Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#881   2008. 11. 30. vasárnap 08:51
tom1019 tom1019 VIP Admin
no-no!
én csak akkor kérek bárkitől is bocsánatot (ami nálam nem ismeretlen fogalom), ha tévedtem, vagy hibáztam, vagy ha esetleg akaratlanul megbántottam valakit!

az "agyhalott" szót zelli közösbe írt hsz-ből idéztem (#890), én meg képletesen továbbfűztem, hogy ettől még nem áll meg, és nem dől össze a világ, ha valaki ránk mondja, ÉS VALÓBAN NEM BÁNTÓAN ÍRTAM SEM MÁSRA, SEM MAGAMRA!

viszont a faxom tele van azzal, hogy mindig ilyen és hasonló besértődésekről kell vitatkozni és feleslegesen hsz-ni!

tessék már végre megérteni, hogy a MAGÁN JELLEGŰ VITÁKAT NE hozzuk be a fórumba, és akkor sok ilyen meddő vitát el lehet kerülni!

ITT nincs igazságosztó "katona", csak normális és intelligens felhasználó, vagy buta, inkorrekt fórumozó, aki ellen a jövőben is határozottan fel fogunk lépni (legfeljebb a jövőben úgy fogok moderálni, hogy se híre se hamva ne maradjon a vita gyökerének - a történelem meg úgyis megmarad a Gg ügyfélszolgálatán, hogy az illetékesekben ne maradjon kétely kinek volt, vagy nem volt igaza)! ejnye1

picsán rúgni meglehet próbálni bárkit, de nekem gyorsak a lábaim, és elfutok a kipicsázás elől! bee1 ravasz1 mf2
#880   2008. 11. 29. szombat 06:38
zelli zelli
Tisztelt Vazelinátor!
Tom nem sértett meg, ő csak idézett! Ismerem a fajtáját! eplus2 Vétlen ebben, úgyhogy ne bántsd!
Nem fogom megírni a nevet, ő már vette a maga módján a lapot. Nincs olyan emberek barátságára szükségem, akik hátbadöfnek. Én egy ütődött fajta vagyok olyan értelemben, hogy bízok az emberekben, mert ember vagyok. Nem idomulok a mai világ torz etikájához. Minusz az iwiw-en. Bingó!
Bocsánatot meg nem fog kérni soha.
Áhh, hagyjuk! Off!
#879   2008. 11. 28. péntek 20:46
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem állítom, hogy hazudtál..
csak privát ügyek tovább fűzése mássá már kezd sok lenni néha.
ha van valami megírod nekem, ki "agyhalott" -zot
és mikor kb és picsun rúgom egy kicsit..
de tom1019 -et megtaláltam de múltkor is záró jelezve írta,(záró jelben agyhalott, gondolom valami hasonló kifejezést hatoltál már, talán más szóval, tudomásom szerint ez nem sértésnek szánt visszonyítás), de ahogy nézem lentebb maga módján már bocsánatot is kért tőled.

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 11. 28. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 16:14
Értettem, tisztelt globál-admin Úr!
Csak annyit írok, hogy nem hazudok.
#878   2008. 11. 28. péntek 16:14
zelli zelli
Értettem, tisztelt globál-admin Úr!
Csak annyit írok, hogy nem hazudok.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 28. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 11. 28. péntek 12:31
az objektivitásodat ezzel el is veszteted:"de többeknél mentve van"
csak nálad van esetleg, hagyjuk ezt a régi sokat magunk mellé állítást, tudom hogy az ilyen kb csak magadat jelenti.
gg-n továbbra is mindennek nyoma van.
amit a fórumon látsz most az nem minden, folyamatosan archivál a rendszer nekem mindet.

kérlek állj le ezzel a "elüldözlekkel", polgári életben is az agyára lehet menni valakinek, kérlek hagyd abba, ne a gg hasábjain intézd ezt, értsd meg én nem egy személyért fogok kiállni mikor kiraklak, hanem a gg ért és a gg látogatóért, akiknek nincs szüksége erre.
#877   2008. 11. 28. péntek 12:31
az objektivitásodat ezzel el is veszteted:"de többeknél mentve van"
csak nálad van esetleg, hagyjuk ezt a régi sokat magunk mellé állítást, tudom hogy az ilyen kb csak magadat jelenti.
gg-n továbbra is mindennek nyoma van.
amit a fórumon látsz most az nem minden, folyamatosan archivál a rendszer nekem mindet.

kérlek állj le ezzel a "elüldözlekkel", polgári életben is az agyára lehet menni valakinek, kérlek hagyd abba, ne a gg hasábjain intézd ezt, értsd meg én nem egy személyért fogok kiállni mikor kiraklak, hanem a gg ért és a gg látogatóért, akiknek nincs szüksége erre.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 11. 28. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 09:40
Kedves Tom főadmin!
Igyekszem a lehető legrövidebb, és objektívebb lenni!
Először téged idézlek: "egyoldalúan meg nem tiltok" (Ez zárójelben volt.)
Egy nagyon-nagyon durva sértés ért itt, az, hogy "agyhalott" vagyok, egy olyan embertől, aki a vitában nem volt érintett, nem bántottam, sőt kedveltem. Ennek semmi nyoma a GG-n, de többeknél mentve van. Ilyet rám nem mondhat senki, és eddig nem is mondott. Nem kérek erről igazolást sehonnan, mert nem is tudnak rólam ilyet kiállítani, és csak hatóság kérheti. Kérem eme durva sértés rendezését, no nem tiltással, mert nem vagyok gonosz, de "személyes megtámadtatás" címén szóbeli figyelmeztetés a minimum! Kedves főadmin úr, ezt a kifejezést is te használtad, csak tőled idéztem.

Tisztelettel: zelli
#876   2008. 11. 28. péntek 12:22
Kedves zelli!

ha az megnyugtat, akkor én is egy "agyhalott" vagyok mások szemében!
és? ki nem szarja le egy ismeretlen ember véleményét rólam, aki azt sem tudja, hogy valójában milyen ember lakozik bennem!

korábban írtam, most is kihangsúlyozom, hogy mindenki a saját szaros dolgaival foglalkozzon, és ne a másik nyomorával!

továbbá, hagyjuk már eldönteni egy adminnak, hogy mi a személyes megtámadtatás, és mi nem annak minősül!
jóhogynem majd öntörvényesen mindenki osztani fogja az észt a fórumon, és ezzel befolyásolni az adminokat a döntéseikben!

véleményem szerint a sok személyeskedésed után fogd vissza magadat, ne hozd be a magánéleti gondjaidat és vitáidat a fórumba, és főleg ne idézgess senkitől se a fórumból, se a privát levelezgetéseidből! (megjegyzem, hogy privátban mindenki azt ír a másiknak, amit csak akar, még ku....any...-hat is, de a KÖZÖSBEN nem megengedett, sőt TILOS (tiltással jár)!

tanácsom: ha továbbra is hasznos tagja akarsz lenni egy közösségnek, akkor igyekezz jobban beintegrálódni, tedd félre egy kicsit a régebbi sérelmeidet, és azt a nagy önérzetedet! smile
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 11. 28. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 09:40
Kedves Tom főadmin!
Egy nagyon-nagyon durva sértés ért itt, az, hogy "agyhalott" vagyok, egy olyan embertől, aki a vitában nem volt érintett, nem bántottam, sőt kedveltem. Ennek semmi nyoma a GG-n, de többeknél mentve van. Ilyet rám nem mondhat senki, és eddig nem is mondott. Nem kérek erről igazolást sehonnan, mert nem is tudnak rólam ilyet kiállítani, és csak hatóság kérheti. Kérem eme durva sértés rendezését, no nem tiltással, mert nem vagyok gonosz, de "személyes megtámadtatás" címén szóbeli figyelmeztetés a minimum! Kedves főadmin úr, ezt a kifejezést is te használtad, csak tőled idéztem.

#875   2008. 11. 28. péntek 09:40
zelli zelli
Kedves Tom főadmin!

#874   2008. 11. 26. szerda 20:55
Föccsi!
igazán sajnálom én is!
megemlékeztem róla a csillagok a zenevilágban is smile
válasz valami frappáns új nevet és majd írd meg nekünk is, hogy Flipperöcsi helyett melyik az új nickneved!
ne add fel, mert az élet hosszú, igaz szerencse is kell hozzá, és egészséges életmód... buck
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 11. 26. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 20:19
Közel 9 év tagság után ma visszavonultatom ezt a nicknevet örökre! Nyugodj Békében Öcsi!
( nem tudtam hova írni, a kismalacba meg azért mégse....... confused )
#873   2008. 11. 26. szerda 20:41
MmePrune MmePrune VIP Admin
vettük... szomoru1
válassz magadnak valami más nevet, és lécci tudasd, hogy a megfelelő módon álljunk az új "luser"-hez
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 11. 26. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 20:19
Közel 9 év tagság után ma visszavonultatom ezt a nicknevet örökre! Nyugodj Békében Öcsi!
#872   2008. 11. 26. szerda 20:19
Flipperöcsi Flipperöcsi
#871   2008. 11. 26. szerda 18:34
PAOC PAOC
(moderált hsz vissza másolásáért egy hét

az első rész nem gázos
ez a probléma:

"Az intelligenciád magas fokúságára ez épp eléggé utal, nyilvánvaló, hogy nem bírod a filozófiát."

nem minősítjük a másik szellemi szintjét. : vazelinator)
#870   2008. 10. 31. péntek 22:29
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
És én még igyekeztem lenyomni a képimmel.... wow1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 31. péntek 14:49
kedves kollégáim!
ezúton terjesztem fel D-Hog nevű felhasználónkat valami szörnyen magas kitüntetésre...kevés ilyen fórumozónk van, aki ennyire szívén viseli bármely topicunk pörgését, ennyire aktívan és permanensen gyártja a hsz-eket, ekkora energiát fektet be a képes kategória színvonalának emelésébe
eljen nyes
#869   2008. 10. 31. péntek 14:52
szerintem 1 hetes VIP tagságot is megérdemelne! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 31. péntek 14:49
kedves kollégáim!
ezúton terjesztem fel D-Hog nevű felhasználónkat valami szörnyen magas kitüntetésre...kevés ilyen fórumozónk van, aki ennyire szívén viseli bármely topicunk pörgését, ennyire aktívan és permanensen gyártja a hsz-eket, ekkora energiát fektet be a képes kategória színvonalának emelésébe
eljen nyes
#868   2008. 10. 31. péntek 14:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
kedves kollégáim!
eljen nyes
#867   2008. 10. 24. péntek 17:57
cat73 cat73
Köszi szépen.
#866   2008. 10. 24. péntek 09:56
töröltem a hszeket
(Ez egy válasz cat73 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 09:08
Sziasztok!véletlenül rossz helyen hirdettünk, hogy tudnám töröltetni a 2579 es hsz-t??lányt keresnénk, nem fiút...köszi
#865   2008. 10. 24. péntek 09:08
cat73 cat73
Sziasztok!véletlenül rossz helyen hirdettünk, hogy tudnám töröltetni a 2579 es hsz-t??lányt keresnénk, nem fiút...köszi
#864   2008. 10. 14. kedd 21:04
nem titok, csak olvasd el jobban a VIP tagsághoz vezető "utat"!
az avatarkép beszúrásnál nem kell újból alul menteni, csak a képet kiválasztani!
(de lehet más hiba is, lehet valamit nem jól csinálsz, vagy a böngésződ nem "hamikálja" be a képedet)
(Ez egy válasz Amarinda üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:01
Ha van avatarképem, miért nem jelenik meg a fórum hozzászólásoknál?
Miért titok, hogy mennyibe kerül a viptagság????
#863   2008. 10. 14. kedd 19:21
diablosteve diablosteve
Ha küldött a GG mailt, hogy megváltozott a profilod akkor elvileg már be kellene, hogy jöjjön. Töröld a sütiket a gépedről, hátha az a bibi. lookaround smile
(Ez egy válasz Amarinda üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:01
#862   2008. 10. 14. kedd 19:01
Amarinda Amarinda

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1881db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 30. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!