Az a topic elég vicces volt tartalmilag
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 15. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 15. szombat 21:54

Törölt felhasználó (868439)

Jaj, én annyira igyekeztem kihágni a kő kemény valóságban, hátha meghág az egyik admin...erre bezárta a topicot, anélkül, hogy megbüntetett volna.

Jaj, én annyira igyekeztem kihágni a kő kemény valóságban, hátha meghág az egyik admin...erre bezárta a topicot, anélkül, hogy megbüntetett volna.

Helló, én is betévedtem nem csak Te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 14. péntek 20:39

Törölt felhasználó (868439)

Helló
Azokat az egyeseket keresem, akik dugnak, beszélgetnek, esznek, isznak, mesélnek, kérdeznek, válaszolnak. Mert én csak betévedtem ide.

Azokat az egyeseket keresem, akik dugnak, beszélgetnek, esznek, isznak, mesélnek, kérdeznek, válaszolnak. Mert én csak betévedtem ide.
Helló

http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20121018-meghalt-sylvi- a-kristel-az-emmanuelle-filmek-sztarja.html
Hatvanéves korában meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle című erotikus filmek sztárja. Kristelnél 2005-ben diagnosztizáltak gége- és tüdőrákot, az idén júliusban pedig szélütés miatt került kórházba. Ügynöke nyilatkozata szerint a színésznő az éjszaka folyamán, álmában halt meg.
Hatvanéves korában meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle című erotikus filmek sztárja. Kristelnél 2005-ben diagnosztizáltak gége- és tüdőrákot, az idén júliusban pedig szélütés miatt került kórházba. Ügynöke nyilatkozata szerint a színésznő az éjszaka folyamán, álmában halt meg.
húúúúúú de régen járta itt.

Azt hiszem, te a heverésnél többet csináltál itt, cuncus!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 11:39
haaaaaat az a helyzet, hogy a sok jager+sortol bealudtam kisse a medveboron
da sajnalattal latom, hogy kihalt az egykor igen nepes,porgos nappali

A medvebőrrel valaki nagyon csúnyán elbánt: csupa sperma itt minden!

Hogy mi is ez itt?

Háááááátemegholabúbánatosjófenébenkujtorogtál?
Még jó, hogy ide dugtad az orrod....
Egy nagy baráti ötö
s a részedre......
Egy nagy baráti ötö

Na itt se túl nagy a nyüzsgés !

Háááááátemegholabúbánatosjófenébenkujtorogtál?
Egy nagy baráti ötö
s a részedre......
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2012. 04. 13. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagy baráti ötö

Kiszellőztetek......Csók mindenkinek

Helló, Jóska!
Lassan kihalunk...ez jutott az eszembe
Sorra tűnnek el mellőlem a srácok
mindegyiknek jobb dolga akadt.
Zajos magányban foszforeszkálok
a sápadt fényű telihold alatt.
Sorra dőlnek ki mellőlem a lányok
fojtogató bűntudat emészt.............de hallgassuk inkább a zenészt
Don Quijote ébredése (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 02. 12. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan kihalunk...ez jutott az eszembe
Sorra tűnnek el mellőlem a srácok
mindegyiknek jobb dolga akadt.
Zajos magányban foszforeszkálok
a sápadt fényű telihold alatt.
Sorra dőlnek ki mellőlem a lányok
fojtogató bűntudat emészt.............de hallgassuk inkább a zenészt
Don Quijote ébredése (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 02. 12. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
üdv
rég nem jártam erre sem... egyáltalán van még itt valaki?

Na, gyere, genyózzuk együtt.
BUÉK mindenkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 08:31

BUÉK mindenkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Már tiszta, jöhetsz összegenyózni!

Már tiszta, jöhetsz összegenyózni!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 02. vasárnap 21:29

buék
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába.
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába.
buék
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 02. vasárnap 18:47
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)

Boldog új évet kívánok minden medvebőr látogatónak!