Szia!
Többször is válaszoltunk a leveledre, legutoljára 17-én. Él a regisztrált e-mail címed? Nem lehetséges, hogy a @goldengate.hu e-mailek tiltólistán vannak nálad? Esetleg a SPAM mappában landolt a levél? Az üzenetet újból elküldtem most, kérlek ellenőrizd! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 24. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 24. kedd 23:32
Többször is válaszoltunk a leveledre, legutoljára 17-én. Él a regisztrált e-mail címed? Nem lehetséges, hogy a @goldengate.hu e-mailek tiltólistán vannak nálad? Esetleg a SPAM mappában landolt a levél? Az üzenetet újból elküldtem most, kérlek ellenőrizd! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 24. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (457323)

tisztelt adminok....3x írtam az ügyfélszolgálatra, hogy vegyék le a képeimet. Mindezidáig semmi nem történt, még választ sem kaptam. Valaki tudna nekem segíteni?
Vagy spambe landolt a válaszlevél, vagy még nem telt le a 48 óra, amin belül válaszolunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 24. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

tisztelt adminok....3x írtam az ügyfélszolgálatra, hogy vegyék le a képeimet. Mindezidáig semmi nem történt, még választ sem kaptam. Valaki tudna nekem segíteni?
regisztrációs email címed nézd meg illetve annak spam szűrő be állításait.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 24. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönöm ezt a valaszt amit nem igazan ertek mert meg nem jelentkeztem be mas nev alatt es nem igazan tudom miert kellene magamba szalni es az önkritikat utoljara a (kimoderálva)izmusban kellet gyakorolni.ha hibaztam ez abbol jön hogy meg uj vagyok es ezt lehet közölni de nem ilyen magas lorol.azt,hogy az elet furcsa mar tapasztaltam de ez ami velem most törtenik sokkal furcsabb.megegyszer köszönöm a kioktatast,de a heyletekben jobbanutananeznek a dolgoknak.meg most sem tudom mit vetnek a szememre.
es szeretnem hozzafüzni rendszeressen nezem a regisztracios cimemet es nem volt üzenet.ugy hogy megegyszer köszi a kedvessegeteket. üdvözletem
(felesleges beszólásod és hasonlatod miatt 1 hét pihenőre küldelek! mint korábban írtam chat-elj normálisan, de ez a fórumozásra is igaz, akkor a jövőben nem lesz problem! további gondjaiddal, felvetéseiddel, javaslataiddal fordulj bizalommal az ügyfélszolgálathoz!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 18. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 18. szerda 18:44
es szeretnem hozzafüzni rendszeressen nezem a regisztracios cimemet es nem volt üzenet.ugy hogy megegyszer köszi a kedvessegeteket. üdvözletem
(felesleges beszólásod és hasonlatod miatt 1 hét pihenőre küldelek! mint korábban írtam chat-elj normálisan, de ez a fórumozásra is igaz, akkor a jövőben nem lesz problem! további gondjaiddal, felvetéseiddel, javaslataiddal fordulj bizalommal az ügyfélszolgálathoz!) :tom

Törölt felhasználó (457387)

sziasztok szeretnem tudni mit jelent a chaten Andi bannolt es miert nem tudok belepni.sajnos töbszöri kerdesemre sem kaptam az ügyfelszolgalatol valaszt ami igen furcsa
( kedves soknevű felhasználó barátunk! a "bannolt" = tiltott, de ezt neked is illene tudnod ennyi csetizés után! ráadásul jogos okkal tiltott a chat vezető moderátora! kezdj inkább magadba szállni és megfelelő önkritikát gyakorolni, mielőtt feleslegesen reklamálsz! a jövőben inkább használd normálisan a chat-et, és akkor nem fognak bannolni! különben az élet is "furcsa", ezért kezdj hozzászokni!) :tom
( kedves soknevű felhasználó barátunk! a "bannolt" = tiltott, de ezt neked is illene tudnod ennyi csetizés után! ráadásul jogos okkal tiltott a chat vezető moderátora! kezdj inkább magadba szállni és megfelelő önkritikát gyakorolni, mielőtt feleslegesen reklamálsz! a jövőben inkább használd normálisan a chat-et, és akkor nem fognak bannolni! különben az élet is "furcsa", ezért kezdj hozzászokni!) :tom

lehet hogy meg kéne nézni a regisztrációs email címed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 18. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 18. szerda 18:44
Törölt felhasználó (457387)

sziasztok szeretnem tudni mit jelent a chaten Andi bannolt es miert nem tudok belepni.sajnos töbszöri kerdesemre sem kaptam az ügyfelszolgalatol valaszt ami igen furcsa

Tom, Vazi, vagy bárki aki felelős az amatőrökért!
totoboy nevű paraszt kicsit idegesítő a hsz-eivel.......
(munkássága értékelve: vazelinator)
totoboy nevű paraszt kicsit idegesítő a hsz-eivel.......
(munkássága értékelve: vazelinator)
Írd meg Ügyfélszolgálatra, csak neki van törlés joga.
Irj le mindet pontosan.
hszed ki csillagozom ne hogy másnak is ötlete támadjon pl mentegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 13. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 13. péntek 10:57
Irj le mindet pontosan.
hszed ki csillagozom ne hogy másnak is ötlete támadjon pl mentegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 13. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
sziasztok
kicsit konkrétabban elárulhatnád melyik kutyás képről van szó
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 11. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 11. szerda 09:56
Törölt felhasználó (47519)

Srácok! A kutyás képet kapjátok le legyetek szívesek a kismalac/vicces képekről! Ez már tényleg túlzás!
Srácok! A kutyás képet kapjátok le legyetek szívesek a kismalac/vicces képekről! Ez már tényleg túlzás!
sziasztok!
Szöveges hsz a képtárban
Szöveges hsz a képtárban

Írd meg Ügyfélszolgálatra, csak neki van törlés joga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 30. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 17:17
Törölt felhasználó (459656)

Szia.
Az én képeimet lopta vala honnan happy68.Az első két képen én szerepelek.Légyszíves töröld őket,szerintem egy kizárást megérdemelne.köszi.
Az én képeimet lopta vala honnan happy68.Az első két képen én szerepelek.Légyszíves töröld őket,szerintem egy kizárást megérdemelne.köszi.
Szia.
Az elkövető neve: angel1
A rovat: magyar lányok, párok, szinte mindenhol ott van
Hozzászólásai 1szavasak, mégpedig idézném is: "szép"
Végkövetkeztetés: pontvadász
Ítélet: büntit neki
Üdv
(jogos észrevétel! megoldva) :tom
A rovat: magyar lányok, párok, szinte mindenhol ott van
Hozzászólásai 1szavasak, mégpedig idézném is: "szép"
Végkövetkeztetés: pontvadász
Ítélet: büntit neki

Üdv
(jogos észrevétel! megoldva) :tom
Üdvözletem! Nem árulkodnék, de úgy néz ki Zsurmi harcos elég erőteljesen beírt vagy 5-6 témába abszolút a semmiről.
(visszanéztem...határeset, de ennyi még belefér) : tom

(visszanéztem...határeset, de ennyi még belefér) : tom

Idegen szexhonlapról linket nem szabad, sőt TILOS, tiltással jár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 10. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 10. szombat 16:21
Törölt felhasználó (79729)

Üdv!
Tegnap ajánlottam egy linket a perverz pisiszex témában. Vagyis próbáltam, de lehet hogy nem ment el az üzenet. Kérdésem: elment, csak kimoderáltátok (ez esetben bocs, nem tudtam hogy nem lehet linket ajánlani) vagy el se ment, próbáljam újra? Előre is kösz a választ
Tegnap ajánlottam egy linket a perverz pisiszex témában. Vagyis próbáltam, de lehet hogy nem ment el az üzenet. Kérdésem: elment, csak kimoderáltátok (ez esetben bocs, nem tudtam hogy nem lehet linket ajánlani) vagy el se ment, próbáljam újra? Előre is kösz a választ
Üdv!
Hali! fercso nevű embörke teleszórja farokleszopós ajánlataival a fórumokat. pl. Biszexualitás, Férfi fanszőrzet borotválás stb. Körmére kéne nézni..