Fiúk, melyikőtök felejtette ezt itt az ajtó előtt???

Upsz, kedves uraim, már nem bírtam tovább!!! Azért mondhatták volna, hogy ma este itt lesznek, nem siettem volna el a dolgot!!! Csak tessék, uraim, sorban vagy egyszerre, egyre-megy!!!

Tényleg: kilincs, csap, minden osztályon felüli!!! Kösziiii...ááááááááá
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 04. 16. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 09:51

Elég volt a napozásból, mehetsz fürdeni...De ne időzz sokat a kilincsnél, a zuhanyrózsa kellemesebb

Elég volt a napozásból, mehetsz fürdeni...De ne időzz sokat a kilincsnél, a zuhanyrózsa kellemesebb
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 04. 12. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Lányok sem unatkoztak míg készült a fürdőszoba
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 04. 02. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 02. kedd 13:05

Felújítottam a fürdőszobát, Itt az ideje, hogy lemossák magukról a lányok a pacsuliszagot

És az ajtóra is tettem új zárat

pffffffff csak ilyen kilincseket talaltal???ezeket hogy lehet megfogni???
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 04. 02. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 02. kedd 13:05

Felújítottam a fürdőszobát, Itt az ideje, hogy lemossák magukról a lányok a pacsuliszagot

(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 03. 26. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

voross moszkvarol szo sem volt
ilyesmit hasznaltam....
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 03. 26. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 26. kedd 13:44

ilyesmit hasznaltam....

Ja,ja! A parfing meg Krasznaja Moszkva. Az egész ház tele van a bűzével.
Nem baj, majd a Madám kiszellőztet.

Nem baj, majd a Madám kiszellőztet.
Szerintetek ki lesz a győztes?

Egyszerűen imádlak. Húsvétra készen legyél.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 24. vasárnap 07:57

március 8-tól egészen 20-ig CSAK egy ilyen csokrot sikerült összerittyentened?
jah...surda meg erdokerulo feszt piálnak, nem győzőm feltölteni a bárpultot

Ja,ja! A parfing meg Krasznaja Moszkva. Az egész ház tele van a bűzével.
Nem baj, majd a Madám kiszellőztet. (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 03. 26. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 26. kedd 08:44

Nem baj, majd a Madám kiszellőztet. (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 03. 26. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

TEVEDES!
ezek igenis viragok es igenis a janyoknak hoztam...fel uveg parfingot locsoltam rajuk, hogy illatuk is legyen

ezek igenis viragok es igenis a janyoknak hoztam...fel uveg parfingot locsoltam rajuk, hogy illatuk is legyen

TEVEDES!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 03. 25. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 25. hétfő 13:16

Ha jobban megnézem ezt nem is neked szánta Cuncus, hanem nekünk.
Nézd meg jobban. ezek díszítő pálcák a koktélos poharunkhoz. Jól mondom, Spapa?

Ha jobban megnézem ezt nem is neked szánta Cuncus, hanem nekünk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 24. vasárnap 07:57

jah...surda meg erdokerulo feszt piálnak, nem győzőm feltölteni a bárpultot (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 03. 20. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 11:02

jah...surda meg erdokerulo feszt piálnak, nem győzőm feltölteni a bárpultot (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 03. 20. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)

bezzeg amig TI isztok Papaval, addig en viragokat szedtem Nonapra a nappali janyainak....

bezzeg amig TI isztok Papaval, addig en viragokat szedtem Nonapra a nappali janyainak....
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 09:16

Affene a gyomrodba. Ez tűnt el a dugihelyről, és még van képed dicsekedni vele?

Affene a gyomrodba. Ez tűnt el a dugihelyről, és még van képed dicsekedni vele?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 07:42

hááát én azt is szeretem ha a fejem van az ilyen között, de a bánya után inkább mást tartanék ott!
Hééé kerülő!
ezt ittuk a bányában:
Hééé kerülő!
ezt ittuk a bányában:

hááát én azt is szeretem ha a fejem van az ilyen között, de a bánya után inkább mást tartanék ott!
Hééé kerülő!
ezt ittuk a bányában:
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 00:38
Hééé kerülő!
ezt ittuk a bányában:

Ej ej.. sejtem én, az a bánya inkább borospince lesz...
kemény bánya munka után, nem jár az ember feje a lábak között

Ej ej.. sejtem én, az a bánya inkább borospince lesz...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 03. 06. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 13:05

Csak nem képzeled..megjövünk fáradtan a bányából, és még a ládaidat is mi feszítsük szét?
Na, egye fene , ma úgy is laza napom volt

Csak nem képzeled..megjövünk fáradtan a bányából, és még a ládaidat is mi feszítsük szét?
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 03. 05. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 05. kedd 21:54

Ha már a spájz ki lett takarítva, lehet menni pihizni a medvebőrre

Ha már a spájz ki lett takarítva, lehet menni pihizni a medvebőrre