Most olvasd el mégegyszer amit írtam az 1233-ba. Azt írtam, hogy mutatotk egy példát arra, hogy ne látszódjon a kép. Szándékosan nem látszódik semmi azon a képen, mert rossz a hivatkozási hely. Egy trükk: Az X-el jelölt képre kattints jobb gombal, és a lenyíló menüből válaszd a tuladonságok menüpontot. Ebbe a menübe megkapod a kép adatait. Itt találsz egy olyan, hogy CÍM (URL), és mellette egy szüveg így kezdődik http://(xxxxxxxxxxxxxxx) az x-ek helyén bármi lehet. Na most tedd a következőt: Vidd az egeret a http:// betü elé ekkor az egér ikonja valami honsonlóra fog váltani, mint ez a jel |. Ha megvan akkor nyomd le a bal egér gombot (tartsd is nyomva), és kezd el szövegírányba húzni míg ki nem jelöli a teljes szöveget ami ott van (egy határozott mozdulattal nyugodtan tedd, míg már nem jelöl ki több szöveget), ha ez megvan akkor ereszd el az egér gombot. Ekkor a szövegnek továbbra is kijelölve kell lennie. Na most a billentyűzeten nyomd meg a CTRL és a C gombot (CTRL nyomva tart aztán C gomb megnyom). Ekkor látszólag nem történik semmi. Nyiss egy üres oldalt a böngésződben és felül, ahol a webolda címeket szoktad beírni oda kattints és nyomd meg a CTRL és a V gombot (ekkor beilleszti oda azt a szöveget ami kijelöltél). Ha megvan akkor nyomj entert. Vagy bejön a kép vagy nem.
Üdv
Üdv
Ha esetleg kell valakinek segítség számtechből segítek neki nagyon szívesen (persze ha tudok).
Köszi az info-t, de mivel, hogy nem vagyok "chatmester", tehát nem nagyon szoktam MSN-ezni, ezért annyira nem érdekel, ha MSN-ezek is akkor is csak üzleti célból. Teljesen megfelel nekem a Microsoftos erre a célra,m de azért köszi.
A szavazás zavarodott meg kicsit vagy a gépem akár hányszor ujlapot nyitok meg akkor ismét tudok szavazni...
Irigyellek,én csak egyszer szavazhattam,nem eladó a géped?
Ilyen kellene nekem is!
Ilyen kellene nekem is!
Meg lepődtem én is kicsinykét, de ez van
Pestabá hé' !!! Mán nem vigyázok a gátra , csak az itthonira.
Jánosbá, oszt legín vótál-é a gáton? :)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ne!
Akkor jó
Naná...

Kedves Tom, szétcsusszant, lécci tedd vissza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Kedves Tom, szétcsusszant, lécci tedd vissza!
Igen, és itthon is (a gátnál)az vagyok.
Egy kicsit sajnálon, hogy vége , mert ennyi pénzért még soha nem aludtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 17:10
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jánosbá, oszt legín vótál-é a gáton? :)
Akkor a Fekete-tengeri szolgálatot feloldhatom, ugye?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:31
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, és itthon is (a gátnál)az vagyok.
Ejnye,ejnye Katinka,mar te is kezded az X-es kepeket?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná...

Szerintem igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:33
Akkor a Fekete-tengeri szolgálatot feloldhatom, ugye?
Nekem te ne integess, fenyegetőzz: a kép linkjének "szétcsúszását" a GG saját képbeszúró rendszerének a hibája okozza! No, hadd lássalak Téged "müxeni"!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon örülök, hogy újra csak a sziklakerted gondja köt le. Vagy nem?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Összecsaptak a fejem fölött a hullámok az elmaradt munkáim tengerén. Inkább nem sorol fel mi mindent kel megcsinálnom a kertemen kívül. A legfontosabb feledat kipihenni magan és vissza állni a nappali életre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon örülök, hogy újra csak a sziklakerted gondja köt le. Vagy nem?

riska

zsolesz69