A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2649   2007. 05. 06. vasárnap 15:07
DrAnthony DrAnthony VIP
Na ja, vannak emberpalánták, akik még az ékezeteket sem tudják használni, nem beszélve összefüggéstelen, magyartalan hsz-eikről, de közötködnek egy elgépelés miatt...
Magadra ismersz, kis buzi Szoni???
#2648   2007. 05. 06. vasárnap 07:47
X Törölt felhasználó (7767) VIP
Helyesen: Eszem megáll, f@szom feláll! nyes wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 12:39
eszem faszom megáll azon ami itt történik!
#2647   2007. 05. 05. szombat 18:04
DrAnthony DrAnthony VIP
Ja, és míg el nem feledem, kutyáim vagytok "Sz" haveroddal egyetemben, szánalmas marionett-bábuk, akik ugráltok, ahogy rángatom a zsinórt, ahogy füttyentek!!! Most is beszoptad, és még sokszor be fogod szopni!
Írhatod, hogy nem írsz, nem válaszolsz, úgyis behúzlak a csőbe, és megint tudom szívatni a nyomorúságos fejed!!!
Rock&Roll!!!
Pitizz, ribanc!
#2646   2007. 05. 05. szombat 18:00
DrAnthony DrAnthony VIP
A te betegséged pedig a HAZUDOZÁS!!! Na, erre pedig végképp nincs gyógyír. Sem kezelés, sem öngyógy, semmi nem segít, ha valaki oly sunyi és alattomos hazug, mint te, azt sajnos menthetetlen.

Nincs itt mit feltételezni, amikor a válaszom megírtam, akkor még BŐVEN csak az egysorosod volt meg, és miután ott befejeztem, utána sebesen javítottad!!! Ennyi. Hogy még hazug is vagy, az már csak hab a tortán...

Még hogy mesterem??? Komolyan mondom, ennél szarabb viccet életemben nem halottam.
Miben vagy mester, lássuk csak?

Hazudozásban, mások félrevezetésében, álnokságban, aljasságban, köpönyegforgatásban, sunyiságban, megtévesztésben, alattomosságban. Mestere vagy a képmutatásnak, a tények szád íze szerinti elferdítésének, a vigyorgó pofa mögé rejtett mocsoknak...
Na NEM, köszönöm, ezekből nem kérek. Már csak azért sem lehetsz az én mesterem, mert mindezek rám nem jellemzőek. Önmagad és talpnyalóid "mestere" lehetsz csupán, de én soha nem álltam be a sorba, akiket kígyóként sikerült megtévesztened.
Te csak tanulhatnál tőlem: emberséget, őszinteséget, tiszta lelkiismeretet, egyenességet, alattomosság mentes nyíltságot!
Amiket viszont te "oktatsz", azokban bár mester vagy, de én nem fogok, mert nem akarok tanulni tőled. Nem akarok arra a szintre lealjasodni, mint ahol te már vagy. Az a fertő, az a gyomorforgató kátrányos mocsok, bűzlő lelked fekete mocsara távol áll tőlem, és lehetőleg messzire el is akarom kerülni!
Szánalmas, beteg ember vagy... Nem elég, hogy kőkemény lelkibeteg is, még súlyos elmebeteg is (mert tudjuk, a többes személyiség = skizofrénia, ami elmebetegség, ez vagy), és ezt tetézed azzal, hogy emberi roncs vagy, aki mások kárára szemétkedik, aljaskodik... Ez vagy, Katicika!!!
#2645   2007. 05. 05. szombat 06:44
X Törölt felhasználó (7767) VIP
Ne tételezz fel másokról olyasvalamit, amit te bizonyosan megtennél! Hidd el, ez a betegséged alapja. Egyetlen elfogadható megoldás az, ha kezelteted magad, öngyógyítás kizárva.A jelzős szerkezeteiddel, sajnos, nincs mit kezdenem, egytől egyig irodalmiatlanok, színtelenek, használhatatlanságig kopottak és hazugok.
Lábjegyzet: ne gyötörd magad elméletek kitalációjával, hsz-em kiegészítése tízedmásodpercek alatt megtörtént,( mielőtt még korszakalkotó válaszod megjelent volna az emberiség derűs jövendő igéretétől sugárzó egén!), miután bemásoltam a kezdő topikindítót, hogy ráébresszelek: nem jó helyen gyötröd az - egyébként más tevékenységekre láthatóan sokkal inkább szoktatott, ám emberi kommunikációra teljesen alkalmatlan -, nyelved.Arról meg, ahogyan lihegve beklimpírozott válaszodat elhűbelebalázskodtad, én nem tehetek, csak azt tanácsolhatom: lassan járj, tovább érsz!
Ezzel a tanáccsal leveszem rólad a kezem, és elengedlek: járd a magad útját! Engem ne keress, állj meg a magad lábán!Mestered: Obi Van Kenobi. vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 04. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 22:44
Húúú, de sunyi a ribanc... Na, ezért gáz, hogy túl hosszú a javításra szánt idő, mert ilyen képmutató retkek visszaélnek vele.
Először ezt írta csak:

"Sőt, már beléd is léptem, pfúj, blöoooaáh".

Majd amikor befejeztem az Admin fogadóóra topicban, jelezve, hogy itt várom, gyorsan javította a hsz-ét, hozzáírt 3 sort, mintha elsőnek ő akarta volna befejezni!!!. Sunyi, alattomos a kígyó...
#2644   2007. 05. 04. péntek 22:44
DrAnthony DrAnthony VIP
Húúú, de sunyi a ribanc... Na, ezért gáz, hogy túl hosszú a javításra szánt idő, mert ilyen képmutató retkek visszaélnek vele.
Először ezt írta csak:

"Sőt, már beléd is léptem, pfúj, blöoooaáh".

Majd amikor befejeztem az Admin fogadóóra topicban, jelezve, hogy itt várom, gyorsan javította a hsz-ét, hozzáírt 3 sort, mintha elsőnek ő akarta volna befejezni!!!. Sunyi, alattomos a kígyó...
#2643   2007. 05. 04. péntek 21:44
DrAnthony DrAnthony VIP
Hátha nem tudod, merre keresd, Katicika, felhoztam neked!

#2642   2007. 04. 27. péntek 21:08
X Törölt felhasználó (7767)
"6. hagyjuk, spongyát rá (még akkor is, ha csak a konkrét bizonyítékaim súlya után jött a beismerés és a bocsi e kellemetlen Katicika hsz. után)"(tom1019[VIP][ADMIN], figyelemfelhívás topik, a mai - sajnálatos - eset-re reagálva)

Kedves Tom, miután megtettem figyelem-felhívásomat a megfelelő topikban, hívott a szerelőm, hogy ideje lenne már a Golfon átcserélni a téli gumikat nyáriakra. Nos, ott várakozva-gondolkozva ötlött fel bennem a megoldás, hogy talán elhamarkodottan kértem a segítségeteket, mert...és ott ugrott be az a tippem, hogy nem is más IP használja a nick-emet, hanem az ismertetett módon történhetett a dolog(ki is derült, mert sékóra szedtem a kissrácot!), hiszen a megújult GG-n ilyesmi nem történhet meg, hogy valaki teljesen azonos nick-kel regeljen.Gondolod, hogy tudva az admini lehetőségkről(nevezetesen, hogy rögtön látjátok az IP-t)megkiséreltem volna ilyesmit? Túl jól ismersz ahhoz, hogy ezt el is hidd rólam.
Ahogy hazaértem, rögtön utánanéztem a reagálásnak, és szomorúan könyveltem el, hogy minden rólam felhalmozott benyomásod ellenére hiteltelennek minősítesz. Ok, ez van, ha akarod, hiszed, ha akarod, nem. ÜdvKatinka
#2641   2007. 04. 27. péntek 12:39
surdapapa surdapapa
eszem faszom megáll azon ami itt történik!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 01:37
Hátha nem olvasta az én kis kutyulim... Vagy a kutyák nem is tudnak olvasni? Ezt mindig elfelejtem...
De ahogy Ford Fairlane mondta: "Nagy égés volt, Julien!".
#2640   2007. 04. 27. péntek 01:37
DrAnthony DrAnthony VIP
Hátha nem olvasta az én kis kutyulim... Vagy a kutyák nem is tudnak olvasni? Ezt mindig elfelejtem...
De ahogy Ford Fairlane mondta: "Nagy égés volt, Julien!".
#2639   2007. 04. 26. csütörtök 02:48
DrAnthony DrAnthony VIP
Jaj, teljesen elfelejtettem:

Na, most arra utasítalak, kiskutyám, hogy alábbi soraimra legalább 4 soros válasz írj, és illessz bele vagy 2-3 smilei-t is! Fütty-füffy!!! Na, pitizz, kiskutyám!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 18:14
Nem söpörtel te senkit,csak bebeszeled magadnak...
Ugy latszik nem tudsz a csesztetes nelkül elni,
ha nem jön magatol,hat kered magadnak.
En kivancsi voltam a magat megjatszo URIEMBER mögött bujkalo faszra,egy kicsit rugdostalak (elnezest) es jött mindig az mire tippeltem. Masokat megtudtal teveszteni,es lehet ha tovabb is sikerül,de en mar eleget tudok rolad.
Ebben a szellemben,minden jot kivanok neked Dr. !!!A. vagy M. ......
#2638   2007. 04. 26. csütörtök 02:45
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, kutyuli, hol voltál eddig??? Rossz kutya, most meg kell dorgálnom téged, mert ilyen sokára reagáltál a füttyömre... Hol voltál teljes 3 napig? Nem, mintha hiányoztál volna, csak az okos, rendes kutya ugrik a gazdi hívószavára, és AZONNAL, nem pedig 3 nap múlva... Na mindegy, hagyjuk...
Hozzászólásodra annyit: Na, buzikám, most megint magadat járattad és égetted le, már csak azért, mert (ahogy korábban jeleztem) vagy nem tudsz olvasni, vagy aki felolvassa neked ezen sorokat, az szintén félanalfabéta, mint tenmagad. Ugyanis ha látnál és tundál olvasni a "lesöprés" nem neked meg K barátnődnek szólt, sőt, nem is személynek, hanem a "Hírességek" kategórián belül a "Kelemen Anna" topicra vonatkozott!!! EZT AZ ÉGÉST!!! Na, most jól befürödtél a pofázásoddal, kis buzi! Nem elég, hogy paraszt vagy, még olvasni sem tudsz??? Hahahahahaha, ennél nagyobb égésed nem is tudom, mikor volt utoljára!!! Innentől kezdve soraid "nem tudsz csesztetés nélkül élni...", stb., igaztalanok, hamisak, alpári rágalmak és hazugságok, te vagy, ki nem tud meglenni anélkül, hogy beszóljon időnként! Sem téged, sem barátnődet, de még álregeitek sokaságát se említettem meg, ha figyelsz, tom hozta szóba K-t... Akkor hol is van a "cseszetés", kicsi buher Szonika???
Megjátszom magam? Ugyan már, csak úgy példának, vágj már be egy-két hsz-t ennek bizonyítására???
Aljas és köpönyegforgató, kétszínű kis testi-lelki roncs vagy, és ezt akarod másokra is kivetíteni. Hányszor írjam le még neked? Azért, mert neked tolószékes imbecilként kell tengetni nyomorúságos pária életed, azért még mások élhetnek teljes életet!
Tudom-tudom, most jön a "kaszálás" (vagy maradjunk inkább a fűnyírás körömollóval hasonlatnál...)...

Tudod, miért vagy kutya??? Több okból is:
1.: Beleugatsz mindenbe, olyan dolgokba is, amihez vagy sötét vagy, mint a tanyasi éjszaka, vagy amihez semmi közöd nincs.
2.: Ölebe voltál egy elnyomó rezsimnek, és azt hiszed, még mindig a Secu besúgója és seggnyalója vagy, aki így bármit megtehet.
3.: Ölebe vagy annak a meg nem nevezett némbernek, és ugrasz, ha füttyent neked.
4.: Nekem meg láncos kutyám vagy, aki ugrik (ha nem is azonnal) a füttyömre... Előbb vagy utóbb úgyis behúzlak a csőbe, aztán csodálkozol, hogy megint nincs szerencséd!
Sokat tudsz rólam? Ez most blöff akart lenni? Mi van, bekötötték hozzátok a műholdat, és sokat nézted Korda urat pókerezni? Azért ez még elég gyenge volt... Azt, hogy te mit vélsz tudni, az kb. annyit jelent, mint halottnak a csók... Mellesleg a te szánalmas vélelmeid, elkorcsosult elméd hagymázas téveszméi valószínűleg csak téged hatnak meg, meg a körülötted lebzselőket, de vannak azért, akik ezen téveszméket (helyesen) nem teszik magukévá. Így én is magasról teszek arra, hogy szeszgőzös elmédben milyen hitek keringenek rólam, annyira nem érdekel, mint egy verébfing.

Neked jókat nem kívánhatok. Testi-szellemi leépülésed úgy látom, irreverzibilis, így javulásod reménytelen.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 18:14
En kivancsi voltam a magat megjatszo URIEMBER mögött bujkalo faszra,egy kicsit rugdostalak (elnezest) es jött mindig az mire tippeltem. Masokat megtudtal teveszteni,es lehet ha tovabb is sikerül,de en mar eleget tudok rolad.
#2637   2007. 04. 25. szerda 18:14
Szoni Szoni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 25. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 16:57
"tom1019[VIP][ADMIN] #1763 | tegnap 10:41
Sajnos Katicikát (de NEM a többi nickjét) támogatnom kell (hivatalból) mert Annának tényleg van helye köztünk! (szép és dekoratív fotóival - nem a lóarcosokkal és nem duplikált képekkel, valamint érdemi hozzászólásokkal mindenféleképpen!)
Ennek ellenére a negatív véleményemet eme kedves hölgyről továbbra is fenntartom,
sőt ha képeiddel megint lesöpröd a toplistáról, akkor már tehetetlenül, de szomorúan meghajlok
és beletörödök a többség akaratába, ill. akaratodba!
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (2007.04.23)
DrAnthony[VIP] | 2007.04.23
Na de Főnök! Személyeskedés csak az OFF-ban!!!

Ugrás az eredeti hozzászólásra"

Ide hoztam, h az ominózus topic nehogy feljöjjön!
nyes Látod, nem is volt szükség arra, h én lesöpörjem, megtették ezt helyettem, elég volt, h 2X az adott témakört kicsit megbolygattam egyből mennek oda a hsz-ek.
#2636   2007. 04. 25. szerda 16:57
DrAnthony DrAnthony VIP
"tom1019[VIP][ADMIN] #1763 | tegnap 10:41
Sajnos Katicikát (de NEM a többi nickjét) támogatnom kell (hivatalból) mert Annának tényleg van helye köztünk! (szép és dekoratív fotóival - nem a lóarcosokkal és nem duplikált képekkel, valamint érdemi hozzászólásokkal mindenféleképpen!)
Ennek ellenére a negatív véleményemet eme kedves hölgyről továbbra is fenntartom,
sőt ha képeiddel megint lesöpröd a toplistáról, akkor már tehetetlenül, de szomorúan meghajlok
és beletörödök a többség akaratába, ill. akaratodba!
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (2007.04.23)
DrAnthony[VIP] | 2007.04.23
Na de Főnök! Személyeskedés csak az OFF-ban!!!

Ugrás az eredeti hozzászólásra"

Ide hoztam, h az ominózus topic nehogy feljöjjön!
nyes Látod, nem is volt szükség arra, h én lesöpörjem, megtették ezt helyettem, elég volt, h 2X az adott témakört kicsit megbolygattam egyből mennek oda a hsz-ek.
#2635   2007. 04. 23. hétfő 02:53
DrAnthony DrAnthony VIP
Hááát, az ember már a kutyáiban sem bízhat... Vagy olvasni nem tud... Ja, hogy a kutya nem is tud olvasni??? nyes Akkor megnyugodtam... eplus2
#2634   2007. 04. 22. vasárnap 17:41
Szoni Szoni
Emilket csak baratoktol,kedves ismerösöktöl olvasgatok. Minden egyeb szemet olvasatlanul kukazodik !
#2633   2007. 04. 22. vasárnap 04:43
DrAnthony DrAnthony VIP
Hát megjöttél, kiskutyám??? Már majdnem hiányoztál, de míg nem voltál, Katicika barátnőd elszórakoztatott. Őt nem lehet annyira szopatni és palira venni, mint téged, de azért hiánypótlásnak megtette. De azért ez az igazi, nincs annál élvezetesebb, amikor téged rángathatlak pórázon.
Elmondok neked egy történetet, a francia történelemből. Azért mesélem el, mert a fél általános elsőddel nem nagyon hallhattál még erről.
Na szóval a francia forradalom után egy rövid ideig visszajött a királyság intézménye (majd ugye Napóleon, de az már más sztori). Nos a Bourbonok restaurációjakor írták korabeli történészek: "Semmit se felejtettek, de semmit sem tanultak".
Na, ez rólad jutott az eszembe. Nem felejtesz, de nem is tanulsz, pedig amennyi pofáraesést már átéltél, abból azért okulnod kellett volna. De hát nekem ez így jó, a következő tiltásodig eljátszadozom veled.
Na, kutyi, most utasít téged a gazdi, hogy egy 3 soros hsz-t firkálj ide, és legalább 4 smilei-t tegyél bele! Ha ügyes és szófogadó leszel, nem rugok olyan nagyot beléd, mint a múltkor!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 21. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 21:09
Tipikus !
Kerte volna a moderalast,a sajat magat Gyözö-zö forumozo tarsunk...De megelöztek. Micsoda pech !
Gyöztes,nyertes ki eleri kitüzött celjat-celjait. Hat en elertem. smile
Csak sok emberke nem latja az összefüggest.
Ja es egy tapsolos szmajlit...ha lehet...meg egy hajlongost......hogy tökeletes legyen minden...
nyes vigyor2 wave
#2632   2007. 04. 21. szombat 21:09
Szoni Szoni
Tipikus !
Kerte volna a moderalast,a sajat magat Gyözö-zö forumozo tarsunk...De megelöztek. Micsoda pech !
Gyöztes,nyertes ki eleri kitüzött celjat-celjait. Hat en elertem. smile
Csak sok emberke nem latja az összefüggest.
Ja es egy tapsolos szmajlit...ha lehet...meg egy hajlongost......hogy tökeletes legyen minden...
nyes vigyor2 wave
#2631   2007. 04. 18. szerda 17:30
édespille édespille
killerbébit holnap hozhatom haza vigyor vigyor nyissátok már ki azt a ku.va nappalit, itt nem tudok örvendezni! shakehead shakehead shakehead
#2630   2007. 04. 18. szerda 15:37
X Törölt felhasználó (69371)
Pillécske, merre van az ADMIN felségjelzésed???
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 18. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 15:14
most hová irjam irnivalóm??? nappalisok! ma megyek killerbébihez a kórházba. lécci mindenki szoritson neki, hogy erősödjön, épüljön!

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!