Helló!
Egy új fórumtéma a megnyitását követően mikor jelenik meg a listán leghamarabb? Csak a Ti előzetes engedélyezésetek után?
(új fórumtémát bármikor nyithatsz, nem kell hozzá előzetes engedély senkitől! de arra figyelj, hogy a meglévők mellett duplikált v. hasonló témát ne indíts! nem csak a fórum főoldalán vannak topicok, hanem rovatonként több oldalon! nézz körül a meglévőkben, és azok függvényében kezdeményezz újat!)
Egy új fórumtéma a megnyitását követően mikor jelenik meg a listán leghamarabb? Csak a Ti előzetes engedélyezésetek után?
(új fórumtémát bármikor nyithatsz, nem kell hozzá előzetes engedély senkitől! de arra figyelj, hogy a meglévők mellett duplikált v. hasonló témát ne indíts! nem csak a fórum főoldalán vannak topicok, hanem rovatonként több oldalon! nézz körül a meglévőkben, és azok függvényében kezdeményezz újat!)
Köszönöm a választ, akkor ezek szerint a net ördöge és nem a moderátorok révén nem jelent meg az indítani szánt téma!
Sziasztok!Nem tervezitek,hogy videó chetet tesztek az oldalra?A felhasználót tudnának videócheten keresztül beszélgetni,vagy huncutkodni,akár privátban is.
egy következő fázis lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 20. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 21:57
Törölt felhasználó (427328)
Sziasztok!Nem tervezitek,hogy videó chetet tesztek az oldalra?A felhasználót tudnának videócheten keresztül beszélgetni,vagy huncutkodni,akár privátban is.
Ezek szerint tervbe van véve.
Remélem nem lesz fizetős.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 21. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 21. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A "Szőrös Punci Képek" topicba betévedt egy hozzászólás.
Üdv.
(sajnos az adott kép feltöltő nem alkalmas a gg re való beillesztésre, megoldva : vazelinator)
Üdv.
(sajnos az adott kép feltöltő nem alkalmas a gg re való beillesztésre, megoldva : vazelinator)
úgy tudom nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 21. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 21. szombat 14:21
Törölt felhasználó (427328)
Ezek szerint tervbe van véve.
Hogyan tudom a regem törölni?
Sehogy!
Ne használd és ennyi, rajtad kívül más nem tud vele belépni.
Akkor mi is a gondod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 21:20
Ne használd és ennyi, rajtad kívül más nem tud vele belépni.
Akkor mi is a gondod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (405542)
track44 pontvadásznak tűnik! Vagy mindenhová ugyanazt írja, vagy az előző hsz-ekből kimásol és beilleszt billentyűkombinációt használja. Pl. magyar amatőr lányoknál, fiúknál
na KRON már megint kezdi... ugyanezzel a technikával... engem már nagyon idegesít...
(hol? pontosabban! track44 egyenlőre szabályt nem szeg, de igazad van...kicsit vadászkodik
(Ez egy válasz Biopapa üzenetére (2009. 03. 24. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 12:15
(hol? pontosabban! track44 egyenlőre szabályt nem szeg, de igazad van...kicsit vadászkodik
(Ez egy válasz Biopapa üzenetére (2009. 03. 24. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
track44 pontvadásznak tűnik! Vagy mindenhová ugyanazt írja, vagy az előző hsz-ekből kimásol és beilleszt billentyűkombinációt használja. Pl. magyar amatőr lányoknál, fiúknál
Azért a reg törlése és a "nem használom" között kis különbség van...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 21:20
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Fórumokon a regisztrációt általában nem lehet törölni. Valóban, minden reget fel lehet törni, attól függően milyen erősségű jelszavat adtál meg. Törölni általában postafiókot lehet, fórumokon erre nincs lehetőség, azaz kevés helyen. El kell dönteni ha valahová beregisztrálsz, hogy kell-e neked, tudod felnőtt ember már tudja mit akar.
Nem hiszem, hogy a te neveddel (ha már nem használod) valaki vissza fog élni, megteheti ezt máskép is ha rosszindulatú. Tehát szerintem nyugodj meg és ha nem akarod használni akkor nem használod, nem fognak megnősülni a nevedben... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 24. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 20:09
Nem hiszem, hogy a te neveddel (ha már nem használod) valaki vissza fog élni, megteheti ezt máskép is ha rosszindulatú. Tehát szerintem nyugodj meg és ha nem akarod használni akkor nem használod, nem fognak megnősülni a nevedben... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 24. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért a reg törlése és a "nem használom" között kis különbség van...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni...
Köszönöm a választ!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Moderátorok!
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is
köszi
(megoldva)
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is
köszi
(megoldva)
segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
Alul az E-mail-ra kattintva írd le a problémádat, és ha indokolt az ügyfélszolgálat segíteni fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:04
Törölt felhasználó (252851)
VIP
segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/2607-Lany-keres-lany- t-LESZBIKUS" megint kezd káosz lenni....
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
KRON hozzászólásait az amatőr lányok/amatőr párok rovatokban nem lehetne törölni? Idegesítő, hogy majd minden sorhoz hozzászólt akár 6-7-szer is, egymás utánban.... ennek mi értelme?
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
szeretném ha mai napon a gerisztárciómat és minden nemü feltöltésem törölnék! köszönöm!
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)

Törté-Net

Andy Brown