Sziasztok!
Jelenléti ívben oda nem illő hsz...tibiking0120.
köszi
Jelenléti ívben oda nem illő hsz...tibiking0120.
köszi
Az összes amatőr sorozatotok itt található: > lan5 <
(Ez egy válasz lan5 üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 06. hétfő 19:24

helló
Julius 3.-án felrakott sorozatunk /lan5 amatőr lányok/ eltünt mint kámfór.
csaknem töröltétek valamiért?
sziasztok
Julius 3.-án felrakott sorozatunk /lan5 amatőr lányok/ eltünt mint kámfór.
csaknem töröltétek valamiért?
sziasztok
Kedves Adminok!
A képtárban a 4.-oldal közepétöl van némi kis zavar a fotók közt!
Szuer képe helyett egy szörny van ..Vica képeinél hol egy mackó sorozat hol egy hölgy aktus közben és sorolhatnám. Gondolom ez átmeneti állapot , nézzetek utána légyszi.
Köszi
A képtárban a 4.-oldal közepétöl van némi kis zavar a fotók közt!
Szuer képe helyett egy szörny van ..Vica képeinél hol egy mackó sorozat hol egy hölgy aktus közben és sorolhatnám. Gondolom ez átmeneti állapot , nézzetek utána légyszi.
Köszi

Hali!
Nem azért, de hogy van, hogy bárki ledobathat chatről...holott ő kezdte a sértegetést...(mivel úgy vélte, nem köszöntem...holott köszöntem...és nem köszönni nem bunkóság...nem visszaköszönni a bunkóság...és ő vissza sem köszönt...)
légyszi a rendezkedőket picit visszábbvágni arcilag...szeretne néha az ember nyugodtan beszélgetni..MÁSOKKAL, nem a rendezkedőket felvilágosítani az illem és etikett dolgaira...már ha me is értenék...
Vagy itt is az a menő, aki a spanjaival van??
Puszi
Nem azért, de hogy van, hogy bárki ledobathat chatről...holott ő kezdte a sértegetést...(mivel úgy vélte, nem köszöntem...holott köszöntem...és nem köszönni nem bunkóság...nem visszaköszönni a bunkóság...és ő vissza sem köszönt...)
légyszi a rendezkedőket picit visszábbvágni arcilag...szeretne néha az ember nyugodtan beszélgetni..MÁSOKKAL, nem a rendezkedőket felvilágosítani az illem és etikett dolgaira...már ha me is értenék...
Vagy itt is az a menő, aki a spanjaival van??
Puszi
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a havi GG naptáron szereplő csaj neve??
nem tudom hogy jó helyre írok -e, de valaki megtudná mondani, hogy a képfeltöltő felülete miért különböző A Google Crom-n és a Internet EX-n
Internet Expolert (7) és Firefox - ot használj inkább
ezekre optimalizálunk nagy részt első körben.
crom -ot amennyire hajtja a Google annyira, azért nem olyan jó. (nagyon sok a biztonsági rés is benne) (Ez egy válasz kicsipöcörö üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 12. vasárnap 13:21
ezekre optimalizálunk nagy részt első körben.
crom -ot amennyire hajtja a Google annyira, azért nem olyan jó. (nagyon sok a biztonsági rés is benne) (Ez egy válasz kicsipöcörö üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudom hogy jó helyre írok -e, de valaki megtudná mondani, hogy a képfeltöltő felülete miért különböző A Google Crom-n és a Internet EX-n
daf123 "reklámcsíkja" fut minden társkereső topikban....
(megoldva!): tom

(megoldva!): tom
Sziasztok!
A szex mentes övezetben , a "Varrógép alatt " topikból eltünt 2 darab kép ..ezek visszaállíthatók, vagy tegyék be újra ?
(valószínűleg a képfeltöltővel van átmeneti problem, érdemes egy biztonságosabb képfeltöltőt használni..pld. a http://www.kepfeltoltes.hu -t ! ha nem jön vissza, akkor tegyétek be újra!) :tom
képfeltöltés--->KATT!
A szex mentes övezetben , a "Varrógép alatt " topikból eltünt 2 darab kép ..ezek visszaállíthatók, vagy tegyék be újra ?
(valószínűleg a képfeltöltővel van átmeneti problem, érdemes egy biztonságosabb képfeltöltőt használni..pld. a http://www.kepfeltoltes.hu -t ! ha nem jön vissza, akkor tegyétek be újra!) :tom
képfeltöltés--->KATT!
Sziasztok... én nemrég látogatam ide... kayeti ajánlota a gg-t sok erdekes dolog van de sok mindent hiányolok inen... a legjobban az adatlap hiányzik amit megszoktam www.***********.sk - n... ott sem kötelező a kitöltése de majdnem mindenkinek legalább a lényeg ki van töltve... hány éves... nem... beálitotság... és honan van... ami szerintem nagyon fontos... ismerkedés céljából... nem fogok ismerkedni ojanal aki 600 km re lakik tőlem... nem gondolok itt pontos cimre ... elég a megye vagy város... a pontozás is igen bizar... igen.. nem... nem megoldható ? 1.2.3.4.5... most több nemjut eszembe... köszönöm a megértést... és üdv. aszerkesztőséget... aranykapu.... Peti... szlovákia... ps. smiley-k nagyon primitivek...
komplex adatlap készítése folyamatban egy másik projekt részeként
(Ez egy válasz phile üzenetére (2009. 07. 15. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 11:15

Sziasztok... én nemrég látogatam ide... kayeti ajánlota a gg-t sok erdekes dolog van de sok mindent hiányolok inen... a legjobban az adatlap hiányzik amit megszoktam www.***********.sk - n... ott sem kötelező a kitöltése de majdnem mindenkinek legalább a lényeg ki van töltve... hány éves... nem... beálitotság... és honan van... ami szerintem nagyon fontos... ismerkedés céljából... nem fogok ismerkedni ojanal aki 600 km re lakik tőlem... nem gondolok itt pontos cimre ... elég a megye vagy város... a pontozás is igen bizar... igen.. nem... nem megoldható ? 1.2.3.4.5... most több nemjut eszembe... köszönöm a megértést... és üdv. aszerkesztőséget... aranykapu.... Peti... szlovákia... ps. smiley-k nagyon primitivek...
Sziasztok!
Kovinál társkereső hirdetés fut.
(már NEM...megoldva!) :tom
Kovinál társkereső hirdetés fut.
(már NEM...megoldva!) :tom
Sziasztok!
Eltévedt partnerkereső a blogokban...
köszi
(elkapva : vazelinator)
Eltévedt partnerkereső a blogokban...
köszi
(elkapva : vazelinator)
Megdupláznám..ugyanott ugyanolyan

Eddig napi 50 pontot lehetett kapni a belépést, most csak napi 5t?Miért van ez így?
Nem lesz megemelve a napi belépésért kapott pontszám?
soha nem is lehetett napi 50 kapni... csak 5
regisztrációért kapsz 50 et (Ez egy válasz richiie üzenetére (2009. 07. 24. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 10:48
regisztrációért kapsz 50 et (Ez egy válasz richiie üzenetére (2009. 07. 24. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig napi 50 pontot lehetett kapni a belépést, most csak napi 5t?Miért van ez így?
Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) / Mi történt velem ma ...? Milyen..........
szerintem felesleges topic nyitás, adott témában van hasonló topic több is, sőt nem csak szexuális jellegű
(megoldva : vazelinator)
szerintem felesleges topic nyitás, adott témában van hasonló topic több is, sőt nem csak szexuális jellegű
(megoldva : vazelinator)
Sziasztok!
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
joszerszam25 hirdeti magát
Köszi
(törölve! :tom)
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
joszerszam25 hirdeti magát
Köszi
(törölve! :tom)
Sziasztok!
On_lány a "képtár saját fotokkal"-ba nem odavaló képet tett be!
(már nincs ott!)
On_lány a "képtár saját fotokkal"-ba nem odavaló képet tett be!
(már nincs ott!)
Sziasztok .
A Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak oldalra felrakott Lencsi egy fényképet fastumgele néven .
Igaz én kértem .
Szeretném ha törölnétek a képtárból .
Előre is köszönöm .
(megoldva: tom)
A Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak oldalra felrakott Lencsi egy fényképet fastumgele néven .
Igaz én kértem .
Szeretném ha törölnétek a képtárból .
Előre is köszönöm .
(megoldva: tom)