te együtt alszol minden éjjel parával???
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

para, együtt alszunk?

szóval te irkálsz minden hajnalban smst?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

inkább együtt álmodunk...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli* (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:55
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli* (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

különben bluetooth-szal töltöm fel a zenét a mobilomra a gépemröl...
nekem telefoncsörgés a csörgésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:30

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mi a mobilotok csengőhangja?
Nekem ilyen magas hangú harangocska (jobban nem tudom leírni).
Kinek nincs mobilja? Miért nincs?

Nincs mobilom, viszont hálózati kötelezően igen, mert a lakáshitelnél a bank kötelezett rá, hogy vezettessem be. De előbb-utóbb meggyőzöm a bankot, hogy az e-mailt, Skype-t, vagy Voip-telefont fogadják el hiteles elérhetőségnek. Amúgy, amikor volt mobilom, nem vihettem be a munkahelyemre. Egyelőre még nem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:30
Admin

Mi a mobilotok csengőhangja?

röviden:kábel nélküli összeköttetés a gép és a mobil között
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:02
Admin

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
sajnálom, de a képes topicokban csak képek szerepelhetnek, írások csak abban a formában, ahogy te is tetted
tényleg bocs
csak zárójelben: szeretem a focit, de inkább a minőségit, pl: olasz-francia vb döntő

csak zárójelben: szeretem a focit, de inkább a minőségit, pl: olasz-francia vb döntő

Gyerekek!
Most olvastam egy cikket különleges fétisekről, és vannak olyan emberek, akik a gumicsizmára indulnak be

és olyanok is, akik a lufikra

Hát, én készen vagyok.
Találjunk ki hülye fétiseket!
Most olvastam egy cikket különleges fétisekről, és vannak olyan emberek, akik a gumicsizmára indulnak be

Hát, én készen vagyok.

Admin

Gyerekek!

Hát, én készen vagyok.

Hát, én készen vagyok.

a kék fog egy vezeték nélküli adatátviteli szabvány, sok mindenre jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:02
Admin

Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Te túlórázol vagy van végre otthon neted?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos nem lehet a gg-röl ide képet feltenni,talán neked sikerül:
(megoldottam képfeltöltővel, neked is ezt ajánlom, kedves
charl.)
(megoldottam képfeltöltővel, neked is ezt ajánlom, kedves

Tagjai vagyunk a Whiskas-klubnak a macskáimmal. Minden hónapban kivágom a vonalkódokat az ételeikről, visszaküldöm a klub címére. A pontokért értékes ajándékokat rendelhetek( pl. macskatakaró, kisállatcipelő,macskajáték, bögrék,stb...)
Minden évben két alkalommal ingyenes jegyet kapok a macskakiállításra. Rendszeresen küldenek termékmintákat, macskatartással kapcsolatos tanácsokat! Minden macskatartónak ajánlom figyelmébe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:29
Minden évben két alkalommal ingyenes jegyet kapok a macskakiállításra. Rendszeresen küldenek termékmintákat, macskatartással kapcsolatos tanácsokat! Minden macskatartónak ajánlom figyelmébe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Valaki tagja valamilyen klubnak, egyesületnek (a politikaiakat most hagyjuk)?

van internetem itthon, de csak ideiglenesen, mondhatni kölcsön gépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:09

Admin

Te túlórázol vagy van végre otthon neted?
jééééééééééééééééééé...ez te vagy??? az előbb asszittem, hogy thengu...mert csak az avatarra tapadt a tekintetem
tényleg: mit keresel itt ebben a kései órában? műszakot váltottál, nehogy surdi becserkéssze a lompost?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:09

tényleg: mit keresel itt ebben a kései órában? műszakot váltottál, nehogy surdi becserkéssze a lompost?

a kék fog egy vezeték nélküli adatátviteli szabvány, sok mindenre jó.
köszönöm charlotte

Admin

Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Látod látod, olyan régen voltam itt, hogy már az avataromat is lízingeli valaki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:15

jééééééééééééééééééé...ez te vagy??? az előbb asszittem, hogy thengu...mert csak az avatarra tapadt a tekintetem