Egyébként semmi bajom nem lenne dáko öcsivel cs kár hogy ijen okoska. Eszméletlen jokat röhögök a hszein.
Kössszzz! Kiléptem!!!
Azt már megfigyeltem, hogy neked sem épp kedvenced dako... Na, gyerekek, én mentem Olajmeccset nézni, 18.00. és kezdődik, HAJRÁ OLAJ!!! Nektek meg jó vitázást, pedig sztem (sőt: szvsz!!
) ti is inkább néznétek vagy valami hasonló! Csa!!

Az tuti mert egy kis p.... vagy.

én elismerem, hogy nem vagyok jobb mint más! de tőled különb vagyok, akármit is mondasz! nem nézlek semmibe, akármennyi idős is vagy! arra a kérdésemre nem akarsz válaszolni, hogy az a kurva szvsz mit jelent, mert én nem tudom, de te folyamatosan használod! ennyire nagynak hiszed magad, hogy magadnak megtartod a kitalált szavad jelentését! kabbe pöcs! ha a vamzerkodásommal és a felkiáltójelemmel gondod van, akkor szólj nyugodtan az ADMIN-oknak! nyugi te sem vagy különb, de te el sem ismered! jellemtelen vagy!
Ja és azt el felejtetted tisztelt homepictures ,hog a falu bikája a töbiek basznak ö meg bőg.

Gyerekek, épp be akartam szúrni ide, hogy a szoljon.hu portálon a Szolnoki Olajbányász Nyíregyháza elleni kosármeccse lesz online, nézzétek és Hajrá Olaj!!!
az szvsz-t meg használod csak a jelentését te magad nem mondod el! ennyit érsz! kérdeznek valamit és azt hiszed személyed elleni támadás volt!
hééé homi! nem kell 20 oldalt írni rólam! azt hiszed vagy valaki! kinek hiszed magad? csak azért mert írok neked vissza, akkor már dedós vagyok! azt hiszed ettől betojok tőled! ha nem tetszik valami úgyis megmondom! és különben is te vagy dedós, mert minden szarnak nagy feneket kerítesz, közben meg a pofádra kellene egy izzadt szőrős segg! és nem sértődök be azon amit írsz, mert egy jellemtelen "ember" vagy!
Haggyámá daki, ilyen testem még nekem is van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 18:00
Törölt felhasználó (69371)

a csippendélt meg az infóért kapod! még soká lesz május idusa+pár nap! :)))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 18:05
Tudom h. nem Nekem írtad h. ellátod a bajom... De a szövegkörnyezet úgy nézett ki... és gondoltam ezt nem hagyhatom ki

Tudom h. nem Nekem írtad h. ellátod a bajom... De a szövegkörnyezet úgy nézett ki... és gondoltam ezt nem hagyhatom ki

nézz szét a jön az új fórum topicba.....
ott a Te bajod!
ott a Te bajod!

ott a Te bajod!
ott a Te bajod!
ott a Te bajod! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ott a Te bajod! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Na hol vagy dako?? Itt vagyok.. lásd el a bajom

Ez így a helyes!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 18:53

Na ja, akkor legközelebb Budkina Faso-i nyelvjárásban írok hsz-t, de ha megkérsz, le is fordítom...

Na ja, akkor legközelebb Budkina Faso-i nyelvjárásban írok hsz-t, de ha megkérsz, le is fordítom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 18:51

Törölt felhasználó (7767)

Biztosan lefordítja, csak kérjed, kedves DrAnthony!!!

Biztosan lefordítja, csak kérjed, kedves DrAnthony!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 18:44

Nem is lett belőle sztem vita, és maximálisan egyetértek veled! Nyugodtan írhat Szoni vagy bárki románul, de utána biggyessze oda a fordítást is, ennyi...
Legyen vége! Ha valakit érdekel a jelentése, kérdezze meg! Ez a legjobb megoldás! Pld:
FŐGENYÓ: -Mondd, Katicika, mit is jelent az, hogy "Suge-mi pula, măi Şefule!", amit a minap Alina mondott nekem.
KATICIKA: -Szívesen lefordítom.Azt jelenti, hogy "Szopd meg a f****mat, Főnök!" (Poén!!!)
FŐGENYÓ: -Mondd, Katicika, mit is jelent az, hogy "Suge-mi pula, măi Şefule!", amit a minap Alina mondott nekem.
KATICIKA: -Szívesen lefordítom.Azt jelenti, hogy "Szopd meg a f****mat, Főnök!" (Poén!!!)

Nem is lett belőle sztem vita, és maximálisan egyetértek veled! Nyugodtan írhat Szoni vagy bárki románul, de utána biggyessze oda a fordítást is, ennyi...