sziasztok! van egy oltári nagy problémám,valaki állitolog erre az oldalra feltőltőtte a képeimet,ami nem is felel meg az itteni követelményeknek.Nemtudom,ha esetleg idde tették fel tudnátoke segiteni ezeket megtalálni!bármi segitség jól jönne! köszönöm
Kedves Vazelinator Admin!
flv kiterjesztésű videó filét lehet-e feltölteni?
(Majdnem minden böngésző ismeri és kezeli.)
Bocsánat, hogy ide írtam, de nem találtam megfelelő topicot ennek a fontos kérdésnek.
Ron
flv kiterjesztésű videó filét lehet-e feltölteni?
(Majdnem minden böngésző ismeri és kezeli.)
Bocsánat, hogy ide írtam, de nem találtam megfelelő topicot ennek a fontos kérdésnek.

Ron
kata hányadikat már?
újra kell "regelned"!
(Ez egy válasz _Laca_ üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:56

Nem tudom jó helyre írom-e a kérdést, de olyat lehet hogy megváltoztatom a felhasználó nevemet???Vagy ilyenkor újra kellene regelnem??,
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdést, de olyat lehet hogy megváltoztatom a felhasználó nevemet???Vagy ilyenkor újra kellene regelnem??,
T. Adminok!
Miért tünt el a kérdésem abból a topikból is ahova való?
Miért tünt el a társkeresésem a társkereső topikból? Heves Megyei. Nem oda való?
Ez a kérdéssor idevaló?
Miért tünt el a kérdésem abból a topikból is ahova való?
Miért tünt el a társkeresésem a társkereső topikból? Heves Megyei. Nem oda való?
Ez a kérdéssor idevaló?
jogos észrevétel!
lerendezve! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 23:52
lerendezve! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Tisztelt Adminok!
Jelezni szeretném, hogy Mightystar nevű felhasználó nyomdafestéket nem tűrő módon kommentálja az amatőr sorozatokat, többek között a magyar amatőr lányok 5744. sorozatát!szerintem egy elgondolkodtató seggbe rúgást megérdemelne!
Jelezni szeretném, hogy Mightystar nevű felhasználó nyomdafestéket nem tűrő módon kommentálja az amatőr sorozatokat, többek között a magyar amatőr lányok 5744. sorozatát!szerintem egy elgondolkodtató seggbe rúgást megérdemelne!

Tisztelt Adminok!

3 dolog lehet:
- saját kérésre törlés
- más kérésre törlés
- gyanú felmerülésre törlés
de egyik sem tartozik rátok, a titok tartás és ártatlanság vélelme miatt. (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 09. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 16:41
- saját kérésre törlés
- más kérésre törlés
- gyanú felmerülésre törlés
de egyik sem tartozik rátok, a titok tartás és ártatlanság vélelme miatt. (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 09. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól látom, hogy nem látom Csodacsibe-t a GG-n?!
Mi történt, miért került törlésre az összes fotó?? Gondolom, Ők kérték... lehet tudni valamit az okokról?
Mi történt, miért került törlésre az összes fotó?? Gondolom, Ők kérték... lehet tudni valamit az okokról?
Jól látom, hogy nem látom Csodacsibe-t a GG-n?!
Én is igy próbálgattam. de csak egy pillanatra jön be az ablak ahová írni lehetne, utána átvált a csetre...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:50

elvileg úgy, hogy ráklikk a nevére, és "üzenetet írok neki"...de előfordulhat, hogy megírod, el akarod küldeni, és kiírja, hogy adatbázis hiba...sajnos megesik
elvileg úgy, hogy ráklikk a nevére, és "üzenetet írok neki"...de előfordulhat, hogy megírod, el akarod küldeni, és kiírja, hogy adatbázis hiba...sajnos megesik
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:23
Törölt felhasználó (60564)

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok privit küldeni itt a fórumon, olyannak aki nincs a kapcsolataim között??
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok privit küldeni itt a fórumon, olyannak aki nincs a kapcsolataim között??
Sziasztok!
messengeren hogyan szövehet küldeni mert nem tudok???
gyapot(admin) a jobb fesö sarkon (üzenetek nevü ikon)keresztül gondoltam a választ,osz majd meglátjuk..))) gondoltam hogy nem a topikban válaszolok
(moderálva: vazelinator /választ megkaptad a pont nem ellenérték, hanem jutalom s nem juttatás, igy nem léphetsz fel követéssel irányában, ellenértéket megkaptad ami a képeid megjelentése)
kedves makelove!
téma részemről lezárva kérlek fordulj az ügyfélszolgálat felé bizalommal.
köszönöm megértésed.
további erőltetése esetén szankcionállak, semmi értelme szópárbajban legyőzni.
téma részemről lezárva kérlek fordulj az ügyfélszolgálat felé bizalommal.
köszönöm megértésed.
további erőltetése esetén szankcionállak, semmi értelme szópárbajban legyőzni.
megköszönöm előre is az ingyenreklámot..
sok éves tapasztalatom során tudom, s volt rá pár példa, 10 szeres reklám ereje van, a botránynak, a lejártásnak..
tényleg nem tudnám megköszöni rendesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:54
sok éves tapasztalatom során tudom, s volt rá pár példa, 10 szeres reklám ereje van, a botránynak, a lejártásnak..
tényleg nem tudnám megköszöni rendesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76765)
VIP

amúgy megnyugodhatsz, hogay meglesz a lejáratás is, ha nem lehet veletek "korrekten együttműködni"
szerencsére van hozzá elég anyagom
és ott már nem lesznek moderátorok sem
szerencsére van hozzá elég anyagom

és ott már nem lesznek moderátorok sem

tények feltárása az, a teljesség feltárása már nem az
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:42

VIP

a tények feltárása mióta számít lejáratásnak ???
gg pont nem képvisel ellen értéket, amatőrök ingyenesen oszthatják meg képeiket a szerverünkön és mi ezt ingyenesen is szolgáltjuk tovább nagy nézőközönség felé. De ennek ellenére mégis értékeljük az amatőrök bátorságát, s jutalmazzuk más szolgáltatásaink elérésével. De mivel több jutalmazási rendszer is fut együtt ezért kénytelenek voltunk egy átmeneti rendszer létrehozni ami a pontozás-beváltás eredményez.
ez jutalom nem ellen érték, s arra beváltható be mire akarják, illetve pontosabban amire lehet az aktuális kínálatból. Amennyiben nem vagy megelégedve utólag általad is, feltöltéskor elfogadott rendszerrel az ügyfélszolgálat szívesen áll rendelkezésedre képeid letörlésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:34
ez jutalom nem ellen érték, s arra beváltható be mire akarják, illetve pontosabban amire lehet az aktuális kínálatból. Amennyiben nem vagy megelégedve utólag általad is, feltöltéskor elfogadott rendszerrel az ügyfélszolgálat szívesen áll rendelkezésedre képeid letörlésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

hiába írok szarba se veszik a kérdéseimet/kéréseimet
leírtam mit szeretnék: a pontjaim megváltását
úgyse tudtok annyira kimoderálni az oldalról amennyire szeretnétek
leírtam mit szeretnék: a pontjaim megváltását
úgyse tudtok annyira kimoderálni az oldalról amennyire szeretnétek