Na puff neki..
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...
úriember????????? szeretem ha megnevettetsz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
kikkkérem magamnak!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
ez volt a baj..jól meg kellett volna döngölnöd őket
2009. 08. 25. kedd 09:44
kikkkérem magamnak!
kikkkérem magamnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 13:54
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....
Te szedvicskiraly....
Engem nem főzött meg, inkább őt !
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!
Csak nem vagy feltekeny ?
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 11:51
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
itt meg má a szelet csapod a Madámnak!
mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
Meghatódtam........
Meghatódtam........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:35
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 18:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
Szervusztok, újra a fedélzeten!

Szervusztok, újra a fedélzeten!

pedig nem is olyan rossz, még ilyen kivénhedt fejjel sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 20:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
tudom, kiteszik faszbukra is minden fellépésük előtt az értesítőt. De a sziget továbbra sem begyere (főleg ennyiért, mégha volt Ska-P is) meg most amúgy sem vagyok mobil.
tudom, kiteszik faszbukra is minden fellépésük előtt az értesítőt. De a sziget továbbra sem begyere (főleg ennyiért, mégha volt Ska-P is) meg most amúgy sem vagyok mobil.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 16:35
hát képzeld willika! a szigeten volt PASO, és azonnal rád gondoltam!!
hát képzeld willika! a szigeten volt PASO, és azonnal rád gondoltam!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 11:45
csak én ücsörgök itt szótlanul, lerobbanva.
Pfúúúúúú...Wilika...legalább fürödj meg....
...pffffúúúúúú...nem semmi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 11:45
...pffffúúúúúú...nem semmi....
Tibetbe neeem
, másfelé voltam, alapvetően. Mivel meguntam a zacskós kaját, meg a tevék dugását Lessy hazatért.
Tibetbe már csak a vörös süveges szerzetesek miatt is kimennék, ha megtanulnák repülni nem kellene drága üzemanyagot tankolni. Igaz van már repülőszönyegem, csak kimerült az elem.
Szilvácska abban az időben kapta a neve mellé az admin jelzőt néhány hónapja (erre még emlékszem). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 11:19
, másfelé voltam, alapvetően. Mivel meguntam a zacskós kaját, meg a tevék dugását Lessy hazatért.Tibetbe már csak a vörös süveges szerzetesek miatt is kimennék, ha megtanulnák repülni nem kellene drága üzemanyagot tankolni. Igaz van már repülőszönyegem, csak kimerült az elem.
Szilvácska abban az időben kapta a neve mellé az admin jelzőt néhány hónapja (erre még emlékszem). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
semmi
csak télleg lefagyott a rendszer...
ami működik az még KEM megye...
én, mint tiszteletbeli megyei... awagy gyurcy vendégeként... betévedek oda és ökörködünk...
a nappali az teljesen meghalt
én 1et nem tudok... azaz nem emléxem arra, h melyik korszakba is voltál... avagy kiket ismersz innen és kiket nem.
arra emléxem, h anno januárba /tán 2 éve/ eltűntél... majd jeleztél, h nem tudsz jönni...
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed???
én, mint tiszteletbeli megyei... awagy gyurcy vendégeként... betévedek oda és ökörködünk...
én 1et nem tudok... azaz nem emléxem arra, h melyik korszakba is voltál... avagy kiket ismersz innen és kiket nem.
arra emléxem, h anno januárba /tán 2 éve/ eltűntél... majd jeleztél, h nem tudsz jönni...
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed???
semmi
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed??? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 11:01
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed??? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Messze a mesés keleten. Itt mintha azonban lefagyott volna a rendszer?? Veletek mi a helyzet?
Messze a mesés keleten. Itt mintha azonban lefagyott volna a rendszer?? Veletek mi a helyzet?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 12. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
látni mennyi sok-sok izgalmas dolog történik a nappaliban!
izé a módszeresen tönkre tett GG fórumon!
összwissz 2 hsz közel 2 hét alatt!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 08:22
izé a módszeresen tönkre tett GG fórumon!
összwissz 2 hsz közel 2 hét alatt!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
és akkor még lotyó nem is állt elő a monológos kérdéseivel
érdemes itt maradnod, ebben a nappaliban sok-sok izgalmas dolog történik ám
érdemes itt maradnod, ebben a nappaliban sok-sok izgalmas dolog történik ám

GG-ufsz

nora
Chrissy Morgan