Üdv Kíváncsi lennék arra a képfeltöltős topic-ban ,milyen szempontok alapján történik a moderáció,
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
Jobbra fennt a Segítség rovat. Kattints rá és olvasd el a 7. Beküldés - "Tölts fel Te is!" ismertetőt
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 17:09
Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
kirasnowgirl idegen honlapot reklámoz több topicban!
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
taxamaka nick a tegnapi figyelmeztetés ellenére, válogatás nélkül ollózza be a hírdetését a topicokba!
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)
hazardous bár tudja, hogy tilos idegen honlapot reklámozni mégis megtette sok topicban.
kérem a tíltását (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
kérem a tíltását (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hazardous szépen teletette a fórumot a hirdetésével!
furcsálltam is mert ip tiltásról még nem is halottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 03:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409466)
Hopsz bocs én néztem el valamit
Hopsz bocs én néztem el valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 03:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409466)
üdv meddig lessz letiltva az IP m ?
A gyors és megfelelő választ köszönöm szépen
üdv meddig lessz letiltva az IP m ?
lehet fellélegezni...prunci ebben az évben már nem dolgozik
kívánok mindenkinek remek estét, kellemes éjszakát, az új évet pedig kezdjétek szexszel, mert akkor egész évben kijut belőle
BÚÉK minden kedves és kedvetlen fórumozómnak
kívánok mindenkinek remek estét, kellemes éjszakát, az új évet pedig kezdjétek szexszel, mert akkor egész évben kijut belőle
BÚÉK minden kedves és kedvetlen fórumozómnak
már rég nem hat meg az enyém az utolsó szó játék sem...
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
hm, hm
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 27. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem nincs humorom, úgy hogy tényleg pszt...
Köszönöm szepen az infot Onkel Sam
Hogy mi indul el es mi nem
azt majd meglatjuk...mind a vak is mondta
Vigyazz magadra,pihenj sokat az ûnnepek alatt es tavol alljon tölem,hogy ........
Ûdvözlettel
CD (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 15:38
Hogy mi indul el es mi nem
azt majd meglatjuk...mind a vak is mondta
Vigyazz magadra,pihenj sokat az ûnnepek alatt es tavol alljon tölem,hogy ........
Ûdvözlettel
CD (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
nő, (én ismerem személyesen) méghozzá a javából! megindulna a nyálkiválasztásod ha meglátnád. ráadásul szép is értelmes is, és humora is van..
na de kéretik nem offolni (már én is részt veszek ebben)
nő, (én ismerem személyesen) méghozzá a javából! megindulna a nyálkiválasztásod ha meglátnád. ráadásul szép is értelmes is, és humora is van..
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok...
Tenyleg itt hagyjuk itt abba , mert meg a fönököd a fejemre koppint
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 14:31
Tenyleg itt hagyjuk itt abba , mert meg a fönököd a fejemre koppint
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
először is a mailcímemre...vagyis inkább küldj üzenetet itt a gg-n keresztül.. a nevemre klikkelve tudsz üzenetet küldeni
először is a mailcímemre...vagyis inkább küldj üzenetet itt a gg-n keresztül.. a nevemre klikkelve tudsz üzenetet küldeni
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 14:25
Ok...akkor honnan tudod, hogy a "közvetlen" fönököd latja tûkör nelkûl azt a valamit ?
Nos, de visszaterve a bugyidra....
hova repûljek ?, hogy lathassam ?
Ok...akkor honnan tudod, hogy a "közvetlen" fönököd latja tûkör nelkûl azt a valamit ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 14:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
keresek..keresek..és olykor gyöngyszemeket találok...édes, bizsergető pasikat..olyat, mint te is
ööö...púderezés? szó sincs róla...egyszerű tényfeltárás
(mellesleg fogalmam sincs, hogy kovi mit csinál az ünnepek alatt, de nekem nem is ő a közvetlen főnököm
)
(mellesleg fogalmam sincs, hogy kovi mit csinál az ünnepek alatt, de nekem nem is ő a közvetlen főnököm
)
keresek..keresek..és olykor gyöngyszemeket találok...édes, bizsergető pasikat..olyat, mint te is
)
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 14:06
)
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nafene
...jol kereshetsz itt, ha ennyire "puderezel"...erröl jut eszembe ..akkor mit töm ? ha nem beiglit?
...jol kereshetsz itt, ha ennyire "puderezel"...erröl jut eszembe ..akkor mit töm ? ha nem beiglit?

Törté-Net

hercegno7741
Lilian