megoldva
A múltkori akcióban regisztráltam a vaterára, de nem kaptam VIP tagságot. Mi ennek az oka? Vagy valami teendő van még ezzel kapcsolatban?
Küldd el az adataidat az Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
(Ez egy válasz csillag67 üzenetére (2009. 09. 15. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 23:32

A múltkori akcióban regisztráltam a vaterára, de nem kaptam VIP tagságot. Mi ennek az oka? Vagy valami teendő van még ezzel kapcsolatban?
Szeretnék érdeklödni hogy 2 napja amatőr párokba feltettem 15 db képet kispicsa néven az volt kiírva 24 órán belül kint lesz de azota semmi!!
Írd meg Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
Illetve nem ez az a sorozat:
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 18:53
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)

Szeretnék érdeklödni hogy 2 napja amatőr párokba feltettem 15 db képet kispicsa néven az volt kiírva 24 órán belül kint lesz de azota semmi!!
szia
Megtennéd, hogy a legutóbb feltöltött galériánkban kivennéd azt a képet, amin látszik az arcom. Több felől kaptunk visszajelzést, hogy a miniatűr képen nagyon felismerhető vagyok.
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 20:17
Megtennéd, hogy a legutóbb feltöltött galériánkban kivennéd azt a képet, amin látszik az arcom. Több felől kaptunk visszajelzést, hogy a miniatűr képen nagyon felismerhető vagyok.
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Írd meg Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek
köszi a kép eltűnt, de miniatűr - ami a lényeg lett volna, ugyanúgy megmaradt. Így most az egész linkelés elszaródott
Légyszi töröljétek a miniatürt is.
köszi

köszi
Írd meg Ügyfélszolgálatra
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 02. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 20:58
Törölt felhasználó (457323)

köszi a kép eltűnt, de miniatűr - ami a lényeg lett volna, ugyanúgy megmaradt. Így most az egész linkelés elszaródott
Légyszi töröljétek a miniatürt is.
köszi

köszi
Hali! fercso nevű embörke teleszórja farokleszopós ajánlataival a fórumokat. pl. Biszexualitás, Férfi fanszőrzet borotválás stb. Körmére kéne nézni..

Üdv!
Tegnap ajánlottam egy linket a perverz pisiszex témában. Vagyis próbáltam, de lehet hogy nem ment el az üzenet. Kérdésem: elment, csak kimoderáltátok (ez esetben bocs, nem tudtam hogy nem lehet linket ajánlani) vagy el se ment, próbáljam újra? Előre is kösz a választ
Tegnap ajánlottam egy linket a perverz pisiszex témában. Vagyis próbáltam, de lehet hogy nem ment el az üzenet. Kérdésem: elment, csak kimoderáltátok (ez esetben bocs, nem tudtam hogy nem lehet linket ajánlani) vagy el se ment, próbáljam újra? Előre is kösz a választ
Idegen szexhonlapról linket nem szabad, sőt TILOS, tiltással jár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 10. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 10. szombat 16:21
Törölt felhasználó (79729)

Üdv!
Üdvözletem! Nem árulkodnék, de úgy néz ki Zsurmi harcos elég erőteljesen beírt vagy 5-6 témába abszolút a semmiről.
(visszanéztem...határeset, de ennyi még belefér) : tom

(visszanéztem...határeset, de ennyi még belefér) : tom

Az elkövető neve: angel1
A rovat: magyar lányok, párok, szinte mindenhol ott van
Hozzászólásai 1szavasak, mégpedig idézném is: "szép"
Végkövetkeztetés: pontvadász
Ítélet: büntit neki
Üdv
(jogos észrevétel! megoldva) :tom
A rovat: magyar lányok, párok, szinte mindenhol ott van
Hozzászólásai 1szavasak, mégpedig idézném is: "szép"
Végkövetkeztetés: pontvadász
Ítélet: büntit neki

Üdv
(jogos észrevétel! megoldva) :tom
Szia.
Az én képeimet lopta vala honnan happy68.Az első két képen én szerepelek.Légyszíves töröld őket,szerintem egy kizárást megérdemelne.köszi.
Az én képeimet lopta vala honnan happy68.Az első két képen én szerepelek.Légyszíves töröld őket,szerintem egy kizárást megérdemelne.köszi.
Írd meg Ügyfélszolgálatra, csak neki van törlés joga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 30. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 17:17
Törölt felhasználó (459656)

Szia.
sziasztok!
Szöveges hsz a képtárban
Szöveges hsz a képtárban

Srácok! A kutyás képet kapjátok le legyetek szívesek a kismalac/vicces képekről! Ez már tényleg túlzás!
kicsit konkrétabban elárulhatnád melyik kutyás képről van szó
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 11. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 11. szerda 09:56
Törölt felhasználó (47519)

Srácok! A kutyás képet kapjátok le legyetek szívesek a kismalac/vicces képekről! Ez már tényleg túlzás!
sziasztok
Írd meg Ügyfélszolgálatra, csak neki van törlés joga.
Irj le mindet pontosan.
hszed ki csillagozom ne hogy másnak is ötlete támadjon pl mentegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 13. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 13. péntek 10:57
Irj le mindet pontosan.
hszed ki csillagozom ne hogy másnak is ötlete támadjon pl mentegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 13. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (457323)

sziasztok