1. 75%
2. 90%
3. 35%
ez érdekes dolog! sokat gondolkozok ezen, sőt halálfélelmeim is vannak, hogy ha meghalok, akkor mi lesz utána! leginkább az zavar, hogy attól félek, hogy nem lesz tudatom, és nem fogok tudni arról ami zajlik!
bár én hiszek az ujjászületásben! ez kb ez egy párhuzam lesz:
Walkman = Föld
elem = ember
azaz mi vagyunk a föld energia forrásai!
mi is úgy újulunk meg, mint az energia csak más testben! minden elemben ugyanazok a töltések vannak, csak a kivitel változik! mi is csak testet váltunk!
nem illik nevetni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:54
2. 90%
3. 35%
ez érdekes dolog! sokat gondolkozok ezen, sőt halálfélelmeim is vannak, hogy ha meghalok, akkor mi lesz utána! leginkább az zavar, hogy attól félek, hogy nem lesz tudatom, és nem fogok tudni arról ami zajlik!
bár én hiszek az ujjászületásben! ez kb ez egy párhuzam lesz:
Walkman = Föld
elem = ember
azaz mi vagyunk a föld energia forrásai!
mi is úgy újulunk meg, mint az energia csak más testben! minden elemben ugyanazok a töltések vannak, csak a kivitel változik! mi is csak testet váltunk!
nem illik nevetni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hallottam (vagy olvastam) valahol, hogy igazán csak az számít, amire az elalvás előtti percekben gondolunk.
Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?
Ha a valódi éneteket 100%-nak vesszük, hány százalékot ismer ebből a:
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok
Szerintetek mi van a halál után?
Na, ez elég vegyes lett...

- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

Ha ezt nem magyaráztad volna el, magamtól sosem jöttem volna rá. Úgylátszik csak szelektíven olvasol, azt írtam, hogy:
"nem hiszek a túlvilágban"
Látom rossz helyre kattintottam, természetesen dako84 barátunk hsz-re reagáltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:07
"nem hiszek a túlvilágban"
Látom rossz helyre kattintottam, természetesen dako84 barátunk hsz-re reagáltam.

Törölt felhasználó (94621)

Szia Charlotte!
Elalvás előtt, általában végigpereg a nap, mi volt jó, mi rossz, mi az amit nem tettem meg és a jó, hogy holnap reggel akkor kelek amikor akarok..
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
A halál után? nem hiszek a túlvilágban, sztm semmi, qrva nagy csönd.
Elalvás előtt, általában végigpereg a nap, mi volt jó, mi rossz, mi az amit nem tettem meg és a jó, hogy holnap reggel akkor kelek amikor akarok..
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
háááááttttt, /a fórumtársnál elég változó lehet, mert van aki az első perctől ismer, van aki pár hete hónapja/
sztem 90-90-90 %
de vszínű mindenki másik 10 %ot nem ismer! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:54
sztem 90-90-90 %
de vszínű mindenki másik 10 %ot nem ismer! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hallottam (vagy olvastam) valahol, hogy igazán csak az számít, amire az elalvás előtti percekben gondolunk.
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

a qva nagy csöndet már nem fogod hallani, ugyanis az agyad nem dolgoz már fel semmit, csak a kukacok az agyad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:07

Szia Charlotte!
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
Szia Charlotte!
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
1. kb. 90%
2. kb. 75%
3. kb. 10%
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

Ismerős szitú...
Az én jányom mikor kicsi wolt imádott a hasamon ugrálni de wolt mikor máshowa sikerült ugrania...
Nm wót leányálom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:18

Az én jányom mikor kicsi wolt imádott a hasamon ugrálni de wolt mikor máshowa sikerült ugrania...

Admin

Jó reggelt!
Vannak kaják, amiket nem lehet megunni.
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...
Vannak kaják, amiket nem lehet megunni.
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...

Sziasztok!
Ebédidő...
Hmm,semmi kérdés?!
A reggeli kép finom,az 1ik kedwencem,irdatlan mennyiséget tuok belöle enni...(enni??)
Ebédidő...

Hmm,semmi kérdés?!

A reggeli kép finom,az 1ik kedwencem,irdatlan mennyiséget tuok belöle enni...(enni??)

no aggyá abbó a mentábó a hp-mbe, oszt csinálok ouzót magamnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 11:24

Vettem mentanövénykét és csináltam mentolos limonádét! ^_^

Törölt felhasználó (24620)

sztem +' nem volt + a mai "adag" leszopása,h. rendre beálljon a fütykös..akkor nem húzná maga után
Ráadásul "lúdtalpas" is..

Ráadásul "lúdtalpas" is..

Hehe, mi hagyott középütt csíkot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 09:01

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

idő van (július 7.)és helyszín is, de azt csak priviben kapod meg
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

és igy kellet csinálnod?????

azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
Minek még se idő pont se helyszin akkor minek???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

te már feliratkoztál a nappalis buliba????
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:32

De Szilvának simán beadták... aztán ki tudja mivel töltötték be... vagyis fel a száját

utánanéztem, te zizzent(az idő rövidsége miatt csak egy helyen)....csak az a kurv@ kollagén szó nem jutott eszembe
...az ajakfeltöltésnél meg nem írták
....a botox meg olyan jól hangzott
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:30

Admin

Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.