cin,cin,cinikus emberek általuk frappánsnak tartott válaszait.
van velük mire menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 19:40
van velük mire menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
Igazán érdekes volt a hozzászolásod, kedves nyúl. Komoly múltad okán a jövőben majd mindenképpen kikérem szakmai meglátásodat vélemény nyilvánitás előtt
Igazán érdekes volt a hozzászolásod, kedves nyúl. Komoly múltad okán a jövőben majd mindenképpen kikérem szakmai meglátásodat vélemény nyilvánitás előtt
hellóheló! emlékeim szerint, ez nem a megszokott hangnem volt a nappaliban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:27
fó
) az erdész úr már akkor is ott volt,mikor még te sehol.úgyhogy hátrébb az agarakkal jonnykám,inkább olvass vissza egy kicsit,aztán alkoss véleményt! alf
ru alf
m alf
is
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
Hát, sokat nem is vesztettünk, hogy elkerülöd a
Probáld leszidolozni a lankadt szerszámodat
fo
alf
ru alf
mo alf
t
Hát, sokat nem is vesztettünk, hogy elkerülöd a
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 13. hétfő 16:01
fo
alf
ru alf
mo alf
t
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Csókojnám, én főmadám, de már olllan pókhálós, hogy még a régi gárda se tudná leporolni
Üdv, mindenkinek.....Ritka látogatásaim alkalmából....
Üdv, mindenkinek.....Ritka látogatásaim alkalmából....
állítólag szexuális mennyországba jutott és azóta csak nézelődik a gg-n
amúgy van.
amúgy van.
Csókojnám, én főmadám, de már olllan pókhálós, hogy még a régi gárda se tudná leporolni
Üdv, mindenkinek.....Ritka látogatásaim alkalmából.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv, mindenkinek.....Ritka látogatásaim alkalmából.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok mindenért nem követelünk regisztrációt meg, azaz nagyon sok minden megnézhető egy egyszerű fapados regisztráció nélkül...
Ugyan még többen olvassák a
Amúgy meg te sem garázdálkodsz a kis röfi agyhalottjai közt
Ugyan még többen olvassák a
fó
, de mikor el jönne a hozzászólási ingerük, letesznek róla ,mert vagy regisztrálniuk kell vagy bejelentkezniük, s ez külön cécó lenne. s ki is oltotta a hozzá szólási ingerüket... alf
ru alf
mo alf
tAmúgy meg te sem garázdálkodsz a kis röfi agyhalottjai közt
Most akkor melyiket nagysasszony?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
csókojjjátok be a pinámat...izééé...piámat
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 09. csütörtök 19:18
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 09. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Csuda tudja... Nem vagyok a nyalogatás ellen, ám, a
pi
jobb inkább elkortyolni, ha köztes, mindkettőre megfelelő szót akarunk mondani,akkor inkább lefetyelni jobb mindkettőt... vagy becsókolni.. alf
át
Csuda tudja... Nem vagyok a nyalogatás ellen, ám, a
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 13:56
pi
jobb inkább elkortyolni, ha köztes, mindkettőre megfelelő szót akarunk mondani,akkor inkább lefetyelni jobb mindkettőt... vagy becsókolni.. alf
át
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
punci
legalább az egyiket nyalogathassuk!
me
nélkül minek legyünk itten? alf
g alf
pi alf
alegalább az egyiket nyalogathassuk!
punci
legalább az egyiket nyalogathassuk!
me
nélkül minek legyünk itten? alf
g alf
pi alf
alegalább az egyiket nyalogathassuk!
várjjjj
vaskalapos aszem pontosan ezt a dátumot adta meg, h eccerre regisztráltunk....
igaz én asziszem nem túlságosan korábban! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2009. 07. 08. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 13:44
vaskalapos aszem pontosan ezt a dátumot adta meg, h eccerre regisztráltunk....
igaz én asziszem nem túlságosan korábban! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2009. 07. 08. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor olyankor 3-an nem beszélgetünk
ps: a nevedre kattinta fel jön egy menü ahol meg tudod nézni az adatlapodat ott van a regisztráció időpontja is, kivéve a régebbieket mert ott egységesen 2006 szept 28 van.
ps: a nevedre kattinta fel jön egy menü ahol meg tudod nézni az adatlapodat ott van a regisztráció időpontja is, kivéve a régebbieket mert ott egységesen 2006 szept 28 van.
Akkor olyankor 3-an nem beszélgetünk
ps: a nevedre kattinta fel jön egy menü ahol meg tudod nézni az adatlapodat ott van a regisztráció időpontja is, kivéve a régebbieket mert ott egységesen 2006 szept 28 van. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ps: a nevedre kattinta fel jön egy menü ahol meg tudod nézni az adatlapodat ott van a regisztráció időpontja is, kivéve a régebbieket mert ott egységesen 2006 szept 28 van. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
olyankor együtt /nem/ beszélgetünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 03. péntek 21:20
Törölt felhasználó (24620)
(én minden nap itt vagyok, legfeljebb nem szólok)

GG-ufsz

MetalHead666
Valentina Vaughn