Ellátogatni... ehehehe.. olyannak ismersz?
NEm iszom kannásbort, vagy mivan? mit kell letolni? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 19:10
NEm iszom kannásbort, vagy mivan? mit kell letolni? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

csak nem te is ellátogatsz?
szigeten kint voltam, klasszak voltak nagyon. huh! az a hangerő!!! imádom a hangerőt!
segits már kannát letolni!
eléggé nagy munka...
szigeten kint voltam, klasszak voltak nagyon. huh! az a hangerő!!! imádom a hangerőt!

csak nem te is ellátogatsz?
eléggé nagy munka...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 19:07

Törölt felhasználó (24620)

Breszdapressa, kompléjmágémájtesztja!
(Breathe the pressure, Come play my game I'll test ya
Mindig ezt üvöltöztük haverommal
)

Nnah, éljen a fasztum... khm fastum zselé..
fáslizom megint, mert úgy tűnik, hogy ínhüvelygyulladás akar rajtam kijönni. Pedig nem matyiztam sokat, becsszó!

fáslizom megint, mert úgy tűnik, hogy ínhüvelygyulladás akar rajtam kijönni. Pedig nem matyiztam sokat, becsszó!

Breszdapressa, kompléjmágémájtesztja!
(Breathe the pressure, Come play my game I'll test ya
Mindig ezt üvöltöztük haverommal
)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:53

1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek! - 13 bimbó van a medvetalpkaktuszomon! igaz, ez tegnapi öröm, de még ma is tart.
jaj! és a volt fesztiválon lesz prodigy!!!
2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma! - a fogorvosom, mig köt a "cement" jelszóval, elküldött kávét vásározni. igaz, nem bosszankodtam, csak nagyot lepődtem. igen, most jut eszembe! a fogorvosi székben jöttek rám a pirosnapos fájások. na, azért bosszankodtam!
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! - fekvés. csak fekvés és mélázás...
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket! - hmmm... az esőviz tárolása... túl sok lett hirtelenjében.
no és a volt fesztivál... igen. szabit kell tervezni. :(
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok! - per pillanat örülök, hogy élek.
naon ritkán fordul elő, de épp most a hátam közepére kivánom a szexuális tevékenységet. hátam... hátulról... huh! mégis inkább... hátulról szeretném most.

2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma! - a fogorvosom, mig köt a "cement" jelszóval, elküldött kávét vásározni. igaz, nem bosszankodtam, csak nagyot lepődtem. igen, most jut eszembe! a fogorvosi székben jöttek rám a pirosnapos fájások. na, azért bosszankodtam!
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! - fekvés. csak fekvés és mélázás...
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket! - hmmm... az esőviz tárolása... túl sok lett hirtelenjében.

5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok! - per pillanat örülök, hogy élek.

fekete.
de batikolt!
mi van már, charlotte? elönt minket a kérdésáradat! sokat pihenhettél a hétvégén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 00:19
Ha egy színnel kellene magatokat jellemzni, melyiket választanátok?

mi van már, charlotte? elönt minket a kérdésáradat! sokat pihenhettél a hétvégén.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ha egy színnel kellene magatokat jellemzni, melyiket választanátok?

1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek! - 13 bimbó van a medvetalpkaktuszomon! igaz, ez tegnapi öröm, de még ma is tart.
jaj! és a volt fesztiválon lesz prodigy!!!
no és a volt fesztivál... igen. szabit kell tervezni. :(
naon ritkán fordul elő, de épp most a hátam közepére kivánom a szexuális tevékenységet. hátam... hátulról... huh! mégis inkább... hátulról szeretném most.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 23:19

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Charlotte-os gondolkodtatók:
1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek!
2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma!
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!
1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek!
2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma!
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!

jáááj! valakivel össze lettem kavarva!
továbbadományozom, ha nem haragszol.
huh, sosem közöltem még senkivel, ha ajándékot továbbajándékoztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:29

huh, sosem közöltem még senkivel, ha ajándékot továbbajándékoztam...

Törölt felhasználó (94621)

Ezt meg Pillécskének nacceretettel, ha ma este erre jár..

Ezt meg Pillécskének nacceretettel, ha ma este erre jár..

Na ez a "tenorista" talán már elég rémísztő lesz..

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:15

A kuttyodat küld mert attól wégig .... magam a bokámig!
A makitól nm félek kap majd banántot és
már hawer is....

már hawer is....

A kuttyodat küld mert attól wégig .... magam a bokámig!
már hawer is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:12

már hawer is....

Gyuri ne fikázd a kuttyomat, mert rádküldöm az egyik emberemet, oszt lesz sírás-rívás..

Gyuri ne fikázd a kuttyomat, mert rádküldöm az egyik emberemet, oszt lesz sírás-rívás..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi!
Én meg küldök klímát....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:05
Én meg küldök klímát....

Ne légy mááá úúúútálatoska...
Kapsz a Schumi helyett egy mocis bigét

Innye de randa a kutyád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:38

Felismertem, pontosabban a kutyám rátalált..

Felismertem, pontosabban a kutyám rátalált..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt wan,csak nm látjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:05

Úgy megijedt, el is tűnt egy hétre..

Ne légy mááá úúúútálatoska...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:57

végül is a ló se csúnya!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
Úgy megijedt, el is tűnt egy hétre..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:09

Na,ja!
Csak neki ezért nagyobb az elönye
mint nekünk...
Bár..Te...talán...ugye..ha..Szonira wissza emlékszem....
mint nekünk...

Surdinak asszem nő hiánya lehet...
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését

Na,ja!
mint nekünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:03
mint nekünk...

Charlotte kézbevette már a "problémát" hi-hi..

Charlotte kézbevette már a "problémát" hi-hi..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:42

Hipp!
Szerintem kersgéljünk neki szép sportjányokat
és akkor lenyugszik...
Szerintem kersgéljünk neki szép sportjányokat
és akkor lenyugszik...