A tartozásom...
Ezt a wirágot kaptam a 70 éwes hölgytől...
Ezt a wirágot kaptam a 70 éwes hölgytől...

Talján eleség... de sztem a másodikat fogod választani

Hát Apa... nem ismerek Rád...
Ez naggggyon kevés
Na mindjárt keresek Én Neked valami laktató eledelt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez naggggyon kevés

Na mindjárt keresek Én Neked valami laktató eledelt

Jó étwágyat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

mentem vacsizni:
pá!
pá!
Már kipróbáltam ezt a wariációt is.
Az aktus közben nm is fáj de miután elélweztél olyan mintha 10ezer tű szúrná a fejed!
Az aktus közben nm is fáj de miután elélweztél olyan mintha 10ezer tű szúrná a fejed!

Szióka!
Qwára fáj a fejem!(tudom,női betegség!
)
A holnap hosszabb lesz,nagyon kemény a meló de holnap be szeretném fejezni...
A képek tök jók de egyikre sincs energiám....bocsi!
Qwára fáj a fejem!(tudom,női betegség!

A holnap hosszabb lesz,nagyon kemény a meló de holnap be szeretném fejezni...

A képek tök jók de egyikre sincs energiám....bocsi!
Megfejtettem Surdi eltűnését...
Val.színű valamit tettek is az ujjacskájával...
És ugyebár ha egy pasi egyet tüsszent... tudjuk jól h. már pap után nyomoz
Ha meg bekötözték akkor aztán tleg nem tud pötyögni
Surdi siess meggyógyulni!
Val.színű valamit tettek is az ujjacskájával...
És ugyebár ha egy pasi egyet tüsszent... tudjuk jól h. már pap után nyomoz

Ha meg bekötözték akkor aztán tleg nem tud pötyögni

Surdi siess meggyógyulni!

Hali!
A teszt eredménye uaz mint a többieknek és nm csak a 3.-at jelöltem!
Nm szégyellem,hogy a G.G.-re járok,ezzé-azzé!
Az ex-hez Én wisszatértem majd 2 hét után mint akit puskáwal...(de nm akarom bőwebben fejtegetni)
A teszt eredménye uaz mint a többieknek és nm csak a 3.-at jelöltem!

Nm szégyellem,hogy a G.G.-re járok,ezzé-azzé!

Az ex-hez Én wisszatértem majd 2 hét után mint akit puskáwal...(de nm akarom bőwebben fejtegetni)

Igen, de nem kell ríni, mert ahogyan ismerem, NEM végleg, csak ezzel a nicnévvel (ha meg tudja állni)!
(majd szólok, ha felbukkan)
de lehet, hogy nem szólok, mert csak ezzel a nicnévvel írhat a jövőben is, a szokásos megtévesztések elkerülése végett!
Vazzeg, akkor lehet, hogy végleg el akar menni??? Naaa, neeeee, ezt nem akarom elhinni!
Tényleg hiányozna okoska buksija és kézírása!
Ki fog szóraloztatni a jövőben, ha elvonják a "játékszeremet"??? (csak nehogy elvonási tűneteim legyenek egy idő múlva!)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(majd szólok, ha felbukkan)

de lehet, hogy nem szólok, mert csak ezzel a nicnévvel írhat a jövőben is, a szokásos megtévesztések elkerülése végett!
Vazzeg, akkor lehet, hogy végleg el akar menni??? Naaa, neeeee, ezt nem akarom elhinni!
Tényleg hiányozna okoska buksija és kézírása!
Ki fog szóraloztatni a jövőben, ha elvonják a "játékszeremet"??? (csak nehogy elvonási tűneteim legyenek egy idő múlva!)

jaaaa, ok!
és nyomj egy fényképet a fórum képtár topicba is magadról (ha nem vagy olyan szégyenlős), de ha lehet olyan "tomosat" (a gyengébbek kedvéért, az azt jelenti, hogy igazit, és nem kamút, és ismét a gyengébbek kedvéért, az azt jelenti, hogy NE "katicikásat", vagyis kamúsat!)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 23. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 14:57
és nyomj egy fényképet a fórum képtár topicba is magadról (ha nem vagy olyan szégyenlős), de ha lehet olyan "tomosat" (a gyengébbek kedvéért, az azt jelenti, hogy igazit, és nem kamút, és ismét a gyengébbek kedvéért, az azt jelenti, hogy NE "katicikásat", vagyis kamúsat!)

Nem szégyellem, hogy itt fórumozok Veletek!
Miért kellene szégyellni? A szexualitás is egy fontos része az emberek életének, mint a táplálkozás, a pihenés, stb. Ez is egy alapvető szükséglet. Nem régóta netezek intenzíven, mert egészen az év elejéig nem volt ADSL-képes a környék. A drága, percdíjas, igen lassú betárcsázós módszerrel élvezhetetlen lett volna fórumozni, chatelni. Nemcsak a GG-n vagyok, de itt egyelőre még többet. Más témájú helyekről is eljutunk az élet nagy kérdéseihez, így a szexhez is. Szeretek fórumozni, mert sok értelmes, segítőkész emberrel találkozok itt. Szívesen segítek én is, ha tudok. Persze sokan nem kedvelnek, vagy félreismernek. De ilyen a világ!
Senki előtt nem szégyellem, hogy a GG-n fórumozok!
Miért kellene szégyellni? A szexualitás is egy fontos része az emberek életének, mint a táplálkozás, a pihenés, stb. Ez is egy alapvető szükséglet. Nem régóta netezek intenzíven, mert egészen az év elejéig nem volt ADSL-képes a környék. A drága, percdíjas, igen lassú betárcsázós módszerrel élvezhetetlen lett volna fórumozni, chatelni. Nemcsak a GG-n vagyok, de itt egyelőre még többet. Más témájú helyekről is eljutunk az élet nagy kérdéseihez, így a szexhez is. Szeretek fórumozni, mert sok értelmes, segítőkész emberrel találkozok itt. Szívesen segítek én is, ha tudok. Persze sokan nem kedvelnek, vagy félreismernek. De ilyen a világ!
Senki előtt nem szégyellem, hogy a GG-n fórumozok!
nem először...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ha már itt tartanak, akkor mindegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 13:15
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés:
Hisztek-e abban, hogy segíthet egy válságban lévő kapcsolaton, ha egy időre külön költöznek a felek?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Hisztek-e abban, hogy segíthet egy válságban lévő kapcsolaton, ha egy időre külön költöznek a felek?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

katicika elköszönt... :(
Hát... ha vodkára gondoltál

Nem szégyellem, hogy itt fórumozok Veletek!
Senki előtt nem szégyellem, hogy a GG-n fórumozok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 23. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 14:24
Senki előtt nem szégyellem, hogy a GG-n fórumozok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 23. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szégyellnéd, ha az ismerőseid tudnák, hogy itt fórumozol? Miért?
Anno 3 éve együtt regeltünk az exférjemmel... De neki nem jött be a gg... DE tudom h. azóta is szemmel tartja az irományaimat...
Édsanyám nagyon nem érti a net világát, hát tavaly ideültettem h. lássa hogy működik... Nem akadt fenn semmi...Bezzeg jó apám... meglátta.. Egyből: na el innen, had üljön ide ő
Baráti körömben mindenki tudja h. chatelek és fórumozok, 70 %-ban azt is h. a gégén... Nem szégyenlem... Miért tenném? Ha felmész bárhova ott is találkozhatsz bármilyen témával... Bárki bárhol megtalálhatja a saját ízlésének és érdeklődésének témáját, független h. gg vagy sem...
Anno 3 éve együtt regeltünk az exférjemmel... De neki nem jött be a gg... DE tudom h. azóta is szemmel tartja az irományaimat...
Édsanyám nagyon nem érti a net világát, hát tavaly ideültettem h. lássa hogy működik... Nem akadt fenn semmi...Bezzeg jó apám... meglátta.. Egyből: na el innen, had üljön ide ő

Baráti körömben mindenki tudja h. chatelek és fórumozok, 70 %-ban azt is h. a gégén... Nem szégyenlem... Miért tenném? Ha felmész bárhova ott is találkozhatsz bármilyen témával... Bárki bárhol megtalálhatja a saját ízlésének és érdeklődésének témáját, független h. gg vagy sem...
hogyan is lehetne másként?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 23. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is kihasználatlan a kreativitásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 08:06

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, kitöltöttem egy tesztet arról, hogy mennyire vagyok kreatív és ez az eredménye:
"Nagy a kreativitásod, de igencsak kihasználatlan! Nem használod ki a képességeidet, hogy változtass az életeden, fejlődj és alkoss! Lehet, hogy félénk és bátortalan vagy, de az is lehet, hogy a környezeted gátol a kiteljesedésben! Elrejted, elnyomod a kreativitásodat, pedig csodákra lennél képes, egy egészen új, minden tekintetben gazdagabb életet élhetnél! Ne nyomd el magadban a vágyaidat! Ne félj a változástól! Vállald fel önmagad! Csak nyerhetsz vele!"
Aki szeretné kitölteni, íme:
katt ide
A teszt egy nőknek szóló honlapon van, ezért vannak olyan kérdések, amelyek inkább csak nőknek szólnak, de talán pasiknak is helyes eredményt ad.
"Nagy a kreativitásod, de igencsak kihasználatlan! Nem használod ki a képességeidet, hogy változtass az életeden, fejlődj és alkoss! Lehet, hogy félénk és bátortalan vagy, de az is lehet, hogy a környezeted gátol a kiteljesedésben! Elrejted, elnyomod a kreativitásodat, pedig csodákra lennél képes, egy egészen új, minden tekintetben gazdagabb életet élhetnél! Ne nyomd el magadban a vágyaidat! Ne félj a változástól! Vállald fel önmagad! Csak nyerhetsz vele!"
Aki szeretné kitölteni, íme:
katt ide
A teszt egy nőknek szóló honlapon van, ezért vannak olyan kérdések, amelyek inkább csak nőknek szólnak, de talán pasiknak is helyes eredményt ad.

Nálunk a melóhelyen talán most már lesz net...
De sztem akkor ha felnézek ide tuti elzavarnak a fiúk a gép elől

hehe, asszem, már mondtam, a fiam bizottságon nőtt fel, meg résen, meg elvetemült zenéken... inkább hallja feró szájából a kibaszottvilág-kifejezést, mint a szülei szájából.
szégyellni a gégén való létet? nem, elég rossz szót használtál...
ez nem összeköthető a való életeddel. mikor ágnes asszonynak az elején meséltem, hogy mi megy a nappaliban (surdi-charlotte, medvebőr, meg jules versek... mind-mind csupa szex...), először nem értette, mi ebben az élveznivaló. ez egy másik élet... valamilyen szinten...
hehe, most képzeld el a sztorit: főnök szól, maradjak túlórzáni. én válaszolok: jaj, hát ez most sajnos nem megoldható, rohannom kell a bondage topikba kötözni!
szóval, nem szégyelljük ezt az egészet, csak épp hallgatunk róla. ez a miénk. nem a megfogható embereké. itt pille vagyok.
na, valami ilyesmi.

szégyellni a gégén való létet? nem, elég rossz szót használtál...
ez nem összeköthető a való életeddel. mikor ágnes asszonynak az elején meséltem, hogy mi megy a nappaliban (surdi-charlotte, medvebőr, meg jules versek... mind-mind csupa szex...), először nem értette, mi ebben az élveznivaló. ez egy másik élet... valamilyen szinten...
hehe, most képzeld el a sztorit: főnök szól, maradjak túlórzáni. én válaszolok: jaj, hát ez most sajnos nem megoldható, rohannom kell a bondage topikba kötözni!
szóval, nem szégyelljük ezt az egészet, csak épp hallgatunk róla. ez a miénk. nem a megfogható embereké. itt pille vagyok.
na, valami ilyesmi.
Hééééé eltűntek a képek????
Eltűnt a Ярославская is
Vagy csak Nálam carakodik a rendszer??
(utánanéztem, csak nálad carakodik a rendszer, én mindent látok. pille)
Eltűnt a Ярославская is

Vagy csak Nálam carakodik a rendszer??
(utánanéztem, csak nálad carakodik a rendszer, én mindent látok. pille)