A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2089   2007. 02. 22. csütörtök 18:21
Fögenyó Fögenyó
Nemár!!
Volt egy egyszerű felvetésem, erre vita lett belőle.
Annyi az egész, hogy én sem akarom sem megtanulni a román nyelvet, sem szótárazgatni. Ezért kértem, hogy a fordítás legyen alatta.
#2088   2007. 02. 22. csütörtök 14:46
X Törölt felhasználó (7767)
Home! Easy boy.... vigyor2 wave
#2087   2007. 02. 22. csütörtök 14:44
Ez egy kifejezés, szólás, úgymond, hozzávetőlegesen azt jelenti: Akit sokáig nem látunk, bizony el is felejthetjük... Szó szrint: A szemeket(tekintetet), amelye(t)ket nem látunk, elfelejtjük.
Azért ez ne legyen probléma, dobjatok egy mélt a katicika28@freemail.hu-ra, oszt már meg is oldódott a nagy rejtély! smile wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 22. csütörtök 09:06
Ochii care nu se vad se uita...itt ez a mondat...nincs kéznél szótáram, így a nethez fordultam segítségért...ochii: not found...care:aki, amely, mely...nu: nem...se: magát...vad: rév, gázló...uita: not found
és most? ez még hagyján, de a múltkor is volt egy mondat, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani, sőt ott egy szónak kb. 5-6 jelentése volt

mindevvel azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlenül elég a szótár hozzá..de nem kell ebből gondot csinálni...vagy átlépünk érdektelenül felette, vagy megkérdezzük az illetékeseket

én ez utóbbit választottam:)
#2086   2007. 02. 22. csütörtök 11:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
feleslegesen öntöd az olajat a tűzre...állj le te is...én sem kedvelek minden nációt...de magyarok között is pont annyi érdemtelen senki van, mint bármely nép tagjai között...azonkívül ez nem az az oldal, ahol megvitathatnánk a népimádatok bennünk felállított rangsorát...ha nem hagyjátok abba indítványozni fogom a megtorlást hehe nyes smile smile smile
#2085   2007. 02. 22. csütörtök 11:13
Szoni Szoni
A nem látott szemeket elfelejtik.
(Valahogy igy...)

Szerintem at kell lepni felette,ha meg erdekel ra lehet kerdezni. Hogy ki-kit szeret vagy utal.....ki a turot erdekel?
Reszemröl elcsuszott egy par roman mondatocska,mivel hirtelen az pattant be. Ha mar ott születtünk,meg nöttünk fel, vallalnunk kell ezt az "oldalunkat" is,megtagadasat primitivnek latom.
Tudomasom szerint nem volt egy direkt szemelyhez intezett hsz. sem,hogy muszaly lett volna megerteni,inkabb monologok hangzottak el.
En nem szeretek es nem utallok egy nemzetet se,csak egyeneket.
wink wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 22. csütörtök 09:06
Ochii care nu se vad se uita...itt ez a mondat...nincs kéznél szótáram, így a nethez fordultam segítségért...ochii: not found...care:aki, amely, mely...nu: nem...se: magát...vad: rév, gázló...uita: not found
és most? ez még hagyján, de a múltkor is volt egy mondat, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani, sőt ott egy szónak kb. 5-6 jelentése volt

mindevvel azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlenül elég a szótár hozzá..de nem kell ebből gondot csinálni...vagy átlépünk érdektelenül felette, vagy megkérdezzük az illetékeseket

#2084   2007. 02. 22. csütörtök 09:10
DrAnthony DrAnthony VIP
Hát a "nagy többség" szerintem itt MAGYAR anyanyelvű, románul NEM beszélő, románul NEM tudó, és feltehetően megtanulni NEM akaró ember. Akik egy magyar site magyar nyelvű fórumában lehetőleg magyar nyelvű hsz-eket akarnának olvasni anélkül, hogy ehhez szótárazniuk kellene... Mint ahogy Mme Prune is írta, a netes szótár sz@rt se ér, sok mindent nem talál meg, sok szónak 100 jeletését adja ki, stb., stb., stb. Én speciel nem érzem, hogy javamra válna a román nyelv behatóbb ismerete, és sztem a legtöbb itteni fórumozó is így gondolkodik. Nem érzem, hogy a román nyelv számomra hasznos lenne.
#2083   2007. 02. 22. csütörtök 09:06

#2082   2007. 02. 22. csütörtök 08:55
DrAnthony DrAnthony VIP
Garmadával nincsenek is, de azért pl. Szoni vagy Katicika esetében elő szokott fordulni. Az meg ne tunyaság kérdése sztem, hogy ha valaki nem akar megtanulni egy adott nyelvet. Ezen kívül sztem inkább ennek a pár embernek kellene a nagy többséghez idomulniuk, és nem a többségtől elvárniuk, hogy szótárat szerezzenek be, megtanulják a nyelvet, fordítgassanak, stb. Nem?
#2081   2007. 02. 22. csütörtök 08:32
DrAnthony DrAnthony VIP
Speciel erre finoman megkértem már Szonit, majdnem vita és sértődés lett a vége..
#2080   2007. 02. 22. csütörtök 08:29
X Törölt felhasználó (69371)
én sem szóltam! ezt beszoptad! azt meg annak gondolod aminek akarod! te jöttél a kiválasztott szöveggel! akkor én meg arra azt hihetném, hogy az ária fajra gondolsz! na akkor te is vigyázz, ki ne tiltsanak, ilyen hozzászólásért! a tiéd is többértelmű! én is gondolhatok belőle akármit! és semmi konkrét utalásom nincs! csak lehet félre értelmezed! nem tudom hány éves vagy, de idősebb mint én gondolom, hát meg kell mondanom, hogy a gondolkodásod zsengébb, mint a friss kutyaszar!
#2079   2007. 02. 22. csütörtök 08:15
X Törölt felhasználó (69371)
Na téged is kiválaszthattak volna akkor, meg a szüleidet is. (****)Én nem tudom te miért gondolod azt, hogy a te válaszod felnőttesebb! Vazzeg egy érett felnőtt nem szövegel vissza egy kisp****-nek! Hanem ráhagyja! Eredj már! Te ugyanolyan nevetséges vagy akkor mint én!

(álljatok le, főleg avval, amivel vicceltél! nagyon bántja a szememet...mmeprune)
#2078   2007. 02. 21. szerda 20:12
Fögenyó Fögenyó
Nem tudom, lehet, hogy csak engem zavar:
megkérhetném Romániában élő fórumozóinkat, hamár románul írnak, legyenek szívesek zárójelben, vagy ahogy gondolják lefordítani magyarra?

Köszönöm
#2077   2007. 02. 19. hétfő 22:32
édespille édespille
ez most egy kivánság? várod, hogy beteljesüljön? nagyon hamar? :)
#2076   2007. 02. 19. hétfő 20:42
Nagyon szépen köszönöm! smile wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 19. hétfő 20:41
minden kívánságod így teljesüljön:):):):)és ilyen gyorsan:):):):)
#2075   2007. 02. 19. hétfő 20:41
minden kívánságod így teljesüljön:):):):)és ilyen gyorsan:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 19. hétfő 20:39
Valaki - lécci! -, javítsa ki a linket: az usa szóba bekerült egy %20, ezért hibás az URL... Előre is köszi. Katinka
#2074   2007. 02. 19. hétfő 20:39
Valaki - lécci! -, javítsa ki a linket: az usa szóba bekerült egy %20, ezért hibás az URL... Előre is köszi. Katinka
#2073   2007. 02. 19. hétfő 20:36
#2072   2007. 02. 19. hétfő 20:35

Nem tudtam ellenállni: még egy szépség :)
Aztán még egy a linkkel, hogy gyönyörködhessen mindenki!
#2071   2007. 02. 19. hétfő 18:12
WhiteHand WhiteHand
Oké értem, de akkor is egy tengeri bigyő. Bármire is hasonlít.
Bocsi hogy leszóltam.
#2070   2007. 02. 19. hétfő 18:11
WhiteHand WhiteHand
kösz ez kedves nem is gondoltam rá ekkora sikert fog ajatni a a tenger ronda állat megnevezés és most lejrok pár solyt csak ezé hogy nehéz legyen elolvasni és lehetőleg tagolás nélkül hello
(na én nem így írok)

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!