Szervusztok, újra a fedélzeten!

szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 18:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
Szervusztok, újra a fedélzeten!

Meghatódtam........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:35
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
itt meg má a szelet csapod a Madámnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
Meghatódtam........
Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 11:51
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
Engem nem főzött meg, inkább őt !
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!
kikkkérem magamnak!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 13:54
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem vagy feltekeny ?
Te szedvicskiraly....
Te szedvicskiraly....
ez volt a baj..jól meg kellett volna döngölnöd őket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
kikkkérem magamnak!
úriember????????? szeretem ha megnevettetsz
2009. 08. 25. kedd 09:44
kikkkérem magamnak!
Na puff neki..
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...
Jöttem takarítani! Amint látom, szükség lesz az izmaimra
eh, majdnem két hónapos csendrekordot döntöttünk, erre te beleszólsz! :P
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 10. 14. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek!
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]
(ennek semmi köze a szexhez és a gg-hez! ne itt! kimoderálva a link!)
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]
Sziasztok
eppen nezegettem mi tortenik itt, akartam irni, de mikor Willy csendet kert, meggondoltam magam...
elegge uress lett ez a nappali.,.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 11:48
eppen nezegettem mi tortenik itt, akartam irni, de mikor Willy csendet kert, meggondoltam magam...
elegge uress lett ez a nappali.,.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek!
Be kell indulnunk!
Be kell indulnunk!
Teljesen kiürült!
És, mint látod rádiót se lehet kapcsolni!
Lehet azért mert az is megtöri a Willonyos által kért csöndöt!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 15:46
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
elegge uress lett ez a nappali.,..
elegge uress lett ez a nappali.,..
Papa, mi tortenik a nappalival?hol vannak a lakok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 06. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 06. péntek 09:17
Teljesen kiürült!
Na ki van itt?
Ugy látom rajtam kívűl senki???
Na akkor csákány. A régieket nem üdvözlöm...
Mire fáradtan be rongyok a napaliba nem lelép a malac sültem...
pedig meg volt rakva a kandalló oda volt készítve a pörgető nyárs is.
cetlit is hagytam neki, hogy "Nyugodtan kezdj el melegedni, majd érkezem"
pedig meg volt rakva a kandalló oda volt készítve a pörgető nyárs is.
cetlit is hagytam neki, hogy "Nyugodtan kezdj el melegedni, majd érkezem"

GG-ufsz

bolhab
Lucy Lee