mivel egy nyelvet beszelunk, mindenhol azt jelenti, foldrajzi fekvestol fuggetlenul
"rés (főnév)1.keskeny lyuk vagy nyílás falban vagy kerítésen, amely töréssel, szétválással, szakadással stb. jött létre; nyílás, törés, hasadás.
A résen át látni lehetett, hogy mi történik a szobában.. Rés van a kerítésen.
Eredet [rés < ómagyar: rés < ősmagyar: revés (repedés) < lásd: reped]"
es amugy is tedd el a fegyvereket, mert nem vezet jora.Inkabb igyunk meg egy seritalt
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 22. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

"rés (főnév)1.keskeny lyuk vagy nyílás falban vagy kerítésen, amely töréssel, szétválással, szakadással stb. jött létre; nyílás, törés, hasadás.
A résen át látni lehetett, hogy mi történik a szobában.. Rés van a kerítésen.
Eredet [rés < ómagyar: rés < ősmagyar: revés (repedés) < lásd: reped]"
es amugy is tedd el a fegyvereket, mert nem vezet jora.Inkabb igyunk meg egy seritalt

Velem lehet beszélni. Legyen eccer, da az jó alapos
Surdi mit csinyált, míg te a lekkárokat számoltad? Felverte a tojásokat,
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:56

Surdi mit csinyált, míg te a lekkárokat számoltad? Felverte a tojásokat,

kéccer???? nem-nem! csak eccer...surdi a megmondhatója, ő is itt volt velem...többször is megkért, hogy számoljam át a lekkárokat a hátsó polcon, ne foglalkozzam mással

Te meg azt honnan tudod, mifelénk mekkorák az ajtórések?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem bántjuk egymás felmenőit!
Az öreg Raf-ot egészen másképp hívták.
Csak te mindig belekontárkodol. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 19. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az öreg Raf-ot egészen másképp hívták.
Csak te mindig belekontárkodol. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 19. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az öreg Raf-nak a gyermeke!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:57

igen, én a valódi vagyok...kinek köszönhetem meg a kedves rajongást?

ha reinkarnáció, akkor nagyon ügyesen csinyalja, mert a szófordulatok olyanok, mit az eredetié!
Szilva!
Ha megvan még a mél címem erősítsd meg, h télleg Te vagy! (Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:34
Szilva!
Ha megvan még a mél címem erősítsd meg, h télleg Te vagy! (Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak törölgetem a szemeim, azt hittem rosszul látok.
Te most akkor tényleg Prune vagy, vagy pedig a reinkarnációja?
Atyavilág mik vannak?
Puszil Téged ha az igazi vagy, egy régi tisztelőd!
Atyavilág mik vannak?
Te!
Nem mindegy, hogy valakinek Gödön van szobra, vagy Szobon gödre!
Biztos, hogy a penész sikálására akarod Te a madámot rávenni? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 09:07
Nem mindegy, hogy valakinek Gödön van szobra, vagy Szobon gödre!
Biztos, hogy a penész sikálására akarod Te a madámot rávenni? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Most mit méltatlankodsz? Kaptál vastagkolbászt, de még mindig nem tudod, hogy a penészt nem sikálni kell, hanem szopogatni? És igen, mindennap. Kéccer.

Vagy beléd szorult be valaki!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 15. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

en????
artatlan vagyok, nem ismerek be semmit
csak Te beszelgettel resekrol...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

artatlan vagyok, nem ismerek be semmit

csak Te beszelgettel resekrol...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Lényegtelen a személy kiléte.
Mindenesetre örülök, hogy látlak. Remélem minden rendben van körülötted.
Többet nem írok, mert ismerlek, hogy a stílus alapján is beazonosítod a "hódolód".
Sok puszi Neked kedves Prune!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:57
Mindenesetre örülök, hogy látlak. Remélem minden rendben van körülötted.
Többet nem írok, mert ismerlek, hogy a stílus alapján is beazonosítod a "hódolód".
Sok puszi Neked kedves Prune!

ejhh...de gonosz vagy, te!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:34

Atyavilág mik vannak?
Atyavilág mik vannak?
kéccer???? nem-nem! csak eccer...surdi a megmondhatója, ő is itt volt velem...többször is megkért, hogy számoljam át a lekkárokat a hátsó polcon, ne foglalkozzam mással
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Most mit méltatlankodsz? Kaptál vastagkolbászt, de még mindig nem tudod, hogy a penészt nem sikálni kell, hanem szopogatni? És igen, mindennap. Kéccer.

olyan vastag azert nem lehet ha az "ajtórésen" dugtad be
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Atyavilág mik vannak?
Atyavilág mik vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 16. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 16. szerda 23:03

na te csak hallgass! bedugtál egy szál kolbászt az ajtórésen, és azt mondtad, addig sikáljam rajta a penészt, míg ki nem hasad...ráadásul minden nap!
Nahhh, kezit csókolom... Hát ezért nem jut idő semmire???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 16. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 16. szerda 23:03

na te csak hallgass! bedugtál egy szál kolbászt az ajtórésen, és azt mondtad, addig sikáljam rajta a penészt, míg ki nem hasad...ráadásul minden nap!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 15. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 09:17

Beszorultál a spejzba. Aha, és közben felzabáltad az összes bolondgombát.
Itt a főmadám és egy köcsögöt hoz, lekvárral, hogy abba dugjuk az ujjunkat.
Na, höss te is a medvebőrre, Cuncus epekedve vár. de úgy helyezkedj, hogy én is odaférjek
.
Csókolom azt a piciny szádat

Na, höss te is a medvebőrre, Cuncus epekedve vár. de úgy helyezkedj, hogy én is odaférjek

Beszorultál a spejzba. Aha, és közben felzabáltad az összes bolondgombát.
.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 22:35

valaki belé dughatná az ujját:

mennyi régi ismerős, és milyen fasírtszag van
mennyi régi ismerős, és milyen fasírtszag van