A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2609   2007. 04. 13. péntek 15:27
X Törölt felhasználó (69371)
tudod mi az érdekes? Katicika és fojo egy helyről, korábban Katicika és Grandpierrre is egy helyről, sőt lehet van még! nem gyanús! csak más-más gépről nyomja, de ugyanaz a személy! küldött nekem privit, olyan szívesen betenném, az a hangnem, fújj! de szerintem pont ez volt vele a célja, hogy betegyem és tiltsanak miatta! de én megkérdezem előbb! hehe Katicika nagy K rábaszott! nekem most már nem lenne pofám visszajönni, hogy egyre jobban kiderülnek a dolgok!

a kis szuka! nincs is tiltva, csak átbaszott az emilbe! és tutti, hogy ő a fojo is!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 13. péntek 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 01:40
Azért örülök, h végre te is elismerted az igazamat. Ez tetszik. Tudom, h néha valóban nehéz beismerned, ha legyőznek, de örülök, h végre beláttad...
#2608   2007. 04. 13. péntek 14:37
vazelinator vazelinator VIP Admin

ez tetszik!
de miért gondolja hogy pasi vagyok smile
#2607   2007. 04. 13. péntek 13:43
itt hiábba jelengeted be az üzeneteket itt lehet szekálni egymást
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 13. péntek 13:27
És ez kinek újdonság, Pepi? smile
#2606   2007. 04. 13. péntek 13:41
nagyon nem tecik katica neked, érdekes a email cimed látszik miért született a nick név
#2605   2007. 04. 13. péntek 13:27
X Törölt felhasználó (7767)
És ez kinek újdonság, Pepi? smile
#2604   2007. 04. 13. péntek 12:59

FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)

"dako84 #1264 | tegnap 18:17
egyszer Anthony mondta, hogy fojo nevű fórumozó Katicika álrege! most a Kvíz-topic-ban is olyan kérdést tett fel, ami Katicikára vezethető vissza! persze könnyű kérdés, de a megfogalmazás Katicikás, főleg azzal az inverz szóval, és a részletes kérdésfeltétellel!

kérem nézzetek utána, hogy Katicika = fojo ?

ha nem, attól még lehet az, hogy máshonnan nyomja! csak azért kérdem, mert akkor Anthony-nak nem adtam igazat, de most nekem is gyanús lett!"
Szegény folyoval most meg már mi bajod? Miért kell velem bemocskolnod őt?

#2603   2007. 04. 13. péntek 12:53
Igen, beléd láttam: hát ekkora pöcegödröt már rég nem! Kóros elmeállapotomra való tekintettel meg sem tudtam állapítani ebbéli méreteidet.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 13. péntek 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 01:40
Azért örülök, h végre te is elismerted az igazamat. Ez tetszik. Tudom, h néha valóban nehéz beismerned, ha legyőznek, de örülök, h végre beláttad...
#2602   2007. 04. 13. péntek 11:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Sajna nincs közöm az eü-höz, az doctorbalu területe... A magam oldaláról a büntetőjog szankcióival tudnám esetleg honorálni tetteit, de feltehetően büntethetőséget kizáró ok áll fenn nála (kóros elmeállapot). Azért thx és Üdv Neked is!
#2601   2007. 04. 13. péntek 01:40
DrAnthony DrAnthony VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 23:06
wink eljen worship vigyor2 wave
#2600   2007. 04. 12. csütörtök 19:47
tudsz! rámész mondjuk a szexmentes övezet címre! (kattintasz), a lap alján lehet nyitni! értelem szerűen kitölteni! a gyávaság a Te dolgod! smile
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 19:42
tudok? meg gyáva vok... smile
#2599   2007. 04. 12. csütörtök 19:42
yanee84 yanee84
tudok? meg gyáva vok... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 12. csütörtök 19:37
mér nem nyitsz Te???
#2598   2007. 04. 12. csütörtök 19:37
mér nem nyitsz Te???
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 19:28
T. Fórumozók! Nincs kedve valakinek egy "szexuális divatok" című topicot nyitni? mert szerintem ugyanúgy,mint ruhák,telefonok,autók közt a szexuális szokások közt is vannak divatosak és "ódivatúak". ez nagyban függ persze az adott nép/társadalmi rend kulturájától(pl japán teljesen más mint európa). itt fel lehetne sorolni pár régebbi, más országokban "szokásos" közösülési formát, illetve,hogy ezek hogyan változtak az idők során,és hova fog változni ezután. ha szar ötlet,vagy van ilyesmi topic,akkor bocsi!
#2597   2007. 04. 12. csütörtök 19:28
yanee84 yanee84
T. Fórumozók! Nincs kedve valakinek egy "szexuális divatok" című topicot nyitni? mert szerintem ugyanúgy,mint ruhák,telefonok,autók közt a szexuális szokások közt is vannak divatosak és "ódivatúak". ez nagyban függ persze az adott nép/társadalmi rend kulturájától(pl japán teljesen más mint európa). itt fel lehetne sorolni pár régebbi, más országokban "szokásos" közösülési formát, illetve,hogy ezek hogyan változtak az idők során,és hova fog változni ezután. ha szar ötlet,vagy van ilyesmi topic,akkor bocsi!
#2596   2007. 04. 11. szerda 23:06
wink eljen worship vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 22:32
Ez döbbenetes!!! Bruhahaha... Már odáig süllyedsz, hogy saját magaddal beszélgetsz, és saját magad vállát veregeted??? Na, EZ AZ IGAZI skizofrénia! Innentől kezdve nem lenne túl nyertes engem imígyen illetni, hiszen most élő példáját adtad annak, hogy te magad mennyire beteg vagy!!! Hahahahhhaaaaaaa!!! Na ja, régen Szonika haverodé volt a vállveregetős-"igazadvanKaticika" szerep, de ugye tudjuk, ő most bélistás... (Yessss!!!)

Ezen kívül, hogy nem tudsz semmit sem reagálni írásaimra, nem véletlen. Szavaimat nem tudod megcáfolni, ellenérved nincs, így marad a smilie-zgatás, na meg az, hogy szted "szófosás"-om van.

Megmondom őszintén, nem is várhatom el, hogy ennél többre juss, ennél többet észrevegyél vagy megérts. Szánalmas műveletlenséged, "százasszög"-egyszerűséged nem is képes felfogni szavaimat, ezért neked ez csak "szófosás". Alapvetően nem is neked szánom ezeket a sorokat, hanem mindenki másnak. Okulásul, hogy azért láthassák az emberek, mennyire álnok és kétszínű, sunyi és alattomos gazember is vagy valójában, aki ha kell, behízelkedik, nyalizik, de az első adandó alkalommal orvul hátbadöf bárkit.

Nem is kell, hogy ennél többet felfogj, azzal, hogy neked mindez csak "szófosás", ismét csak primitivizmusod kiemelkedő példája. Azzal, hogy nem akarsz tudomást venni a tényekről, azért még azok tények. S a tény az, hogy:

1./ dako-t rendőrösdivel vádolod, holott te magad vagy, aki bárkit bármikor és szemrebbenés nélkül felnyomsz, mint a glicerines végbélkúpot, sőt, gyakran alaptalanul, rágalommal próbálod elérni valaki tiltását.
2./ Gyalázkodással vádolsz, holott tenmagad vagy, aki gátlás nélkül képes vagy bármilyen mocskos gyalázkodásra.
3./ Eljátszod a szegény sértett kislányt, közben a háttérben ügyködsz, aknamunkát végzel, álregekkel támogatod magad, és közben azon munkálkodsz, hogyan tudod minél jobban szétcseszni a fórumot.

Naná, hogy ezen tényekkel nem tudsz mit kezdeni, és hogy ez neked csak szófosás. Hangsúlyozom, nem is neked szólnak ezek a sorok, hanem minden más fórumozónak, akik bedőlnek alamuszi simulékonyságosnak, majd aztán azon veszik észre magukat, hogy hátbaszúrtad őket.
Velem is így kezdted. Betámadtál a KA fórumban, de pofára estél, mert nem tudtál sem tiltatni, sem elhallgattatni. Azóta megy, hogy buher haverjaiddal betámadtok úton-útfélen, mocskolódsz és gyalázkodsz velem, rágalmazol, sértegetsz, provokálsz.

Na, vertegesd meg a válladat ismét, rázz is kezet önmagaddal, aztán iszkiri, gyorsan gyárts pár álreget, és írkálj be néhány támadó hsz-t...

Annak örülök, hogy te is a kutyusom lettél, mint Szoni haverod, te is még mindig ugrasz minden szavamra. Szánalmas marionett-bábuk vagytok, úgy ugráltok, ahogy a madzagjaitokat rángatom!

Fütty-fütty, na pitizz, kis kutya a gazdinak!!!
#2595   2007. 04. 11. szerda 22:32
DrAnthony DrAnthony VIP
Ez döbbenetes!!! Bruhahaha... Már odáig süllyedsz, hogy saját magaddal beszélgetsz, és saját magad vállát veregeted??? Na, EZ AZ IGAZI skizofrénia! Innentől kezdve nem lenne túl nyertes engem imígyen illetni, hiszen most élő példáját adtad annak, hogy te magad mennyire beteg vagy!!! Hahahahhhaaaaaaa!!! Na ja, régen Szonika haverodé volt a vállveregetős-"igazadvanKaticika" szerep, de ugye tudjuk, ő most bélistás... (Yessss!!!)

Ezen kívül, hogy nem tudsz semmit sem reagálni írásaimra, nem véletlen. Szavaimat nem tudod megcáfolni, ellenérved nincs, így marad a smilie-zgatás, na meg az, hogy szted "szófosás"-om van.

Megmondom őszintén, nem is várhatom el, hogy ennél többre juss, ennél többet észrevegyél vagy megérts. Szánalmas műveletlenséged, "százasszög"-egyszerűséged nem is képes felfogni szavaimat, ezért neked ez csak "szófosás". Alapvetően nem is neked szánom ezeket a sorokat, hanem mindenki másnak. Okulásul, hogy azért láthassák az emberek, mennyire álnok és kétszínű, sunyi és alattomos gazember is vagy valójában, aki ha kell, behízelkedik, nyalizik, de az első adandó alkalommal orvul hátbadöf bárkit.

Nem is kell, hogy ennél többet felfogj, azzal, hogy neked mindez csak "szófosás", ismét csak primitivizmusod kiemelkedő példája. Azzal, hogy nem akarsz tudomást venni a tényekről, azért még azok tények. S a tény az, hogy:

1./ dako-t rendőrösdivel vádolod, holott te magad vagy, aki bárkit bármikor és szemrebbenés nélkül felnyomsz, mint a glicerines végbélkúpot, sőt, gyakran alaptalanul, rágalommal próbálod elérni valaki tiltását.
2./ Gyalázkodással vádolsz, holott tenmagad vagy, aki gátlás nélkül képes vagy bármilyen mocskos gyalázkodásra.
3./ Eljátszod a szegény sértett kislányt, közben a háttérben ügyködsz, aknamunkát végzel, álregekkel támogatod magad, és közben azon munkálkodsz, hogyan tudod minél jobban szétcseszni a fórumot.

Naná, hogy ezen tényekkel nem tudsz mit kezdeni, és hogy ez neked csak szófosás. Hangsúlyozom, nem is neked szólnak ezek a sorok, hanem minden más fórumozónak, akik bedőlnek alamuszi simulékonyságosnak, majd aztán azon veszik észre magukat, hogy hátbaszúrtad őket.
Velem is így kezdted. Betámadtál a KA fórumban, de pofára estél, mert nem tudtál sem tiltatni, sem elhallgattatni. Azóta megy, hogy buher haverjaiddal betámadtok úton-útfélen, mocskolódsz és gyalázkodsz velem, rágalmazol, sértegetsz, provokálsz.

Na, vertegesd meg a válladat ismét, rázz is kezet önmagaddal, aztán iszkiri, gyorsan gyárts pár álreget, és írkálj be néhány támadó hsz-t...

Annak örülök, hogy te is a kutyusom lettél, mint Szoni haverod, te is még mindig ugrasz minden szavamra. Szánalmas marionett-bábuk vagytok, úgy ugráltok, ahogy a madzagjaitokat rángatom!

Fütty-fütty, na pitizz, kis kutya a gazdinak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 14:20
(vállveregetős szmájli) Tökéletes diagnózis! eljen

#2594   2007. 04. 11. szerda 14:20
(vállveregetős szmájli) Tökéletes diagnózis! eljen

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:49
Mijeid vágóak, hová? smile Ugyan már, nem kell beijedni: csak szódiaréd van. De azért én nem szeretném elkapni! hehe eplus2 vigyor2
Szép estvét, doki(?)! wink wave
#2593   2007. 04. 10. kedd 22:32
DrAnthony DrAnthony VIP
Egy kicsit más téma, de mégis, valahogy ideillik:

Katicika #1258 | 2007.04.08
"... Sztem a Kárpátok géniusza is ezért szeretett téged annyira, mert hűséges ölebe voltál." (OFF topic, DrAnthony[VIP] #3347)
Politikai utalás Románia 1989 előtti helyzetére, egyes emberek besúgói minőségére, mindez sértő szándékkal egy fórumozó címére!"

Könyörgöm, hol van ebben a poltikia??? A politikia és a történelem mindig és mindenhol, ősidők óta összefonódott. Ha így nézem, nem lehetne a KVÍZ-ben történelmi tárgyú kérdést feltenni, mert valahogy mindenképpen kapcsolódik akár a napi, akár az elmúlt idők politikájával. A Tündérkert: Erdély topicban nem lehetne semmilyen Erdély történelmével kapcsolatos képet vagy hsz-t berakni, mert az is kapcsolódna a politikával valahogyan. Tegyük most félre a "poltika" kifejezés általános, történelmi és modern értelmezését. Nézzük csak azt, hogy itt a poltitizálás alatt a napi (legtöbbször és leginkább) magyar politikai események és történtekkel, pártokkal, stb.-vel kapcsolatos vélemények a nemkívánatosak (teljesen joggal és számomra nagy örömmel). A történelem más tészta. De ha akarom, bármilyen történelmi eseménybe akár aktuális politikai témát be tudok illeszteni vagy összefüggésbe tudom hozni, így ez alapján sztem a hsz ezen része rágalom, és tiltásomra irányuló próbálkozás. Mi lesz legközelebb, beírok a KVÍZ-be egy tröténelmi kérdést a közelmúltból, és megint tiltott poltizálás vádjával leszek illetve???
A hsz. második részére meg csak annyit: BAGOLY MONDJA VERÉBNEK, HOGY NEGYFEJŰ!
Lásd Katicika Kelemen Anna topicbnan írodott (azóta moderált) 1722-es hsz-ét, vagy akár az Adminok fogadóórája topicban megejtett 37-es hsz-ét. Mindkettő sértő szándékú volt, és undorító minősítéseket tartalmazott rólam. Akkor hogy is van ez? Más szemében a gerendát, sajátban a szálkát se látjuk??? Hogyan merészel egy ilyen felhánytorgatni bármit is, ha önmaga egy fokkal se jobb nálam, sőt!!!
Na mindegy, nem ezen vana fő hangsúly... Remélem, a "poltitizálás"-t a fórum szabályzatban pontosan körülhatárolják, mert ez így eléggé gumi-szabály, bárkire és bármire szinte rá lehet húzni, és meg lehet valakit tiltott politizálással vádolni.
#2592   2007. 04. 10. kedd 22:11
DrAnthony DrAnthony VIP
diaré: "A diaréban a pathogén baktériumok fertőzése következtében az emésztőszervi mikroekológia és az emésztőszervi mikrobiális kolonizáció védekező mechanizmusa megváltozik, ezért az egységes bélflóra visszaállítását, a normál védekezést biztosító mikroorganizmusok kolonizációjának előmozdításával végezhetjük el. Az emésztőszervi mikroflóra nem egyensúlyi állapota diaréhoz vezet. A klinikai vizsgálatokban akut diaréban értékelték a probiotikumok és prebiotikumok (szinbiotikumok) kombinációjának hatását az emésztőszervi mikroflórára.".

Hogy hogyan tudtad összehozni a "szó"-t ezzel ez a te titkod, ilyen álművelt rizsával ettől függetlenül nem leszel sem érdekesebb, sem műveltebbnek látszó. Azzal meg, hogy álszentként nem akartad leírni a "szófosás" kifejezést, szintén csak olcsó színjáték, tudjuk més láttuk több nem is oly régi hsz-edben, hogy a mocskolódás és ocsmány beszéd nem áll olyan távol tőled, szóval csak ismételni tudom önmagam: Ne játszd meg a szendeszüzet, mert nem áll jól, és akik ismernek, azok átlátnak a szitán, ezzel csak egynapos fórumozókat tudsz talán megtéveszteni és magad szép színben feltüntetni.

Azért pedig, hogy egyetlen épkézláb választ sem tudsz felhozni szavaimra, csak egyet bizonyít: nem azt, hogy szófosásom van, hanem azt, hogy sajna igazam van, amire mindenféle válaszod csak olcsó púderezés lenne, így marad a smilei-zés...
Neked is kellemes (szokásos esti maszturbálással tarkított) estét, te nő (????)!
#2591   2007. 04. 10. kedd 19:49
Mijeid vágóak, hová? smile Ugyan már, nem kell beijedni: csak szódiaréd van. De azért én nem szeretném elkapni! hehe eplus2 vigyor2
Szép estvét, doki(?)! wink wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:21
Ennyi??? Már csak üres smilei-k??? Nagyon halovány vagy kicsirigó, de semmi baj, ezzel csak elismered, hogy szavaim igazak, beismered, hogy minden, amit rólad és veled kapcsolatban leírtam IGAZ!!!
Nekem elég ennyi is.
Mondjuk jogos, nem is lehet nagyon mit mondani szavaimra, túlontúl elevenbe vágóak.
Ja, találtál egy új álreget, és most az írogat a KA topicba? Rádismerek a stílusa alapján. Nevetséges és szánalmas vagy!
#2590   2007. 04. 10. kedd 18:26
mondandóddal csak szítod a tüzet! a fojo csávó már régóta irogat, de attól függetlenül lehet alterego!
első mondatom csak arra szól, mint neked a múltkori! azaz vigyázz, nehogy rádszálljanak az adminok! smile baráti jótanács!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:21
Ennyi??? Már csak üres smilei-k??? Nagyon halovány vagy kicsirigó, de semmi baj, ezzel csak elismered, hogy szavaim igazak, beismered, hogy minden, amit rólad és veled kapcsolatban leírtam IGAZ!!!
Nekem elég ennyi is.
Mondjuk jogos, nem is lehet nagyon mit mondani szavaimra, túlontúl elevenbe vágóak.
Ja, találtál egy új álreget, és most az írogat a KA topicba? Rádismerek a stílusa alapján. Nevetséges és szánalmas vagy!

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!