Ha szökkenőst akartam volna írni, akkor azt írok. De nem...
A Főnökaccony a fórum legjobb adminja. Alias MadamePrune. Szép napot, s jó ismerkedést !
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 17. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 20:27

A Főnökaccony a fórum legjobb adminja. Alias MadamePrune. Szép napot, s jó ismerkedést !

Ki az a Főnökaccony?
Nem vagyok szőke. Csak még ismerkedem a fórummal. Vagy szökkenőst akartál írni? Szökkenni azt tudok. Egyik farokról a másikra
Nem vagyok szőke. Csak még ismerkedem a fórummal. Vagy szökkenőst akartál írni? Szökkenni azt tudok. Egyik farokról a másikra

De helyes vagy!
Küldök majd neked valami erotikusat, ha akarod. Te is küldesz nekem?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 11. 17. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 13:09

Ne hallgass rájuk Eszterke! Küldd el nekem a képeket,
Ígérem, itt fognak lógni a nappali falán a fő helyen, mindenki csodálatára.
Had csorogjon a nyáluk
vagy valami más
Had csorogjon a nyáluk

vagy valami más

Ki az a Főnökaccony?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2010. 11. 17. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 07:40

Egy kis szöveg értelmezéssel is rá lehet jönni a helyes megoldásra. Miszerint a Főnökacconynak küldi a millió puszit a névnapja alkalmából.
Erőteljesen "szőkenős" megnyílvánulás volt.....
(na, jahhh, de ne bántsuk meg a fórumozótársunkat!) :tom

Akkor hova írjam? Azt hittem, hogy tudtok válaszolni. Vagy te tudsz válaszolni egyáltalán? Kicsit olvasgattam már a fórumot, de elég unalmas. Itt van pár jó arc, azért kérdeztem itt. Te is jó arc vagy? Vagy csak egy beszólós?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 11. 17. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 07:21

Az első kérdésedet rossz helyre írtad! (van külön topic erre)!
A második kérdésedre a válasz:
ha ismernéd az előzményeket, vagy a topic eredeti szándékát, követnéd annak fonalát, ismernéd a fórumozókat, akkor nem tetted volna fel a kérdést!
ha ismernéd az előzményeket, vagy a topic eredeti szándékát, követnéd annak fonalát, ismernéd a fórumozókat, akkor nem tetted volna fel a kérdést!

Ne hallgass rájuk Eszterke! Küldd el nekem a képeket,
Had csorogjon a nyáluk
vagy valami más
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 16. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 16. kedd 22:28
Had csorogjon a nyáluk

vagy valami más

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mit kell csinálni, ha be akarok küldeni mesztelen képet magamról?
Meg még annyit, hogy para11 és erdokerulo nem két férfi? Akkor minek küld millió puszit neki? Buzik?
Valaki tudja, hogy mit kell csinálni, ha be akarok küldeni mesztelen képet magamról?
Meg még annyit, hogy para11 és erdokerulo nem két férfi? Akkor minek küld millió puszit neki? Buzik?
Egy kis szöveg értelmezéssel is rá lehet jönni a helyes megoldásra. Miszerint a Főnökacconynak küldi a millió puszit a névnapja alkalmából.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 11. 17. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 17. szerda 07:21

(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 16. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 16. kedd 22:28

Sziasztok!
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz és millió puszi.....
Csak ne lógj folyton a csilláron
, mert ha elvágják a zsinórt, ráesel a szöszire
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2010. 11. 13. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ne lógj folyton a csilláron

Boldog névnapot,Madame!

na kössz
Most, már értem, hogy a szöszi, miért áll fejen állva spárgázva, s kér minden arra haladott, hogy oldják el a lámpa zsinórt.
Igaz mindenki rá figyel csak senki sem fogja fel, hogy mit mond
valami más leköti őket
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 11. 12. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 14:41
Most, már értem, hogy a szöszi, miért áll fejen állva spárgázva, s kér minden arra haladott, hogy oldják el a lámpa zsinórt.
Igaz mindenki rá figyel csak senki sem fogja fel, hogy mit mond

Tele van ez a szoba, csak nem látunk semmit. Hoztam egy új csillárt, hátha hangulatosabb lesz...

Tele van ez a szoba, csak nem látunk semmit. Hoztam egy új csillárt, hátha hangulatosabb lesz...

Ilyen tucatszámban van, csak megfelelő irányba kell fordulni a pinyoba...
Inkább piát meg kaját kérnék legközelebb..
Mert oké, hogy ezt megnyársaljuk de megsütni megenni nem fogjuk.. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 11. 02. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább piát meg kaját kérnék legközelebb..
Mert oké, hogy ezt megnyársaljuk de megsütni megenni nem fogjuk.. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 11. 02. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
rég jártam a szobában
hoztam nektek egy szépséget!
hoztam nektek egy szépséget!

az már ne menő
azt hitem te vagy a kreatívabb
az tucat videó lenne :(
de medve bőrrel
hmmmmmmzzzz
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 10. 28. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

azt hitem te vagy a kreatívabb

az tucat videó lenne :(
de medve bőrrel

legyél kicsit kreatív
tee! síkositott
én csak rajta
nem bele!.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 10. 26. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tee! síkositott

én csak rajta
nem bele!.

furcsa egy perverzitásod van
filmezhetem
?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 10. 26. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

filmezhetem

hmm....
úgy látom barlanglakók lettünk
nem baj,itt meg van medvebőr
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 17. vasárnap 23:46
úgy látom barlanglakók lettünk
nem baj,itt meg van medvebőr

Törölt felhasználó (7767)

Üdv neked is, Boszi!

Üdv neked is, Boszi!
(Ez egy válasz boszi22 üzenetére (2010. 10. 14. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 14. csütörtök 12:28

ha-ha katink, igaz a lett társam bejelenkezésével
de üdv nektek
1-)
de üdv nektek
1-)

ha-ha katink, igaz a lett társam bejelenkezésével
de üdv nektek
1-)
de üdv nektek
1-)